Top Ad unit

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/5


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/5
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πιο επιφυλακτικό/η στις κινήσεις και τις κρίσεις σου για πρόσωπα και πράγματα, αφού με ό,τι κι αν ασχολείσαι είναι βέβαιο ότι χρειάζεται μια περαιτέρω επεξεργασία, ώστε να εντοπιστεί κάθε έλλειμμα ή αδυναμία του. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει θετικά στην εξέλιξη μιας επαγγελματικής σου υπόθεσης, προσφέροντάς σου τις κατάλληλες «άκρες».
Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «φρενάρεις» μια υπόθεση που οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο, όχι όμως και για να ξεκινήσεις άμεσα κάτι νέο, αφού εύκολα μπορεί να κάνεις κάποια «κουτουράδα»! Δώσε λοιπόν στον εαυτό σου περισσότερο χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με τον Κρόνο στον Τοξότη να επηρεάζει άμεσα το σύνολο των δραστηριοτήτων σου, η ημέρα προσφέρεται περισσότερο για δουλειά και όχι για χαλάρωση ή διασκέδαση. Καλό είναι επίσης να περιοριστείς στα εντελώς αναγκαία, μεριμνώντας κυρίως για την κάλυψη των βασικών αναγκών σου και δίνοντας προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να ευνοηθείς σε μια νομική διεκδίκηση.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κρύβει και παγίδες, αφού σε κάποιες περιπτώσεις τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνονται με μια πρώτη ματιά. Ίσως μάλιστα να υπάρξει μια σεξουαλική «δυστοκία», που θα περιορίσει το «βεληνεκές» της απόλαυσής σου..

