Top Ad unit

Πως αντιδρά κάθε ζώδιο στην απιστία;


Διαβάστε αναλυτικά για κάθε ζώδιο...

Κριός

Το Κριάρι δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ταίρι του θα γοητευτεί από κάποιον άλλον άνθρωπο ή θα βρεθεί στον πειρασμό να ενδώσει σε μία παράλληλη ερωτική σχέση. Διαθέτει πολύ μεγάλη σιγουριά για το άτομό του και για τις ικανότητές του και θεωρεί ότι κανείς δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί! Ωστόσο η πρώτη αντίδράσή του όταν αντιλαμβάνεται ότι το ταίρι του δεν χαρακτηρίζεται από πίστη, είναι ο θυμός και στη συνέχεια ζητά επιτακτικά εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί! Θίγεται ο εγωισμός του και πληγώνεται, ωστόσο αν πάρει την ικανοποίηση ότι ο σύντροφός του έχει μετανοήσει, τότε μπορεί να δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να πάρει την ρεβάνς του και να επιβεβαιωθεί!

Ταύρος
Ακόμα και όταν δεν συντρέχει σπουδαίος λόγος, το Ταυράκι υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα και ζηλεύει ακόμα και την σκιά του στον έρωτα.  Δύσκολα μπορεί κάποιος να «ξεφύγει» από την σχέση με έναν Ταύρο και να τον ξεγελάσει με μία ερωτική απιστία, γιατί όλες του οι αισθήσεις είναι σε επιφυλακή, προκειμένου να αποφύγει το «κακό»! Τις στιγμές που του έτυχε στη ζωή του να πέσει θύμα ερωτικής απιστίας, άργησε να το αντιληφθεί, διότι είχε ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη προς το άτομο που λάτρευε και οι αντιδράσεις του σίγουρα εξέπληξαν και προκάλεσαν. Ο ήρεμος και υπομονετικός Ταύρος, όταν διαπιστώσει ότι τα κερατάκια του αρχίζουν να μεγαλώνουν, γίνεται «μαινόμενος» Ταύρος, δεν θέλει καμία εξήγηση και δεν δίνει απολύτως καμία ευκαιρία. Είναι βέβαιο ότι αν τον εξαπατήσεις, εκτός ότι θα τον πληγώσεις, θα τον χάσεις οριστικά και αμετάκλητα από κοντά σου!


Δίδυμοι
Όλα είναι μέσα στη ζωή και μέσα στο πρόγραμμά της, φιλοσοφεί ο «διανοούμενος» Δίδυμος όταν κουβεντιάζει και αναλύει το ζήτημα της απιστίας.  Θέλει να αισθάνεται και να ζει τον έρωτα δίχως περιορισμούς και καταπιεστικές δεσμεύσεις και είναι αρκετά ανοιχτόμυαλος και φιλελεύθερος για όλα τα αισθηματικά ζητήματα. Θεωρεί άκρως φυσιολογικό να προκύψει κάποιο φλερτ ή ερωτική απιστία κατά την διάρκεια μίας μακρόχρονης σχέσης ή γάμου, γιατί ξέρει καλά ότι όλοι μας έχουμε ανάγκη από τον ενθουσιασμό και τις εμπειρίες που μας προσφέρει ένας νέος έρωτας. Ωστόσο, όσο προοδευτικός και να είναι, θα συζητήσει μαζί σου τους λόγους της απιστίας και θα σου δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και θα κάνει προσπάθεια να τονώσει και πάλι τη σχέση σας. Ομως αν τον απατήσεις, να έχεις τη βεβαιότητα ότι θα μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο, έχοντας πλέον και την κατάλληλη δικαιολογία!

Καρκίνος
Ακόμα και όταν δεν υπάρχει η  απιστία στη σχέση ενός Καρκίνου, αυτός πάντα υποψιάζεται και κάνει και τις «σκηνές» ζηλοτυπίας του, γιατί αρκετά συχνά του μπαίνουν «φιτιλιές» ότι το ταίρι του κάτι του κρύβει! Πολλές φορές το ίδιο το Καρκινάκι οδηγεί το σύντροφό του στην απιστία και αυτό συμβαίνει λόγω της καχυποψίας που το διακατέχει. Ο φόβος της απιστίας του γίνεται εμμονή και κάποια στιγμή της ζωής του θα την αντιμετωπίσει και η αντίδρασή του θα είναι σίγουρα δραματική και καταλυτική. Όταν ο Καρκίνος βεβαιωθεί ότι το ταίρι του δεν συμπεριφέρεται τίμια και αξιόπιστα απέναντί του, πληγώνεται, ξεσπά και κλείνεται στον εαυτό του! Δεν μπορεί να ξεπεράσει τις πληγές που του έχει δημιουργήσει ένας άπιστος σύντροφος, δεν ξεχνά και δεν ξεπερνά εύκολα. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να γυρίσει σελίδα και να συγχωρέσει το άτομο που τον απάτησε.


