Top Ad unit

Όποιος Έβλεπε το Πρόσωπο της, Απέφευγε να Βγει Ραντεβού Μαζί της. 2 Χρόνια Αργότερα; Βγαίνει στην Τηλεόραση και Κάνει το Απίστευτο!


Οι “Undateables” είναι ένα βρετανικό σόου τύπου ντοκυμαντέρ, το οποίο ακολουθεί εργένηδες με
σοβαρά θέματα που είναι έτοιμη να ξεκινήσουν να βγαίνουν ξανά ραντεβού. Στο παρακάτω βίντεο, δυο άτυχοι στην αγάπη – κι ωστόσο εκπληκτικά γενναίοι – εμφανίζονται στην εκπομπή This Morning για να μιλήσουν σχετικά με την αναζήτηση της αγάπης στο πρόσωπο της αντιξοότητας.

Πρώτα, γνωρίσαμε τον 22χρονο Τζέϊμς, ο οποίος έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ και δεν κατάφερε ποτέ να προχωρήσει σε παραπάνω από ένα ραντεβού. Παρόλο που θέλει απεγνωσμένα να δημιουργήσει ένα ρομαντικό δεσμό, ο Τζέϊμς γνωρίζει πως με την προσωπικότητα που διαθέτει είναι δύσκολο να βρει κοπέλα. Έχει τρομερή επίγνωση της κατάστασής του: “Ένα από τα προβλήματα του Άσπεργκερ, είναι πως δεν μπορείς να διαβάσεις πράγματα όπως οι εκφράσεις του προσώπου και εγώ δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά σε αυτό,” λέει. “Όχι μόνο κάθεσαι εκεί και αναρωτιέσαι τι να πεις μετά, αλλά επίσης δεν μπορείς να καταλάβεις αν όταν μιλάς τους ενδιαφέρει πράγματι αυτό που λες.”

Έπειτα, γνωρίσαμε την 34χρονη Τάμι, της οποίας το πρόσωπο έπαθε σηψαιμία από μηνιγγίρτιδα και παραμορφώθηκε. Ήταν πάντοτε κοινωνική και δεν είχε πρόβλημα να βρει ραντεβού, όμως από την αρρώστια της και μετά οι άνθρωποι δεν μπορούν να αντικρύσουν το πρόσωπό της και η αυτοπεποίθησή της έχει δεχτεί μεγάλο πλήγμα. “Πίστευα ότι θα ήταν πολύ εύκολο το να ξεχάσω πως είμαι”, λέει. “Όταν κάποιος έχει μια αρνητική αντίδραση απέναντι στην εμφάνισή μου, ή όταν κάποιος με κοιτάζει επίμονα, μου θυμίζει τι συνέβη. Και είναι κάτι το οποίο δεν θέλω να σκέφτομαι.”

Παρότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι θα εξαφανίζονταν και θα εγκατέλειπαν την αγάπη, ο Τζέϊμς και η Τάμι αποδεικνύουν τη δύναμη του ρίσκου και της πίστης στον εαυτό σου. Αυτοί οι δυο είναι τόσο γενναίοι που εμφανίζονται εκεί έξω και ιδίως στην τηλεόραση.
Πηγή: diaforetiko.gr
Όποιος Έβλεπε το Πρόσωπο της, Απέφευγε να Βγει Ραντεβού Μαζί της. 2 Χρόνια Αργότερα; Βγαίνει στην Τηλεόραση και Κάνει το Απίστευτο! Reviewed by kamikaze.gr on 17.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.