Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 24/5!


Τρίτη 24/5

ΚΡΙΟΣ=-

Κριαράκια μου σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα,έχετε κι άλλον ένα ισχυρό αντίπαλο που αφαιρεί με πονηριά κάθε τι που φουσκώνει την τσέπη σας.Τα μποφόρ στις φουρτούνες δεν σταματούν εδω! Οι εντάσεις κι οι καβγάδες φουντώνουν,Ηλιος-Αρης μάχονται.

ΤΑΥΡΟΣ=

Πολύ φοβάμαι Ταύροι μου πως για άλλη μια φορά απο την υπερβολική σιγουριά σας,θα χάσετε πολλλές ευκαιρίες.Θα κυριαρχήσουν διαπραγματεύσεις,το συναίσθημα όμως εύκολα μπορεί να ξεφύγει απο τον έλεγχο.Μην πάτε κόντρα σ΄ότι αλλάζει γύρω σας,σκεφτείτε πιο έξυπνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ=

Όλα περιστρέφονται γύρω απο σας και δεν θα λείπουν βέβαια οι στιγμές κι οι φορές που οι τόνοι θα ανεβαίνουν,όμως θα είναι πρόσκαιρα.Οποιες κι αν είναι οι δυσκολίες αυτής της μέρας να ξέρετε πως σκοπό έχουν να σας κάνουν δυνατούς κι ώριμους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ-

Φίλοι Καρκίνοι αν και καταφερτζήδες σε όλα,τα εμπόδια κι οι παγίδες που στήσατε μόνοι σας θα φέρουν ακρότητες μέσα στη σχέση σας και θα δυσκολευτείτε να πείσετε τους άλλους για το πόσο φερέγγυοι είσαστε.

ΛΕΩΝ =

Οι συζητήσεις σήμερα θα σας προσγειώσουν κι αρκετοί απο σας θα δώσετε εξετάσεις αντοχής και διπλωματικής ικανότητας.Κρατήστε χαμηλούς τόνους κι αποφύγετε να δείξετε τον κακό εαυτό
σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ =

Νομίζω πως αξίζει να εμπιστευτείτε λίγο περισσότερο το δικό σας ένστικτο και στη συνέχεια να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας στους πολύ δικούς σας ανθρώπους.Τα έσοδα θα έρθουν δειλά ωστόσο εσείς, φροντίστε να μην αυξηθούν καθόλου τα έξοδά σας.

ΖΥΓΟΣ =

Ζυγοί μου,τα μισόλογα με φίλους και το ταίρι σας, θα φέρει ανασφάλειες στις επαφές αυτή την ημέρα. Χρειάζεται ειλικρίνεια απο μέρους σας για να βελτιώσετε και να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ =

Σκορπιοί μου ούτε η κρίση σας ούτε οι συγκυρίες θα βοηθήσουν να ξεμπερδέψετε στο άψε σβήσε με μπερδεμένες οικογενειακές και αισθηματικές καταστάσεις.Ο Αρης δίνει ευκαιρίες να βελτιώσετε τις σχέσεις,ο Ποσειδώνας όμως οδηγεί σε σύγχυση..

ΤΟΞΟΤΗΣ =

Οι συμφωνίες στο χώρο εργασίας και κάποια ζητήματα απο το παρελθόν θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και καλό θα είναι να κλείσετε όλους αυτούς τους παλιούς λογαριασμούς ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο αντίτιμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ= –

Η δυσαρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα σήμερα δεν βοηθά την κρίση σας,γιαυτό μην πιέσετε τις καταστάσεις,επιδιώξτε μια πιο συμβιβαστική προσέγγιση,ταυτόχρονα θα ΄ρθουν στην επιφάνεια γεγονότα παρασκηνιακά με φιλικά πρόσωπα..προσέξτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ –

Πιστέψτε με καλοί μου,είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε παγίδες σήμερα αφού καραδοκούν αρκετές εντάσεις.Λίγο μετά την Πανσέληνο και με τον Άρη να κινείται απέναντι απ΄τον Ηλιο δεν είναι εύκολο πράγμα να κρατήσετε ισορροπίες μέσα σε μια σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ =-

Ψαράκια μου στην καθημερινότητά σας υπάρχει σύγχυση μεγάλη,που προκαλεί τριγμούς στις σχέσεις.Η εμπλοκή αντίθεσης των δυο συγκυβερνητών σας κι η ανάδρομη πορεία του ενός αποκαλύπτει τα μελανά σημαδάκια που συνοδεύουν τα σχέδιά σας.
επιμελείται η
ΑΛΚΗΣΤΙΣ

ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ
PANHELLENIC UNION SCHOOL OF ASTROLOGY
ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ-ΑΝΑΛΥΤΡΙΑ ΤΑΡΩ
ΤΗΛ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ 6977449879(cosmote)
6976842543( whatsup) ΧΑΛΚΙΔΑ
Εmail alkhstisgr@gmail.com
Iστοσελίδα http://www.alkhstis.gr
soropoulos.wordpress.com
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 24/5! Reviewed by kamikaze.gr on 24.5.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.