Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 14/6!


ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ=

Τα γεγονότα που σήμερα θα σας απασχολήσουν Κριοί μου έχουν να κάνουν με την επικοινωνία και τα αισθηματικά σας κατ΄επέκταση.Δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη να κάνει την εμφάνισή της.

ΤΑΥΡΟΣ=

Ξεκόψτε απο καταστάσεις που τελικά δεν εξυπηρετούν και ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που έχουν αντίκτυπο στην κοινωνική σας ζωή.Ένας φίλος απο τα παλια,επιστρέφει.

ΔΙΔΥΜΟΙ-=

Πολυαστρία στο ζώδιό σας..δεν θα ξέρετε σήμερα απο που να πιάσετε και που να σταματήσετε.Η δουλειά κρύβει πίεση..μια επείγουσα κατάσταση στο χώρο αυτό θα χρειαστεί λύσεις άμεσα και τρέξιμο πολύ σε δημόσιες υπηρεσίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=

Αρπάξτε τις ευκαιρίες,δράστε έγκαιρα τωρα που έχετε μια εικόνα πιο ξεκάθαρη κι αποφύγετε τις εντάσεις αν οι υποσχέσεις που σας έχουν δώσει,δεν τηρηθούν στο έπακρο.

ΛΕΩΝ – +

Αγχωμένους σας βρίσκει η μέρα,λίγο οι αναβολές,λίγο τα οικονομικά που σας ταλαιπωρούν,είναι κι η Σελήνη απεναναντι απ τον Ουρανό..όλα αυτά σας κάνουν να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ = +

Η μέρα δεν βοηθά να εκφραστείτε,να θέσετε υψηλούς στόχους και να πετύχετε ανάλογα.Μπορεί η ενέργειά σας να είναι στα ύψη,ο κυβερνήτης σας απέναντι απο τον Αρη,η αναδρομή του Ποσειδώνα απέναντί σας,κόμπος.

ΖΥΓΟΣ-

Απαιτήσεις πολλές την ημέρα αυτή και πρέπει να βάλετε σε προτεραιότητα την συναισθηματική σας ασφάλεια.Με την Σελήνη στο ζώδιό σας και κάτω απο την επιρροή του Ουρανού είναι λιγάκι δύσκολο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Ζητήματα προσωπικά κι οτι αφορά υγεία-εργασία θα σας απασχολήσουν σήμερα.Εξετάστε Σκορπιοί μου προσεκτικά κάθε πρόταση πριν ολοκληρώσετε τις διαδικασίες.Με τη γοητεία σας βέβαια μπορείτε να πετύχετε πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ+

Είναι ιδανική μέρα να διεκπεραιώσετε θέματα δουλειάς Τοξότες μου που απαιτούν ακρίβεια και μεγάλη μυστικότητα.Ετσι θα λυθούν διαφορές σε τέτοια θέματα,απο το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=

Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη σκέψη σήμερα φίλοι Αιγόκεροι,μόνο με την αισιοδοξία μπορείτε να διεκπεραιώσετε θέματα δύσκολα.Για να βρείτε λύσεις πρέπει να κατανοήσετε σε βάθος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Κι ενω επικρατεί ένα κλίμα σύγχυσης στα φιλόδοξα σχέδια,στην προσωπική σας ζωή παρ’ολα αυτά επικρατεί μια ρομαντική διάθεση.Φύσηγμα ανέμου όλα..αγνοήσετε την σύγχυση,αφεθείτε στον έρωτα.

ΙΧΘΥΣ=

Σήμερα αναζητάτε απολαύσεις στη σχέση και γενικά στη ζωή σας.Η ανάγκη σας να σπάσετε τη ρουτίνα κι αναδρομή του Ποσειδώνα απο σήμερα θα σας οδηγήσει στην απόφαση να κάνετε ενα καμ μπακ στη ζωή σας.

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543 (whatsup)ΧΑΛΚΙΔΑ
Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 14/6! Reviewed by kamikaze.gr on 13.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.