Λέων
«Ακόμα και να με απατήσει, κακό του κεφαλιού του θα κάνει...εξάλλου δεν πρόκειται να βρει καλύτερο σύντροφο από εμένα», σκέφτεται το περήφανο Λιονταράκι όταν το ρωτούν την άποψή του περί απιστίας. Πιστεύει ότι κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν και ότι δεν μπορεί να αναμετρηθεί και να συγκριθεί με κάποιο άλλο άτομο. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ζηλεύει ή ότι δεν έχει τα μάτια του ανοιχτά, προκειμένου να αποφύγει μία ανεπιθύμητη απάτη! Τις στιγμές της ζωής του που βίωσε μία ερωτική απιστία, ένιωσε πως θίγεται η αξιοπρέπειά του, προσβλήθηκε, απογοητεύτηκε και έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του, προκειμένου να μην βιώσει και πάλι τα ίδια ισοπεδωτικά συναισθήματα.

Παρθένος
Δεν υπάρχει περίπτωση ένας Παρθένος να μην παρατηρήσει και την κάθε μικρή αλλαγή στη συμπεριφορά του συντρόφου του και να προλάβει το «κακό» της απιστίας. Είναι γνωστό ότι για το Παρθενάκι, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει την διαφορά! ΄Ετσι λοιπόν θα σταθεί ακόμα και στα πιο μικρά συμβάντα, προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το ταίρι του είναι τίμιο και αξιόπιστο απέναντί του.  Κατακρίνει την απιστία, θεωρεί ανέντιμους όσους παρασύρονται σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις και καταδικάζει τέτοιου είδους καταστάσεις με το χειρότερο τρόπο!  Πριν πάρει την απόφαση μίας μόνιμης ερωτικής δέσμευσης, έχει πρώτα τεστάρει καλά το ταίρι του, προκειμένου να βεβαιωθεί για την αξιοπιστία και τις προθέσεις του. Αν ωστόσο οι καταστάσεις τα φέρουν έτσι και «πέσει θύμα» απιστίας, δεν θα δείξει ότι πληγώθηκε, αλλά η τετράγωνη λογική του θα τον απομακρύνει οριστικά από αυτό το δεσμό. Ο Παρθένος όταν πληγώνεται από μία ερωτική σχέση, συνήθως μετά κλείνεται στον εαυτό του και το ρίχνει στη δουλειά.

Ζυγός
Δύσκολα ο Ζυγός θα πάρει «χαμπάρι» ότι ο σύντροφός του έχει αρχίσει να του κάνει λαδιές. Πολλές φορές υποσυνείδητα αρνείται να αντιμετωπίσει την σκληρή αλήθεια, όχι επειδή δεν είναι έξυπνος, απλά επειδή δεν θέλει να διαταράξει την αρμονία στη ζωή του.  Η απιστία δεν αρέσει σε κανέναν, απλά κάποιοι την αντιλαμβάνονται πιο ανάλαφρα και σε κάποιους κοστίζει πολύ παραπάνω. Ο Ζυγός είναι από τους ανθρώπους που όταν αντιληφθεί ότι το ταίρι του λοξοδρομεί από τη σχέση, δεν θα πει κουβέντα. Θα φροντίσει να κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του – προκειμένου να ξεσηκώσει και να ανάψει και πάλι τη φλόγα του πάθους - και θα φροντίσει με όλα τα «όπλα» που κατέχει, να κερδίσει και πάλι το χαμένο έδαφος! Ωστόσο αν  οι προσπάθειές του πέσουν στο βρόντο, μην παραξενευτείς αν ξεκινήσει και αυτός κάποια στιγμή να στα «φοράει»!


