Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 2/6!



ΠΕΜΠΤΗ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ =

Πλανητικό παρτυ γίνεται σήμερα στους Διδύμους με την συγκατοίκιση Ήλιου και Aφροδίτης στο ίδιο ζωδιο.Οι ρυθμοί αυξάνονται,το αίμα σας βράζει κυριολεκτικά κι όλα αυτά δεν εμποδίζουν τους προβληματισμούς σας γύρω απο τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ =

Ο Ήλιος είναι στα οικονομικά σας απο χτες κι η Σελήνη και τα φέρνει στο επίκεντρο με την πολυαστρία που εκεί επικρατεί.Αξιοποιήστε την ενέργεια που έχετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αποδείξτε στους άλλους την αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Η μέρα αυτή είναι αρκετα αντιφατική φίλοι μου,μια πλειάδα πλανητών στο ζώδιό σας μπορεί να φέρει αισιοδοξα μηνύματα, παράλληλα όμως και σύγχυση.Επικεντρωθείτε σε θέματα προσωπικά και υποσχεθείτε στον εαυτό σας οτι δεν θα ξεσπάσετε ανεξέλεκτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Καρκινάκια μου παρότι τα προσωπικά σας ζητήματα φαίνεται να προωθούνται,το παρελθόν έρχεται και πάλι να θυμήσει όσα είχατε βάλει στο περιθώριο και θέλετε να ξεχάσετε.Μια μυστική σχέση δεν αποκλείεται να αναβιώσει.

ΛΕΩΝ =

Συζητήσεις και επαφές αποκτούν τα πρωτεία σήμερα,ο Ερμής δίνει καλή διάθεση και χιούμορ στα επαγγελματικά.Οι συναναστροφές με φίλους σας ανανεώνουν,χαρείτε και διασκεδάστε..η μέρα εκτος απ την αντιθεση Ηλιου -Κρόνου βγάζει και καλα,στη επιφάνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ευχάριστη η σημερινή μέρα,η θεση του Ήλιου στους Διδύμους φέρνει υποστήριξη απο φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα.Η Σελήνη πλάι στον Ερμή,οι συζητήσεις κι οι συμφωνίες επαγγελματικού ενδιαφέροντος πέφτουν στο τραπέζι σήμερα,γοητεύοντας και τους πιο δύσπιστους.

ΖΥΓΟΣ =

Ευνοική μέρα η σημερινή,με τον Ερμή να κάνει πάρτυ πλανητικό με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου.Σπουδές,γνώση,εκπαίδευση κι οτι έχει να κάνει με μετακινήσεις,σας πάει αρκετά μακριά. Τώρα αποκτάτε μια εντυπωσιακή επικοινωνιακή ευχέρεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Πρέπει να χαλαρώσετε Σκορπιοί μου τώρα που η Σελήνη συμπορεύεται με τον Ερμή αυξάνονται οι πιθανότητες να επιτευχθούν οι οικονομικές σας φιλοδοξίες.Χάρην στον Αρη μπορείτε να ελπίζετε σε ευκαιρίες για ανοίγματα που θα σας οφελήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ +

Πολυαστρία απέναντί σας ελεύθεροί μου σκοπευτές και μάλιστα σημαντική..αυτή σας φέρνει κοντά στα όνειρα και τις μεγάλες φιλοδοξίες σας γι΄αυτό μην φοβαστε να αναλάβετε δράση και περισσότερες ευθύνες στη δουλειά.Θα ανταμειφθείτε σύντομα γιαυτές σας τις επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Σήμερα θέλετε απεγνωσμένα τις αλλαγές αλλά δεν ξέρετε πως και πότε να το επιχειρήσετε..η πολυαστρία στους Διδύμους έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας,οι ευκαιρίες μοιάζουν μοναδικές.Αν απο σήμερα δραστηριοποιηθείτε ,αυτό σίγουρα θα σας ανανεώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Η γοητεία συνεχίζει να σας κάνει ακαταμάχητους και σήμερα Υδροχόοι μου(η τόλμη,δεν ξέρω) εσείς σχεδιάστε ταξίδια,μετακινήσεις και συζητήσεις που έχουν να δώσουν κάτι καλό. Αξιολογήστε τις πληροφορίες που θα πάρετε και οργανώστε τη δράση σας.

ΙΧΘΥΣ=

Σήμερα είναι καλύτερα τα πράγματα ψαράκια μου,η φουρτούνα έχει πλέον κοπάσει,η σελήνη είναι στο Ταύρο,δεν έχει όμως καθαρίσει ακόμα ο ουρανός.Απαιτείται προσοχή στη διατύπωση των απόψεων γιατί ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης στη προσπάθειά του να σας ευνοήσει,παρασύρει αλόγιστα.

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 2/6! Reviewed by kamikaze.gr on 1.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.