Top Ad unit

Πως να διατηρήσετε μία "σχέση εξ αποστάσεως"


Η σχέση από απόσταση είναι κάτι που φοβίζει τις περισσότερες από εμάς, διότι η σχέση γίνεται περίπλοκη και κατά συνέπεια δεν διατηρείται. Παρακάτω βρίσκονται μερικά tips που θα ανανεώσουν τη σχέση σας… από μακριά!



Χρησιμοποιείστε το τηλέφωνο: Το να μιλάτε κάθε μέρα με τον σύντροφό σας, είναι ένα από τα πιο βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να πετύχει μία σχέση από απόσταση. Με αυτόν τον τρόπο δεν ξεχνιέται κανείς από τους δυο σας από την καθημερινή του ρουτίνα.  Προσοχή όμως, κάντε την τηλεφωνική συνομιλία μια ευχάριστη εμπειρία, χωρίς να γκρινιάζετε και να λέτε συνεχώς τα προβλήματά σας. Μόνο έτσι σύντροφός σας δεν θα «χορταίνει» να σας μιλάει. Τέλος, υπάρχουν διάφορα πακέτα για να μπορείτε να συνομιλείτε οικονομικά με τον αγαπημένο σας. Αλλιώς, το Skype είναι μια δωρεάν και εύκολη λύση.

Στείλτε του μήνυμα: Είτε σας συνέβη κάτι πολύ αστείο, είτε θέλετε απλά να μοιραστείτε μια σκέψη σας μαζί του, στείλτε του ένα μήνυμα ή ένα mail. Με αυτό τον τρόπο θα είστε αυθόρμητη και θα μπορείτε να εντάξετε, με ευχάριστο τρόπο, τον αγαπημένο σας στην καθημερινότητά σας.

Παραμείνετε ρομαντική: Μπορεί να σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα από το άλλο σας μισό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε το ρομαντισμό σας. Στείλτε του ένα δώρο ή στείλτε με δέμα ένα άλμπουμ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Μπορείτε ακόμα και να παραγγείλετε φαγητό για να σταλεί σπίτι του.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τον κακομάθετε με την απουσία σας. Μην απογοητεύεστε επειδή σας λείπει ο αγαπημένος σας, ο έρωτάς σας μπορεί να διατηρηθεί, αρκεί να υπάρχει θέληση.
Πως να διατηρήσετε μία "σχέση εξ αποστάσεως" Reviewed by kamikaze.gr on 31.3.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.