Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 16/6!


ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ

Τη βαλίτσα στο χέρι κι όλα είναι πιθανά Κριαράκια μου,η Αφροδίτη παρακινεί να διασκεδάσετε. Οι απολαύσεις, οι γνωριμίες κι οι όμορφες στιγμές με φίλους και συγγενείς- που στιγμές δεν αποκλείεται να σας τη σπάσουν -θα είναι το πράσινο φως στην υπερβολή.Ξεκινήστε διακοπές και μην ενοχλήστε,αν εκπέμπετε στην ίδια συχνότητα με την τρέλλα..τότε μην χάνετε καθόλου χρόνο!

ΤΑΥΡΟΣ

Τι κι αν η τσέπη αδειασε Ταυράκια μου,εσείς να είστε καλά.Οτι κι αν γίνει,οι ίδιοι θα είστε και πάλι. Χαλαροί και ερωτεύσιμοι,συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του οφελίμου μπορείτε να φύγετε ενα ταξιδάκι αναψυχής τώρα που είναι νωρίς.Αλλωστε η όμορφη σύνοδο Ηλιου Αφροδίτης σας οδηγούν σε τόπους μακρινούς.Όσο για το ταίρι σας..καλά μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά κι σείς πια!!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκια μου το καλοκαίρι είναι εδώ,εσείς όμως πολύ φοβάμαι πως δεν μπορείτε απόλυτα να το απολαύσετε έτσι όπως εσείς θέλετε.Απ΄την μια είναι οι υποχρεώσεις,από την άλλη το στενό μαρκάρισμα σας δυσκολεύει..ευτυχώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα βοηθήσει να ανανεωθείτε,ήδη ψήνονται κάποιες καταστάσεις αρκετά θαρραλέες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μέρες προκαλούν και ταλαιπωρούν παρά την καλή θέληση του κυβερνήτη σας.Κι αυτή τη φορά θα παλέψετε με νύχια και με δόντια λόγω βραχυκυκλώματος,οπότε αλλάξτε τις ασφάλειες πριν καούν τα καλώδια.Και για να σας φτιάξω τη διάθεση,με την αναχώρηση της Αφροδίτης απ τους Διδύμους και την απαλλαγή απ τις δύσκολες όψεις της είναι λόγος να χαμογελάτε!!

ΛΕΩΝ

Στον πιο ερωτικό μήνα ορθώστε ανάστημα και εξοπλιστείτε με ψυχραιμία Λιονταράκια μου. Βλέπετε οι κίνδυνοι που σας περιβάλλουν δεν είναι και λίγοι.Πριν τις διακοπές θέλω να ξεκαθαρίσετε με σκέψεις και συναισθήματα,να αποτινάξετε την γκαντεμιά.Ξεχάστε την ποσότητα των ερώτων σας,εστιάστε στη ποιότητα κι αφήστε τους καλοθελητές έξω απο τη σχέση σας και την τσέπη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλή η σκιά του Ποσειδώνα αλλά πρεπει να ενισχύσετε τις άμυνές σας.Μην παρασύρεστε απο τον χαβαλέ του μήνα,εκτός αν θέλετε να κάνετε,μόνο διακοπές.Κάντε πως δεν ακούτε και γρήγορα θα καταλάβετε πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Απο σας εξαρτάται αν τελικά βγείτε αλωβητοι και τις κινήσεις που θα κάνετε.Ασσους έχετε στο μανίκι σας ως τις 17..μετα η Αφροδίτη αλλάζει θέση!

ΖΥΓΟΣ

Στα δυσκολα υπάρχουν και ευκαιρίες που μπορούν να καλμάρουν τα νεύρα σας και να δυναμώσουν τις αντοχές σας.Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν..και πολύ φοβάμαι πως με λάδι θα σας αλείψουν. Τώρα αν το λάδι είναι αντιλιακό έχει καλώς,αλλιώς μπορεί και να καείτε! Αντί όμως καλοί μου να καίγεστε,βουτήξτε τις ευκαιρίες απ΄τα μαλλιά,το φεγγάρι βοηθά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο δρόμος Σκορπιοί μου για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές και κακές προθέσεις. Ανταποκριθείτε ανάλογα σ΄αυτό γιατί όχι μόνο θα ευχαριστηθείτε αλλά γιατί θα ανανεωθείτε κιόλας.Για σας,δεν ισχύει το..΄όπου ακούς πολλά κεράσια΄ γιατί είστε ακραίοι στις κινήσεις και στις αντίξοες συνθήκες.Κάτι ωριμάζει μέσα σας,με τη βοήθεια των φεγγαριών του καλοκαιριού,καλλιεργήστε το.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν είναι κακό που είσαστε παιχνιδιάρηδες,άλλωστε το παιχνίδι της τοξοβολίας το έχετε απο τα γενοφάσκια σας.Το πείσμα σας είναι που δημιουργεί παιχνίδια.Όταν όμως δίνετε έδαφος στο σύντροφο ή τον συνεργάτη,δύσκολα κόβετε τον γόρδιο δεσμό.Μικρό το κακό..ξέρω εγώ τι σας λέω,αλλάξτε στρατηγική πριν αλλάξετε πορτοφόλι και δουλειά,γιατί τότε δεν θα φταίνε οι ανάδρομοι..αλλά μόνο εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νομίζατε ότι θα την γλιτώσετε εσείς οι σκληροτράχηλοι του ζωδιακού;Η ξεγνοιασιά απο σας απέχει και σείς κολλημένοι στα πρέπει..μου φαίνεται πως θα πάρετε παραμάσχαλα τις αλλαγές που θα φέρει ο Ουρανός,κι όπου σας βγάλει.Μάλλον οι διακοπές θα κοστίσουν κάτι παραπάνω μέχρι να εξυγιάνετε τα πάρε-δώσε του Ερμή με τις σχέσεις σας.Λίγη τρυφερότητα νομίζω δεν βλάπτει,κουκουλώνει και την νευρική κατάπτωση!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναμφίβολα η επιδρομή του Ερμή στα προσωπικά σας και του Ποσειδώνα στα οικονομικά ήταν σαρωτική κι η ταλαιπωρία σας φοβάμαι πως θα γράψει αρνητικά πάνω σας.Είναι η τσέπη σας που ελαφραίνει ή μήπως τα κιλά σας που βαραίνουν,δεν ξέρω ακριβώς.Βολιδοσκοπείστε στη πιάτσα και μην ξεχνάτε τον εαυτό σας. Όχι,βλέπουμε και κάνουμε..ξέρουμε τι κάνουμε!!

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκια μου οι εξελίξεις δεν είναι πάντα θέλημα της μοίρας,γιαυτό και οι αλλαγές δεν θα έρθουν εξ ουρανού.Βέβαια θα είναι αρκετές,φροντίστε όμως να είναι κι ανώδυνες.Βάλτε τον κυβερνήτη σας να καθαρίσει για σας..Το κολύμπι ωστόσο θα φανεί πιο χρήσιμο απο κάθε άλλη φορά,όμως γρήγορα θα καταλάβετε οτι πρέπει να στεγνώσετε κιόλας.Ο τρόπος σκέψης μετράει τελικά,ο πάγος στις πληγές δεν αρκεί.
επιμελείται η

AΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup)XAΛΚΙΔΑ
Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα wwww.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 16/6! Reviewed by kamikaze.gr on 15.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.