Top Ad unit

Είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει18 κιλά! Μετά από πολύ προσπάθεια, δείτε πως έγινε!


Αλλά μετά από μια απελπισμένη έκκληση για βοήθεια στην ιστοσελίδα GoFundMe, συγκέντρωσε σχεδόν $ 200.000 – και έχει κάνει μια τεράστια ανάκαμψη.

Welcome to Rachael's Recovery Page! I can't tell you how grateful I am that you are following my journey. Please feel…

Posted by Rachael's Road to Recovery on Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

Αρχικά, έκανε θεραπεία στο σπίτι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο στο Σαν Ντιέγκο όπου ακολούθησε σωματική και ψυχική θεραπεία.

Τους τελευταίους μήνες, έγινε δεκτή σε κέντρο θεραπείας στην Πορτογαλία. Αν και είναι ακόμα αδύναμη, δυσκολεύεται να σταθεί και να περπατήσει μόνη της, έχει κερδίσει βάρος και φαίνεται πολύ διαφορετική από ό,τι ήταν πριν από λίγους μήνες.

“Είμαι ενθουσιασμένη για τη ζωή, γιατί αυτό που ήταν μια αχτίδα ελπίδας πριν 3 μήνες έχει μετατραπεί σε βεβαιότητα για να ζήσω”, έγραψε στο Facebook. «Έχω ανακτήσει την καθαρότητα και τη δύναμη του μυαλού μου.»

Hey Everyone!I am very pleased and humbled today to make this amazing announcement! We are finally able to let you all…

Posted by Rachael's Road to Recovery on Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Περπατάει αρκετές φορές την ημέρα, για 15 λεπτά τη φορά, με την ελπίδα ότι οι μύες των ποδιών της, θα δυναμώσουν και θα την βοηθήσουν να επανακτήσει την ισορροπία της.

Σύμφωνα με τον γιατρό της, ο οποίος δημοσίευσε στη σελίδα της Farrokh στο Facebook με την άδειά της, η ψυχική της ανάρρωση ήταν γρήγορη, και αισθάνεται αισιόδοξη.

Έχει μια γάτα που της κρατά συντροφιά κατά τη διάρκεια της θεραπείας, και ακόμη και σκέφτεται να ασχοληθεί με την κηπουρική στη βεράντα της. «Με αντιμετώπισαν με σεβασμό,» λέει η Farrokh στο NBC. «Δεν ήξερα ότι μου άξιζε.»



Με την ευλογία της ιατρικής ομάδας της, η Farrokh ταξίδεψε στην Ουάσινγκτον για το δεύτερο ετήσιο συνέδριο υπέρ της ευαισθητοποίησης για τα άτομα που πάσχουν από διατροφικές διαταραχές. Η ομάδα πιέζει τις αρχές να νομοθετήσουν ένα νομοσχέδιο που θα εκπαιδεύει τους επαγγελματίες υγείας και δασκάλους, να αποσαφηνίσουν τους νόμους για την ψυχική υγεία, και η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου να διερευνά την επίδραση των ψηφιακά αλλοιωμένων διαφημίσεων σε διατροφικές διαταραχές.



«Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους που με υποστηρίζουν τώρα και έχω τα εφόδια πλέον να κάνω γνωστό σε όλους για τα προβλήματα στις διατροφικές διαταραχές”, δήλωσε η Farrokh στο NBC.
Είχε φτάσει σε σημείο να ζυγίζει18 κιλά! Μετά από πολύ προσπάθεια, δείτε πως έγινε! Reviewed by kamikaze.gr on 27.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.