Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 25/5!


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016
ΚΡΙΟΣ=-

Kριαράκια μου,ενθουσιασμός πάθος και νεύρα ρέουν άφθονα,η αδρεναλίνη στα ύψη.. και παρότι διανύουμε περίοδο ισχνών αγελάδων δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σας χτυπήσει τη πόρτα.Επειδή όμως το ίδιο εύκολα μπορεί να ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός σας δώστε βάση στο σίγουρο,πριν το κύμα ψυχρότητας ξεσπάσει.

ΤΑΥΡΟΣ=

Τα πράγματα καλυτερεύουν σημερα με τις καλές όψεις του Ερμή απ΄το ζώδιο σας,κι η καλή επαφή των δυο αιώνιων κρυφών εραστών Αφροδίτης-Αρη δίνει και παίρνει.Τι δυσκολίες μου λέτε εσείς! Πολλοί θα είστε Ταυράκια μου εσείς που ΘΑ δείτε την επαναστατική πλευρά του εαυτού σας να ορθώνεται και εύκολα θα παρασυρθείτε σε πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ+=

Ποιός σας πιάνει τώρα που η Αφροδίτη παραθερίζει στο ζώδιό σας!Η ερωτική σας ζωή στο φόρτε της και σείς κόβετε εισητήριο στους ενδιαφερόμενους.Πάνε οι ασάφειες πάνε και ταμπερδέματα. Ό Αρης ετοιμάζεται να πάρει το δρόμο του για το Σκορπιό και η ηρεμία απλώνεται σπίτι σας ακόμα κι όταν τα καβγαδάκια κουτσομπολεύουν στη πόρτα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ=-

Καρκινάκια μου η μέρα αυτή ξεκινά με τη σελήνη απέναντι και με σας να πανηγυρίζετε για τα συνεργασιακά σας επιτεύγματα.Ο Άρης ωστόσο και μέσα στο πανηγυρικό αυτό κλίμα,φαίνεται να ζηλεύει τα εύσημά σας και έτσι επαναφέρει εργασιακές ταλαιπωρίες και πάλι στο προσκήνιο. Ζόρια πολλά ζόρια!
ΛΕΩ=

Λιονταράκια μου,κι ενώ είστε έτοιμοι να αφήσετε τη μάχη για ένα πολυπόθητο σχέδιο,μια μεγάλη έκπληξη,ίσως μια απρόσμενη ευκαιρία, σας δίνει την χαμένη σας αυτοπεποίθηση και πάλι πίσω.Η ανυπομονησία σας όμως είναι έντονη κι αυτό μπορεί να εμφανίσει τις αντιθέσεις στη ζούγκλα σας..για τον Αρη μιλώ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ=

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σας απο την καθημερινότητα σας και κείνες τις οικονομικές υποχρεώσεις που τρώνε τα φυλλοκάρδια σας.Ευτυχώς για σας η Αφροδίτη φροντίζει στη σύνοδό της με τον Ηλιο εκτός απο έναν έρωτα τρυφερό,να φέρει λύσεις εκεί που ο πανικός αγκαλιάζει σφιχτά τις σκέψεις σας.

ΖΥΓΟΣ=

Μετά απο μια επιβαρυντική Πανσέληνο στον περίγυρό σας,δικαιούστε ευχάριστες εκπλήξεις και πολλές τέτοιου είδους τονωτικές ενέσεις,στον επικοινωνιακό κυρίως τομέα.Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να σας χρωστάει αρκετή απο την ικανοποίηση που σας στέρησε και θα σας ανταμοίψει πλουσιοπάροχα.Ένα σχέδιο προχωρά εκεί που δεν το περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ=+

Σκορπιουδάκια μου γλυκά,μπορεί η Αφροδίτη ως τώρα να υποσχόταν καλύτερες μέρες σε σχέσεις και συνεργασιες,τώρα μπορεί να υποσχεθεί και μια παχουλή ξαφνική οικονομική ενίσχυση.Ένα οικονομικό επίτευγμα,ίσως να είναι τελικά αυτό το κάτι΄που θα σας κάνει να αλλάξετε τελείως τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ=-

Με τη φαρέτρα στη πλάτη θα είστε-και δεν θα είναι η πρώτη φορά-έτοιμοι για κυνήγι Τοξότες μου και την αυτοπεποίθηση να σας ξύνει την αγωνία σε βάθος.Ο έρωτας σφοδρός,καυτός σαν τον Ηλιο,απρόσμενος..με υποστηριχτές τους δυο κρυφούς εραστές του πλανητικού σκηνικού,Αρη και Αφροδίτη.Καλό θα είναι να μην περιμένετε περισσότερα κάτω απο τόσο σφοδρές καταστάσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ=-

Σίγουρα η ανάδρομη κίνηση του κυβερνήτη σας δεν ειναι ότι καλύτερο,όμως οι προσπάθειες που κάνετε να αλλάξετε τα πράγματα είναι εμφανείς και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως οι διορθωτικές σας κινήσεις με τη Σελήνη πιάνουν τόπο.Το οικογενειακό περιβάλλον βοηθά αρκετά Προσέξτε τα κερατάκια σας,να μη σπάσουν κατα τη διάρκεια πιθανών συγκρούσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ=

Η Αφροδίτη στο πέρασμα της στους Διδύμους υποσχέθηκε καλύτερες μέρες και η συνάντησή της με τον Ηλιο την επιβεβαιώνει.Ότι σας ταλαιπώρησε παίρνει μια μικρή αναβολή,πάντα με την δική σας παράλληλα συναίνεση.Γιατί αν σ΄αυτό δεν συμμετέχετε,δεν αποκλείεται αυτή την ημέρα να υπάρξουν ανατροπές.

ΙΧΘΥΣ=-

Ψαράκια μου αν δεν κάνετε κάτι,θα νιώσετε την απομόνωση εντονα.Ξεχάστε τα ρίσκα και τις απαιτήσεις,φτάνουν εκείνες που έχουν οι άλλοι απο σας.Προτιμήστε μια πιο ουδέτερη στάση απέναντι στους ανθρώπους που σας σπάνε τα νεύρα,για να μπορέσετε να.. κολυμπησετε βρε αδερφέ!

επιμελείται η

ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543(whatsup) XAΛΚΙΔΑ

Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
soropoulos.wordpress.com
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 25/5! Reviewed by kamikaze.gr on 24.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.