Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 30/5!


ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΚΡΙΟΣ=

Κριαράκια μου το ξεκίνημα της ημέρας είναι ιδιαίτερα ευχάριστο,υπόσχεται πολλά η μέρα αυτή, που θα είναι γεμάτη γνωριμίες κι επαγγελματικές προτάσεις.Η στενή προσέγγιση Αφροδίτης- Ηλιου,οδηγεί τη σκέψη σας κι η αντίθεση με τον Κρόνο οπλίζει το χέρι σας στις αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ-=

Με τον Ποσειδώνα να αδειάζει τις μπαταρίες σας,εσας να κάνετε ελιγμούς να αποφύγετε τον λήθαργο..και μια επαγγελματική προσπάθεια να πετύχει,είναι αυτά που βγαίνουν στα μισά της ημέρας κάνοντας σας έτσι πιο σκληρούς.Αφροδίτη-Κρόνος θα σας προβληματίσουν και πάλι πάνω σε θέματα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ-

Ενώ η μέρα ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές,στην πορεία η ρευστότητα και η ανασφάλεια στις προσωπικές και επικοινωνιακές σας υποθέσεις,θα είναι εμφανείς.Τώρα θα διαπιστώσετε καλοί μου πόσο λανθασμένες ήταν οι τακτικές σας.Η θέση του κυβερνήτη σας λειτουργεί αρκετά παρασκηνιακά,γι αυτό κρατήστε μυστικές τις κινήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ =

Είναι καιρός να αφήσετε πίσω τις εντάσεις και τις δυσκολίες που περάσατε κι η μέρα αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε.Η παρουσία της Αφροδιτης στα εργασιακά είναι ότι καλύτερο,ωστόσο για να εξελιχθούν θετικά κι οι σχέσεις σας και να διορθωθούν όσα ειπώθηκαν, πρέπει ο Κρόνος να πάψει να αντιδρά.

ΛΕΩΝ =

Με αισιόδοξη διάθεση και ανεβασμένη την λίμπιντο ξεκινά η μέρα Λιονταράκια μου.Ένας έρωτας, στο φιλικό περιβάλλον,μια νέα συνεργασία θα σας δώσει χαρά.Ωστόσο,μπροστά σας περιμένει σκληρή δουλειά και πολλές-πολλές προκλήσεις.Η φλόγα φαίνεται από μακριά ωστόσο υπάρχει απόσταση,άρα έχετε το χρόνο να δράσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Αναμφίβολα,τόσο η παρουσία της Σελήνης απέναντι,όσο και του Ποσειδώνα,θεωρώ πως είναι οι άσσοι που έχετε στο μανίκι σας φίλοι Παρθένοι γι αυτή την ημέρα.Μπορεί τα πάρε-δώσε κι απαιτήσεις να είναι πολλές,όμως με το Δία πλάϊ σας,οι επικρατούσες συνθηκες θα είναι πιο συμφέρουσες.

ΖΥΓΟΣ=

Ο έρωτας και η ρομαντική διάθεση θα λειτουργήσουν σαν ασπίδα προστασίας μπροστά στα σχέδιά σας,που μπορεί και να ξαναχτυπήσουν την πόρτα σας σήμερα.Αναρωτηθείτε πρωτα και μετά πείσετε τον εαυτό σας ότι είστε έτοιμοι να αναλάβετε πιο υπεύθυνους ρόλους.Αποφύγετε να ρίξετε λάδι στην φωτιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=-

Παρά την ανάμεικτη διάθεσή σας,φοβάμαι πως το πλανητικό σκηνικό δεν θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε.Η μέρα αυτή θέτει επί τάπητος τα πιο σημαντικά θέματα στην ζωή σας.Ένα από αυτά είναι τα οικονομικά και εκεί είναι που σας πατούν τον κάλο,αφού επηρεάζεται σημαντικά το κομπόδεμα σας.Δεν θα είναι εύκολο για εσάς!

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ρομαντική και ερωτική ελεύθεροί μου σκοπευτές,όμως σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με το παρελθόν.Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χειριστείτε επιδέξια θέματα προσωπικά και να εναρμονιστείτε με τις επιθυμίες,ίσως και τις ανάγκες του συντρόφου σας και..φυσικά να μην ξεχνάτε τον ανάδρομο Αρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=

Γεια εσάς τους εργασιομανείς και φιλόδοξους,αυτή την ημέρα σας δίνεται μια σειρά ευκαιριών προκειμένου να επωφεληθούν οι επιδιώξεις σας.Εσείς κατευθύνετε τις καταστάσεις κρατώντας γερά τα ηνία στα χέρια σας.Μπορείτε να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία για χαλάρωση,βρείτε τα λίγο με τα μέσα σας και επιτρέψτε λιγάκι και στους..γύρω σας,να τεμπελιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Η ρομαντική και ερωτική σας διάθεση σήμερα είναι φανερή. Ωστόσο,ποικίλα γεγονότα θα μεσολαβήσουν μέχρι το τελείωμα της ημέρας,που θα σας δοκιμάσουν κάποιες στιγμές.Φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στον χώρο εργασίας,τη διαχείριση των χρημάτων και μην ξεχνάτε τις σχέσεις με τα παιδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ =

Γλυκά μου ψαράκια,μετά από αρκετές ταλαιπωρίες,με έναν αιφνίδιο τρόπο θα έλεγα,Σελήνη και Ποσειδώνας γίνονται σύμμαχοι στον έρωτα και τα συμφέροντα σας.Αυτό,όπως θα διαπιστώσετε άμεσα,δεν αρκεί.Πολλά θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους και το πόσο καλά θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα φανούν.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ -ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ

Email alkhstisgr@gmail.com
Ιστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 30/5! Reviewed by kamikaze.gr on 29.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.