Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 3/6!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ

Η δημιουργικότητά σας Κριοί μου είναι στο κατακόρυφο,η Σελήνη δίπλα σας,εσείς μπορείτε να προωθήσετε οικονομικά θέματα τις πρωινές ώρες και μετά να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και στη συνέχεια με της μέρας θα αναπολείτε χρήματα,έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι δικοί σας ανθρωποι σας έχουν ανάγκη φίλοι Tαύροι,παρακάμψτε όσα σας κρατούν σε απόσταση και αλλάξτε τα δεδομένα εσείς οι ίδιοι.Πλησιάστε τους πριν να είναι αργά!Η θέση της Σελήνης στο ζώδιό σας καταπραϋνει την πίκρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως ξεκινήσετε αυτό τη μερα κάποιες αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο,πράγματα που καιρό θέλετε να αλλάξετε..αν μάλιστα ξεπεράσετε τους φόβους σας για τις μεγάλες αλλαγές,σίγουρα θα νικήσετε την όποια σας δυσκολία να ισορροπήσετε και συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές Καρκίνοι μου για κοινωνικά θέματα,γιαυτό και σείς ψάχνετε τρόπους για να..αβγατίσετε τα χρήματά σας.Η Σελήνη βοηθά,στη θέση του Ταύρου ενισχύει τις επιθυμίες σας ακόμα πιο πολύ.

ΛΕΩΝ

Στηρίξτε τις αποφάσεις σας κι ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά σας.Μην απαιτήσετε απο το σύντροφο αποδείξεις συναισθημάτων σήμερα γιατί διαφοροποιούνται οι προσδοκίες κι οι τόνοι ανεβαίνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κέρδη φέρνει το πλανητικό σκηνικό και πολλές καλές επιλογές.Η θέση της Σελήνης κι η στενή επαφή με τον Ερμή και τον Κρόνο είναι καταλυτική για τα προσωπικά σας.Η θέση της στον Ταύρο βοηθά να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτο που κάνει τη διαφορά σε σας είναι η ικανότητα σας να επικοινωνείτε άνετα.Η σελήνη είναι στον 8ο οίκο σας,μπορείτε να βασιστείτε στο δυνατό ένστικτο και την διπλώματικότητά σας.Προχωρώντας το διήμερο,άλλα μετρούν..

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη θα σας φτιάξει τη διάθεση αυτή την ημέρα..δεν αποκλείεται να είναι οι συζητήσεις στον εργασιακό χώρο.Η αντίθεση Σελήνης-Αρη σας φέρνει κοντά με τον σύντροφο.. τόσο που μπορεί να αρπαχτείτε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απολαύστε τον αγώνα σας και η επιτυχία θα έρθει ελεύθεροί μου σκοπευτές.Διασκεδάστε με φίλους, με συναδέλφους, ελευθερώστε θετική ενεργεια και χαλαρώστε γιατί το πάθος σας για τη δουλειά, είναι έτοιμο να εκραγεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλο σας το ενδιαφέρον στρέφεται στην αισθηματική σας ζωή..η σημερινή μέρα είναι καλη μέρα. Η Σελήνη βοηθά να ανανεωθείτε και να γοητεύσετε τον περιγυρό σας.Το ταίρι σας βέβαια,κάνει λιγάκι το δύσκολο…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ πιθανόν να έχετε οικονομικά κέρδη αυτή την ημέρα.Στη δουλειά σας όμως ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές.Οι συγκυρίες πάντως είναι ευνοϊκές στο περιβάλλον σας,η Σελήνη στο Ταύρο δημιουργεί την ανάλογη σιγουριά.

ΙΧΘΥΣ

Καλά θα κάνετε ψαρακια μου να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας,για ψύλου πήδημα!Είναι μέρες προόδου και εκπλήξεων.Βέβαια η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας δεν είναι κι η καλύτερη των εκπλήξεων

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙA ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 3/6! Reviewed by kamikaze.gr on 2.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.