Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10/6!


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΚΡΙΟΣ =

Με την σελήνη στη Παρθένο μετά το μεσημέρι το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα χρειαστεί να κάνετε πράξεις όσα συμβουλεύετε τους άλλους.Άλλωστε αυτές έχουν τη μεγαλύτερη σημασία και πρέπει να το εφαρμόσετε.

ΤΑΥΡΟΣ =

Οτι κι αν σχεδιάζετε σήμερα,που η σελήνη ως το μεσημέρι είναι στο Λέοντα,θα βρείτε τρόπο να πάρετε τα εύσημα.Λιγο μετά το απόγευμα που θα περάσει στη Παρθένο θα νιώσετε πως έχετε το στυλοβάτη δίπλα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας υλιστικές και συναισθηματικές κι όλα εκείνα που προκαλούν οι περιστάσεις ακόμα κι αν αυτό αφορά κάποια σχέση.Το τετράγωνο Ερμή-Σελήνης αλλά και η αντίθεση Ερμή Αρη προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Έμπνευση κι ένστικτο σήμερα οδηγούν στις κατάλληλες κινήσεις την στιγμή που πρέπει να τις κάνετε. Ωστόσο τα παιχνίδια εξουσίας σε σχέσεις και οικονομικά θέματα δεν έχουν θέση,την συγκεκριμένη αυτή περίοδο.

ΛΕΩΝ =

Κοινωνικότητα,επαφές,προτάσεις,όλα τα΄χει η μέρα αυτή..η δουλειά δύσκολα θα συνδυαστεί με τις προσωπικές σας ανάγκες Λιονταράκια μου,άλλωστε μια πρόταση επαγγελματική απαιτεί δέσμευση απέναντι στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Ο κυβερνήτης σας σε δύσκολη όψη με τον Αρη και τη Σελήνη,μπλοκάρουν την εξελιξη ενός σχεδίου,είτε αφορά την εκπαίδευση,ή τις συναλλαγές σας με το εξωτερικό.Ευτυχώς ο Δίας φροντίζει τη δημιουργικότητά σας κι οτι αφορά τα παιδια σας.

ΖΥΓΟΣ=

Μην απορρίπτετε τίποτα καλοί μου αν δεν πάρετε όλες τις παραμέτρους,ιδιαίτερα ανθρώπους που δεν έχετε γνωρίσει καλά.Πρέπει κάποια πράγματα να τα δείτε με αισιοδοξία για να΄χουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=

Περίεργη μέρα η σημερινή..δεν ευνοείται η επικοινωνία και γενικά οι δημόσιες σχέσεις.Ο έρωτας θα σας πλησιάσει ξαφνικά κι ίσως με τρόπο περίεργο,μην δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη στις διαθέσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Οι συζητήσεις γύρω απο τα εργασιακά σας δίνουν και παίρνουν με την αντίθεση Ερμή -Αρη,με αποτέλεσμα να μην είναι ευδιάκριτες οι ενδεχόμενες λύσεις στα θέματά σας.Με το πέρασμα της σελήνης στη Παρθένο το μεσημεράκι θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ =

Η αλήθεια είναι πως έχετε προσπαθήσει πολύ στη δουλειά σας Αιγόκεροί μου και σήμερα το σύμπαν θα σας ανταμείψει.Νέες ευκαιρίες προκύπτουν που πρέπει να κυνηγήσετε με νύχια και με δόντια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ =

Η προσοχή σας σήμερα στρέφεται στα οικογενειακά..οι συζητήσεις δεν έχουν αποτέλεσμα και σείς νιώθετε ανικανοποίητοι.Ηλιος κι Αφροδίτη φροντίζουν και για την ερωτική σας ζωή,πάντα όμως μέσα απ΄το κοντινό περιβάλλον.

ΙΧΘΥΣ=

Ψαράκια μου,συναντήσεις και συζητήσεις απορροφούν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας.Η Σελήνη σε όψη τετραγώνου με τον Ερμή κι η δημιουργικότητά σας εκτινάσσεται. Αποφάσεις όμως,δύσκολα θα πάρετε!

επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ
ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Email alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελιδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 10/6! Reviewed by kamikaze.gr on 9.6.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.