Top Ad unit

Ξύπνησε στον ύπνο της με φρικτούς πόνους από κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι στον ύπνο μας!


Τη σημερινή εποχή , το να έχει κινητό τηλέφωνο είναι απαραίτητο πλέον για του περισσότερους ανθρώπους.

Ενώ υπάρχουν μερικοί εκπληκτικοί τρόποι χρήσης του κινητού ώστε να ωφελείτε η κοινωνία, ακόμα δεν έχουμε αντιληφθεί όλους του πιθανούς κινδύνους που μπορεί να επιφυλάσσουν.

Η Olivia Retter ένα 9χρονο κορίτσι που μένει με την οικογένεια της στο Hertfordshire της Αγγλίας,αποκοιμήθηκε πάνω στο κινητό της τηλέφωνο.Ούτε η ίδια αλλά ούτε η οικογένεια της περίμεναν αυτό το σοκαριστικό και επίπονο αποτέλεσμα.

Η μητέρα της Olivia διηγείται, “Ξύπνησε μέσα στη νύχτα, ήρθε στο δωμάτιο μου και μου παραπονέθηκε ότι πόναγε το πόδι της. Νόμιζα ότι υπερέβαλλε και την έστειλα πάλι στο κρεβάτι της.”

Η ιστορία της Olivia είναι πολύ σημαντική προειδοποίηση για τους κρυμμένους κινδύνους του να έχεις κινητό τηλέφωνο.



Στη νεαρή ηλικία των 9 η Olivia Retter έχει το δικό της κινητό τηλέφωνο αλλά δεν της επιτρέπουν να το χρησιμοποιεί τη νύχτα.

Η μητέρα της , Karly, είπε, “Η Olivia δεν επιτρέπεται να έχει το κινητό της στο δωμάτιο της τη νύχτα, αλλά το πήρε κρυφά και το είχε στο κρεβάτι της,με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί με το κινητό στο πόδι της.

Όταν τελικά η Karly είδε το πόδι της Olivia το επόμενο πρωί,πραγματικά σοκαρίστηκε.



Η Karly μας είπε, “Το πρωί είδα αυτό το φρικτό έγκαυμα στο πόδι της.Σοκαρίστηκα που μια θήκη κινητού μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο.”

Η Olivia απέκτησε ένα σοβαρό χημικό έγκαυμα από τη θήκη του κινητού της, το οποίο ήταν στολισμένο με μονόκερους και ουράνια τόξα και περιείχε κάποιου είδους υγρό και χρυσόσκονη.

Δεν φαινόταν να υπάρχει κανένα ιδιαίτερο σπάσιμο που θα επέτρεπε τα χημικά της θήκης να διαρρεύσουν ,παρόλα αυτά όμως η Olivia έπαθε το έγκαυμα.



Η Karly είπε, “Οι γιατροί μας είπαν ότι έπαθε ένα σοβαρό χημικό έγκαυμα και θα της μείνει το σημάδι για πάντα.

Οι γιατροί περιποιήθηκαν το έγκαυμα , το οποίο είπαν ότι είναι αποτέλεσμα κάποιου χημικού.



Στη συνέχεια λέει η μητέρα της Olivia, “Φαντάσου να είχε τρέξει ενώ μίλαγε στο τηλέφωνο , ή ενώ το ακουμπούσε στο πρόσωπο της.Θα μπορούσε να είχε πάει το χημικό στο πρόσωπο ή ακόμα και στα μάτια της.”
loading...

Στην προσπάθεια της μητέρας της να προειδοποιήσει για τους κινδύνους , δημοσίευσε φωτογραφίες από το έγκαυμα της κόρης της στο Facebook .




Ευτυχώς μέσω της δημοσίευσης της μητέρας , η συγκεκριμένη θήκη αποσύρθηκε από τα ράφια και όλοι οι γονείς που την είδαν έγιναν πιο προσεκτικοί σχετικά με τα παιδιά τους και τη χρήση των κινητών του τηλεφώνων.

fumara.gr

Ξύπνησε στον ύπνο της με φρικτούς πόνους από κάτι που κάνουμε οι περισσότεροι στον ύπνο μας! Reviewed by kamikaze.gr on 20.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.