Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 13/6!


ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!

ΚΡΙΟΣ =

Ιδιαίτερα καταναλωτικοί,επικονωνιακοί και δραστήριοι είστε σήμερα που ο Ερμής βρίσκεται πλέον στους Διδύμους,μάλλον αναζητάτε τρόπους για να ξεφύγετε απο την ένταση που προκαλεί η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού.Μην παίζετε με τα όρια των αντοχών σας γιατί θα το μετανιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ =

Αρκετά επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς απο σήμερα,το πέρασμα του Ερμή στους Διδύμους δίνει μεγάλη έμφαση στις συζητήσεις και γενικώς στις οικονομικές σας συναλλαγές,στα προσωπικά σας οφέλη, φέρνοντας κίνηση στον οίκο που συμβολίζει τα οικονομικά και τις αξίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ +

Ο κυβερνήτης σας πέρασε στο ζώδιό σας και φαίνεται απο σήμερα να έρχεστε στα ίσα σας..οι γλυκιές περιπέτειες ξαναρχίζουν(αυτό εννοω στα ίσα σας)και τα προβλήματα που σας καθήλωναν άπραγους απομακρύνονται πια.Συγχρόνως ξεκινούν κι οι ευχάριστες μετακινήσεις..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-

Δύσκολη μέρα για τα ερωτικά σας Καρκίνοι μου παρότι ο Ερμής άλλαξε ζώδιο..τα συννεφάκια εμφανίζονται απο πολύ νωρίς και σείς είστε ανήμποροι να τα βγάλετε πέρα.Τη χαρά θα βρείτε σε απλά πράγματα και μόνο όταν ξεκολήσετε απο κείνα που σας ρίχνουν σε λήθαργο.

ΛΕΩΝ-

Μια μικρή διαφωνία δεν αποκλείεται σήμερα να αποκαλύψει το χάσμα απόψεων με κείνους που μοιράζεστε σκέψεις,ονειρα και συμβάντα. Οι σοβαρές διαφορές σε μια σχέση που δεν είναι απαραίτητο να είναι ερωτικη,θα γίνει αφορμή να αλλάξετε συμπεριφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =-

Καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις και να προχωρήσετε όσο πιο αθόρυβα γίνεται διατηρώντας χαμηλούς τόνους σε σχέσεις και συνεργασίες κι ότι αφορά το χρήμα.Συμφέρει να κινηθείτε περισσότερο παρασκηνιακά απ΄ότι δυναμικά και φανερά.

ΖΥΓΟΣ +

Μην αδιαφορήσετε για τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν..Φιλοδοξίες,όνειρα και στόχοι απο σήμερα έχουν δυνατό κίνητρο για να εξελιχθούν.Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους φέρνει δυνατές συγκινήσεις,πολλές μετακινήσεις και κάποιους απο σας..να ξαναλέτε φωναχτά,το μάθημά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=+

Σκορπιουδάκια μου ο Ερμής περνά στους Διδύμους στο οικονομικό κομμάτι και σεις συναντάτε την μεγάλη ευκαιρία να υλοποιηθούν στόχοι κι όνειρα,κάποιοι μάλιστα θα νιώσετε πλούσιοι.Οι συζητησεις γύρω απο τα οικονομικά δεν θα λείψουν,κυρίως για το πως μπορείτε να επωφεληθείτε χρηματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ+

Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες ελεύθεροί μου σκοπευτές,ο Ερμής ήδη περασε απέναντι,οπότε σχέσεις -συνεργασίες και κάθε μορφή επαφής ζωντανεύει.Νέες εμπειρίες,αλλαγές και επαφές με την ζωντανή για σας πραγματικότητα έχουν κάτι καλό να σας δώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Κι ενώ είστε προβληματισμένοι συναισθηματικά και οικονομικά, η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους αλλάζει τα πάντα. Συζητήσεις, συμφωνίες και ένα τρέξιμο ανευ προηγουμένου στη δουλειά, δίνουν το στίγμα της δημιουργίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Μακάρι να ήταν η μέρα αυτή χαρούμενη και διασκεδαστική,όπως κατα βάθος θα θέλατε,αλλά υπάρχουν υποχρεώσεις πολλές.Το πιο σπουδαίο όμως είναι οτι αυτή η μέρα κρύβει παγίδες και πρέπει να΄στε προσεχτικοί.Το εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού κατευνάζει τις εντασεις με το σύντροφο.

ΙΧΘΥΣ =

Μην αναλαμβάνετε άλλα οικογενειακά βάρη φίλοι Ιχθύες,αν κι ο Δίας θα φέρει ευκαιρίες για επέκταση της οικογενειακής ζωής,προσέχετε τις υπερβολές.Η είσοδος του Ερμή στους Διδύμους φέρνει αλλαγές στους προσωπικούς σας χώρους.

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 13/6! Reviewed by kamikaze.gr on 13.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.