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Όσον αφορά στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κλείσεις ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, περιορίζοντας ενδεχομένως κάποιες από τις βλέψεις σου. Από την άλλη πλευρά όμως, ο ενεργός Δίας μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που μπορεί να «σου σταθεί» σε οτιδήποτε σε απασχολεί, χωρίς μάλιστα να έχει κάποιο ίδιον συμφέρον.
Ερωτικά
«Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής» κι όσο κι αν προσπαθείς να θέσεις τα πράγματα υπό τον έλεγχό σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι εσύ ο «κακός» της σχέσης. Αντίθετα όμως, οι συμβουλές σου μπορεί να είναι πολύτιμες σε υποθέσεις άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Όσο κι αν ο ενεργός Δίας σου εξασφαλίζει μια «άνωθεν» υποστήριξη, ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει τις εργασιακές σου σχέσεις και σε καλεί να βάλεις τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, εφαρμόζοντας τα δέοντα και σε αυτό δεν χωράνε ούτε φιλίες, ούτε «ρουσφέτια». Επιπλέον, η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια μπορεί να συνοδευτεί από την ανάληψη μιας ευθύνης, που καλό είναι να αποδεχθείς μόνον αν σου αρέσουν τα δύσκολα!
Ερωτικά
Με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο, η προσωπική σου ζωή δείχνει απαλλαγμένη σοβαρών προβλημάτων, κάτι που μπορεί να οφείλεται τόσο στην βελτιωμένη ψυχολογία σου, όσο και σε φιλικές παρέες που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Με τον Κρόνο να επηρεάζει τα επαγγελματικά σου και τις σχέσεις σου με «ισχυρά» πρόσωπα, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις τρέχουν και θα ήταν λάθος να φανείς ασυνεπής, αφού μπορεί να κριθείς αυστηρά. Καλό είναι λοιπόν να βάλεις σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε αφορά στην διασκέδαση ή την καλοπέρασή σου. Υπάρχουν βέβαια και καλά νέα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την διευθέτηση ενός οικονομικού θέματος που σε απασχολεί.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να αναλάβεις ένα συναισθηματικό ρίσκο, που όμως μπορεί και να «σου βγει» στα πλαίσια μιας ενδιαφέρουσας ερωτικής «περιπέτειας» Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να δεχθείς υπέρογκες πιέσεις ή να βρεθείς σε προσωρινό αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε είδους αναπτυξιακή προσπάθεια κι είναι πιθανό να βρεις τα κεφάλαια ή τις εγγυήσεις που χρειάζεσαι. Παράλληλα, κάτω από την επιρροή του Κρόνου στον Τοξότη μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο την ικανότητά σου να ιεραρχείς και να οργανώνεις τα πράγματα, καλύπτοντας και το παραμικρό ενδεχόμενο μιας αστοχίας. Πρόσεξε μόνον τις επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν σε μια οικογενειακή υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Φαίνεται πως πιέζεσαι και στενοχωριέσαι, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει ουσιαστικός λόγος για κάτι τέτοιο. Πρόσεξε λοιπόν μήπως μεταφέρεις την πίεση στον άνθρωπό σου, δημιουργώντας τελικά τις συνθήκες για να συμβούν όλα αυτά που φοβάσαι!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να συμβάλλει σε μια συμφωνία ή συνεργασία που θα σου «λύσει» τα χέρια. Παράλληλα όμως, ο Κρόνος στον Τοξότη αναμένεται να δυσκολέψει αρκετά τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα αν έχουν ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Επιπλέον, σε όσες υποθέσεις διαχειριστείς μόνος/η, οφείλεις να επιδείξεις την δέουσα προσοχή στις λεπτομέρειες, αφού θα αποδειχθούν καθοριστικές.
Ερωτικά
Σκέφτεσαι και ξανασκέφτεσαι, κάτι όμως που δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, ίσα-ίσα που μπορεί να σε μπλοκάρει χειρότερα. Κινδυνεύεις μάλιστα να αποφασίσεις «σωστά» σύμφωνα με τη λογική σου αλλά τελείως λάθος για το συναίσθημά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη σε θέλει πολύ πιο «σφιχτό/η» στην διαχείριση των χρημάτων σου, αφού πέρα από τις έκτακτες υποχρεώσεις που σου έχει «φυλαγμένες», ίσως να πιεστείς ή στενοχωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεται ένα προσφιλές σου πρόσωπο. Παράλληλα όμως ο ενεργός Δίας μπορεί να βελτιώσει άμεσα το εργασιακό σου καθεστώς, μέσα από την στήριξη ενός φιλικού σου προσώπου ή ενός φορέα.
Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να συμβούν πράγματα που δεν είναι ευχάριστα αλλά οπωσδήποτε αναγκαία. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που έχει ήδη... ανειλημμένες υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας εξυπηρετεί άριστα τις επαγγελματικές σου βλέψεις κι είναι πολύ πιθανό να βρεις τις βοήθειες που ζητάς. Από την άλλη πλευρά όμως κάποιος/α ποντάροντας στις ενοχές σου, προσπαθεί να σε «φορτώσει» με ευθύνες που δεν σου αναλογούν, ιδιαίτερα σε σχέση με την φροντίδα ενός προσώπου, που όντως έχει την ανάγκη σου. Πάρε λοιπόν τις αποφάσεις σου αλλά και την διοίκηση των πραγμάτων στα χέρια σου.
Ερωτικά
Σήμερα θα σου είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιον\α με την σοφία σου, πολύ περισσότερο αν χειριστείς τα πράγματα υπεύθυνα και σοβαρά. Αντίθετα αν κινηθείς με την συνήθη επιπολαιότητά σου, θα ακυρώσεις το όποιο πλεονέκτημά σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να σε φέρει μπροστά σε μια σημαντική δικαίωση ή επαγγελματική επιτυχία, αρκεί να κινηθείς με βάση τις αρχές και την εμπειρία σου. Καλό είναι όμως να μην υπερβείς τις αντοχές σου κι αν σε ταλαιπωρήσει μια αδιαθεσία, μην την υποτιμήσεις. Παράλληλα, ο ενεργός Δίας προάγει την επιμόρφωσή σου, ενώ θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε είδους «σκόπελο» σε περιουσιακά και νομικά θέματα.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Ταύρο, το κλίμα είναι θετικό κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να βρεις συμπαράσταση από τον άνθρωπό σου σε μια σειρά από ζητήματα που σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να «δέσετε», χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Με τον Κρόνο «παρόντα» προέχουν αυτά που πρέπει να γίνουν κι όχι εκείνα που θα ήθελες πραγματικά, ενώ μέσα σε όλα ίσως προκύψει και κάποια «εμπλοκή» με κάποιον φίλο ή φίλη σου. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις ανάγκες ενός προσώπου, της οικογένειάς σου. Από την άλλη πλευρά ο ενεργός Δίας εξακολουθεί να σε στηρίζει οικονομικά κι ίσως λάβεις ένα έκτακτο βοήθημα.
Ερωτικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου καλείσαι να περιορίσεις τις εξωτερικές σου αναζητήσεις και να επικεντρωθείς στο πως μπορείς να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή «εντός των τειχών». Ζήσε λοιπόν με τον άνθρωπό σου αυτήν την ευκαιρία που σου δίνεται.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Δίας μπορεί να σου προσφέρει έξωθεν βοήθειες σε ένα προσωπικό ή οικονομικό σου θέμα, Από την άλλη πλευρά όμως, με τις «ευλογίες» του Κρόνου στον Τοξότη, θα πιεστείς για να δώσεις λύση σε ένα θέμα που χρονίζει. Ακόμη, ίσως υπάρξει και μια «εμπλοκή» ενός συγγενικού σου προσώπου, που μάλλον θα σε απογοητεύσει. Παράλληλα προνόησε για πιθανές «αβαρίες» ή καθυστερήσεις στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου.
Ερωτικά
Όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν να αποφασίσεις «εδώ και τώρα» για ένα προσωπικό σου θέμα, θα ήταν πολύ πιο σοφό να αναζητήσεις μια διέξοδο στην λογική της «ελάχιστης φθοράς», εκτός βέβαια κι αν σου αρέσουν τα περίπλοκα προβλήματα!.
Πηγή: astrology.gr
Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 5/5 Reviewed by kamikaze.gr on 4.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.