Top Ad unit

Η Φρόσω Κυριάκου άνοιξε το λογαριασμό της στο facebook και... - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αρναούτη! (photos)


Προσπαθεί να σταθεί ξανά τα πόδια της. Η Φρόσω Κυριάκου είναι το κορίτσι που βρέθηκε στο στόχαστρο ακούγοντας βαριές κατηγορίες σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο.
Από την πρώτη στιγμή που είδε τους fan του αδικοχαμένου τραγουδιστή να είναι έτοιμοι να την κατασπαράξουν, κατηγορώντας την ακόμα και για το ότι ζει, αποτραβήχτηκε από όλους και από όλα. Στην προσπάθειά της να επουλώσει τις πληγές που της άφησε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, σωματικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά, απομονώθηκε από τους πάντες.




Μοναδικό της στήριγμα ήταν οι γονείς της, οι οποίοι εξακολουθούν να μην την αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους. Όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, η 20χρονη έβγαινε από το σπίτι της μόνο για να επισκεφθεί τον γιατρό που παρακολουθούσε το τραύμα στον ώμο της, ενώ είχε κόψει κάθε είδους επαφή με τους φίλους της. Λογαριασμοί σε Facebook και Instagram είχαν απενεργοποιηθεί, αποδεικνύοντας έτσι πως ήθελε να κλειστεί στον εαυτό της. Σχεδόν όμως 3 μήνες μετά το θανατηφόρο τροχαίο, τα δεδομένα στη ζωή της αλλάζουν.



Όπως αποκάλυψε το Youweekly.gr, ένας γοητευτικός μπασκετμπολίστας έχει φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη της, με την ίδια να βρίσκει σιγά σιγά τον παλιό της εαυτό. Πρόσφατα μάλιστα αποφάσισε να ανοίξει και πάλι τον λογαριασμό της στο Facebook ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες. Το γεγονός αυτό δείχνει πως η κοπέλα έχει αρχίσει να αφήνει πίσω της όλες εκείνες τις στιγμές μέσα στο τζιπ που την κυνηγούν σαν εφιάλτης.


Αν και προς το παρόν δεν έχει κάνει κάποια ανάρτηση, το τελευταίο post της προκαλεί ανατριχίλα. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από ότι το τελευταίο σχόλιο που της έχει γίνει, γράφτηκε από την συνεπιβάτιδά της στο μοιραίο τζιπ Μίνα Αρναούτη τέσσερις μόλις μέρες πριν το τροχαίο. Καμιά τους τότε δεν μπορούσε να φανταστεί πως η ζωή τους, λίγα 24ωρα αργότερα θα άλλαζε ριζικά. Δείτε το post και τη συνομιλία των δυο κοριτσιών που αφορούσε τον έρωτα και τις σχέσεις και θα καταλάβετε.


Πηγή: youweekly.gr

Η Φρόσω Κυριάκου άνοιξε το λογαριασμό της στο facebook και... - Το συγκλονιστικό μήνυμα της Αρναούτη! (photos) Reviewed by kamikaze.gr on 3.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.