Top Ad unit

27 χρόνια πριν μια τρομακτική πυρκαγιά άφησε αυτά τα τρίδυμα με σοβαρά εγκαύματα. Δείτε πως είναι σήμερα και θα χαμογελάσετε από χαρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Στις 21 Σεπτεμβρίου του 1988, ένα μοιραίο γεγονός θα στιγματίσει τις μονοζυγωτικές τρίδυμες Traf, Jordan και Chandra. Τα τρία μικρά μωρά από το Τέξας δεν γνώριζαν τι τους επιφύλασσε αυτή η μέρα.





Οι τρίδυμες ήταν μόλις 17 μηνών, όταν το σπίτι τους καταστράφηκε από πυρκαγιά εκείνο το βράδυ. Αλλά έγιναν και χειρότερα: η μητέρα τους η Patti, έχασε τη ζωή της στη φλεγόμενη κόλαση.



Καθώς οι φλόγες μαίνονταν τριγύρω του, ο πατέρας προσπαθεί να σώσει τις τρίδυμες του: κοιμόντουσαν ακόμα στις βρεφικές κούνιες τους, και αναγκάστηκε να σπάσει ένα παράθυρο για να τις φτάσει. Οι πυροσβέστες δεν είχαν φθάσει ακόμη.



Το ασθενοφόρο πήρε τα μωρά αμέσως στην εντατική. Για μήνες, οι τρίδυμες έπρεπε να παραμείνουν στην εντατική, επειδή είχαν εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 30 με 45 % του σώματός τους. Οι γιατροί φοβόντουσαν για τις ζωές των τριών γλυκών κοριτσιών.



Παρόλο που η φωτιά τους είχε προκαλέσει σωματικό πόνο αλλά και την απώλεια της μητέρας τους, είχαν ακόμα η μία την άλλη. Αυτό ήταν απολύτως ζωτικής σημασίας, διότι άλλη μια φορά η μοίρα θα χτυπούσε το σπίτι αργότερα στη ζωή τους …



Ο πατέρας τους, ο οποίος τις είχε σώσει από τις φλόγες, αργότερα πέθανε το 2002 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Οι τρεις αδερφές απέμειναν εντελώς ορφανά και έπρεπε να μετακομίσουν με τη γιαγιά τους.



Σα να μην έφτανα όλα αυτά, το δέρμα τους ήταν εντελώς παραμορφωμένο από τη φωτιά. Ως εκ τούτου, έπρεπε να υποβληθούν σε δεκάδες εγχειρήσεις, έτσι ώστε το δέρμα τους να θεραπευτεί.



Καθώς μεγάλωναν και οι τρεις, τους έγινε φανερό ότι τα σώματά τους θα είχαν πάντα διαφορετική εμφάνιση από τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος πάντα φορούσαν μακρυμάνικες μπλούζες και αρκετό make-up στο σχολείο, για να μην γίνονται στόχος γελοιοποίησης και προσβολών.



Εξαιτίας της εμφάνισής τους, αισθάνονταν ντροπή σε όλη τους τη ζωή. Πέφτανε συχνά θύματα εκφοβισμού ή τις κοιτούσαν έντονα εξαιτίας των σημαδιών τους.



Τα κορίτσια αποφάσισαν, ωστόσο, να μην τα παρατήσουν. Μια μέρα, μια από τις τρεις αδελφές, η Chandra, άκουσε για μία γιατρό που ονομάζεται Δρ Jill Waibel, η οποία ειδικεύεται στις ουλές από ακμή. Επίσης εξειδικευόταν και σε σημάδια από εγκαύματα.



Τα εγκαύματα των τριών αδερφών ήταν τόσο άσχημα που η Δρ Waibel διεξήγαγε τις διαδικασίες δωρεάν. Για την Jordan, ήταν ένα ιδιαίτερα καταπληκτικό δώρο καθώς σχεδίαζε να παντρευτεί σύντομα. Καθώς δοκίμασε ένα φόρεμα μετά τις θεραπείες της ήταν συγκλονισμένη: «αυτό είναι ένα φόρεμα που δεν θα φορούσα ποτέ, αν είχα ακόμα τα σημάδια μου», είπε.


Οι τρεις αδελφές έχουν τώρα πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση και θα ήθελαν να ενθαρρύνουν και άλλα θύματα που έχουν βαριά εγκαύματα. Πιστεύουν ότι και άλλοι θα επωφεληθούν από τις θεραπείες αυτές.



Και πράγματι: Από το 2009, 50.000 άτομα με ουλές από εγκαύματα έχουν υποστεί αυτό το είδος της θεραπείας – και με φανταστική επιτυχία.



Πηγή: newsone.gr

27 χρόνια πριν μια τρομακτική πυρκαγιά άφησε αυτά τα τρίδυμα με σοβαρά εγκαύματα. Δείτε πως είναι σήμερα και θα χαμογελάσετε από χαρά (ΕΙΚΟΝΕΣ) Reviewed by kamikaze.gr on 12.4.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.