Top Ad unit

Οργή για την προκλητική δήλωση ισραηλινού υπουργού: Όσο τρώνε σοκολάτες...!


Μία ημέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, οι κάτοικοι της βελγικής πρωτεύουσαν
προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους φυσιολογικά. Η χώρα είναι "βυθισμένη" στο πένθος και οι αρχές τονίζουν ότι θα χρειαστούν ημέρες για να ταυτοποιηθούν τα θύματα. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο απολογισμό 31 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 270 έχουν τραυματιστεί.

Στις 07:58 το πρωί της Τρίτης (ώρα Βελγίου) πυροδοτήθηκε η πρώτη βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και εννέα δευτερόλεπτα μετά εξερράγη η δεύτερη βόμβα, κοντά στον γκισέ 2 της αίθουσας αναχωρήσεων, σύμφωνα με τον Βέλγο εισαγγελέα Φαν Λέου.
Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκάλυψε ότι ένας από τους δράστες της επίθεσης είχε συλληφθεί στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2015, και απελάθηκε στην Ολλανδία. Μάλιστα, πρόσθεσε πως το Βέλγιο αγνόησε την προειδοποίησή των τουρκικών αρχών ότι ο "εισβολέας" ήταν μαχητής.

Την ίδια ώρα, σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του υπουργού Μεταφορών του Ισραήλ, Yisrael Katz, στο Israel Radio: "Αν στο Βέλγιο συνεχίσουν να τρώνε σοκολάτες και να απολαμβάνουν την καλή ζωή με τον φιλελευθερισμό και τη δημοκρατία τους, και δεν καταλαβαίνουν ότι κάποιοι μουσουλμάνοι σχεδιάζουν τρομοκρατικές επιθέσεις, δεν θα μπορέσουν ποτέ να τους αντιμετωπίσουν".
Πηγή: newsit.gr
Οργή για την προκλητική δήλωση ισραηλινού υπουργού: Όσο τρώνε σοκολάτες...! Reviewed by kamikaze.gr on 24.3.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.