Top Ad unit

Μία Μέρα Ξύπνησε και είχε ΑΥΤΑ τα Σημάδια στην Κοιλιά της. Όταν Πήγε στο Γιατρό, δεν Πίστευε στα αυτιά της!


Μία μητέρα τρομοκρατήθηκε όταν είδε στην πρώτη της εγκυμοσύνη πως το σώμα της ήταν κυριολεκτικά αλλεργικό στην ίδια της την εγκυμοσύνη.

Η 25χρονη Fiona Kerrigan είχε μόλις 3 μήνες για να τελειώσει η εγκυμοσύνη της όταν ξαφνικά η κοιλιά της άρχισε να κοκκινίζει και να βγάζει εξανθήματα.

Μόλις είδε ότι τα σημάδια αυτά δεν έφευγαν, πήγε σε γιατρό και εκείνος έκανα μία πολύ σοκαριστική διάγνωση.

Η μέλλουσα μητέρα έμαθε ότι έπασχε από Πολυμορφική Έκρηξη της εγκυμοσύνης (PEP), μία αλλεργική αντίδραση που φαίνεται να σχετίζεται με το τέντωμα του δέρματος της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.



“Έβγαλα ραγάδες στην κοιλιά μου – ήταν πολύ κόκκινες και με φαγουρίζαν. Συνέχισαν να μεγαλώνουν και να πρήζονται και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν σε όλο μου το σώμα σαν φωτιά.»

“Είχαν επεκταθεί παντού αυτές οι ραγάδες. Στα χέρια και τα πόδια, ακόμα και στις παλάμες μου.»


Σύμφωνα με ειδικούς, η πάθηση αυτή είναι πιο συνηθισμένη σε γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη τους εγκυμοσύνη και το δέρμα τους είναι ακόμα πολύ σφιχτό.

“Ο τρόπος που μου το εξήγησε ο γιατρός ήταν πως το δέρμα μου είχε τεντώσει τόσο πολύ, στο απόλυτο όριό του, που τα κύτταρα του μωρού μου άρχισαν να ανακατεύονται με τα δικά μου, δημιουργώντας αλλεργική αντίδραση. Ήμουν αλλεργική στην ίδια μου την εγκυμοσύνη.»



Ευτυχώς για την Kerrigan, έφυγαν όταν γέννησε τον υγιή γιο της τον Ιανουάριο του 2015.

“Οσο φρικτό και αν ήταν, στο τέλος άξιζε – όταν είχα το γιο μου στην αγκαλιά μου τα είχα ξεχάσει όλα και θα το πέρναγα ξανά για να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί.»

πηγή : fanpage

Μία Μέρα Ξύπνησε και είχε ΑΥΤΑ τα Σημάδια στην Κοιλιά της. Όταν Πήγε στο Γιατρό, δεν Πίστευε στα αυτιά της! Reviewed by kamikaze.gr on 20.11.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.