Σκορπιός
Την ώρα που μπορεί να έχεις μπει στο μπάνιο, θα «αρπάξει» διακριτικά το κινητό σου και θα αρχίσει να «ψαχουλεύει» τη λίστα επαφών σου, τις τελευταίες εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις σου, αλλά και τα μηνύματα που έχεις λάβει. Όταν έχεις κανονίσει να βγεις με τα φιλαράκια σου, θα έχει «στηθεί» σε μία γωνία – χωρίς να το καταλάβει- για να παραφυλάει να δει μήπως υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Ο Σκορπιός είναι από τη  φύση του ζηλιάρης, αλλά και πολύ απαιτητικός στις ερωτικές του σχέσεις. Υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα και έστω και αν δίνεται ολοκληρωτικά στο ταίρι του, πάντα κρατά τις επιφυλάξεις του! Η απιστία είναι ο χειρότερος εφιάλτης του και προκειμένου να την αποφύγει παριστάνει τον «ντετέκτιβ» και χωρίς καν να το καταλάβεις, μαθαίνει τα πάντα για τις κινήσεις σου. Πώς θα αντιδράσει αν διαπιστώσει την απιστία σου; Δεν θα μιλήσει και η συμπεριφορά του δεν θα αλλάξει. Είναι της άποψης ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, γι αυτό και θα θελήσει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα και στη συνέχεια θα ρίξει την αυλαία στη σχέση σας!


Τοξότης
«Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά ζητήματα για να ασχοληθούμε από την απιστία», είναι η άποψη του Τοξότη! Ξεκινώντας έναν ερωτικό δεσμό, ο Τοξότης είναι έτοιμος για όλα και έχει φιλοσοφήσει ότι ακόμα και η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα! Είναι βέβαιο ότι σαν ζώδιο της φωτιάς που είναι, δεν του αρέσει να βρεθεί «ηττημένος» στα αισθηματικά του. Έστω και αν κρατά μία άνετη και πιο φιλελεύθερη στάση στις ερωτικές του υποθέσεις, θέλει να υπερισχύει και να έχει την επιβεβαίωση.  Δεν θα καταφέρεις για αρκετό καιρό να τον ξεγελάσεις, ακόμα και αν σου φαίνεται ανέμελος.  Διαθέτει πολύ μεγάλη ευστροφία και αντιλαμβάνεται αμέσως αν αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά σου. Μπορεί να μην σου δείξει άμεσα τη ζήλια του και την ανησυχία του, ωστόσο μέσα του θα τον «τρωνε» οι προβληματισμοί σαν σαράκι! Όταν βεβαιωθεί ότι ένα τρίτο πρόσωπο έχει διεισδύσει στη σχέση σας, τότε αμέσως θα σου ζητήσει εξηγήσεις. Τον ενδιαφέρει να μάθει για ποιο λόγο οδηγήθηκες στην απιστία και αν έχει και αυτός μερίδιο ευθύνης, τότε θα σου δώσει μία τελευταία ευκαιρία!

Αιγόκερως
Ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ συντηρητικός, για να μπορέσει να δείξει κατανόηση σε μία απιστία. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές δείχνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες στη ζωή του, που δεν στέκεται στα ασήμαντα προβλήματα των αισθηματικών σχέσεων, η εμπιστοσύνη είναι ένας απαράβατος κανόνας σε κάθε είδους σχέση που δημιουργεί.  Μπορεί να μην σου δείξει αυθόρμητα ότι ζηλεύει, ή ότι ψάχνεται για να ανακαλύψει αν κάτι κρύβεις, ωστόσο πάντα έχει τα μάτια του ανοιχτά και τα αυτιά του σε επιφυλακή! Στέκεται γερά στα πόδια του και κανείς δεν μπορεί να τον ξεγελάσει, γιατί διαθέτει τετράγωνη λογική και αντιμετωπίζει τα ζητήματα σχέσεων με τρόπο ψυχρό, απόλυτο!  Η απιστία τον εξοργίζει και αυτό γιατί δεν θέλει για τίποτα να ντροπιαστεί στο κοινωνικό του περιβάλλον! Αν κάνεις το λάθος και τον απατήσεις, τότε να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη του και φυσικά δεν θα ριψοκινδυνέψει και πάλι να βιώσει τον ίδιο εξευτελισμό. Μπορεί να ακούγεται «βαριά» η κουβέντα, ωστόσο για τον Αιγόκερω η απιστία είναι εξευτελισμός !


Υδροχόος
Στον έρωτα δεν υπάρχουν ταμπού, προκαταλήψεις, «πρέπει» και κανόνες, για τον Υδροχόο! Όταν ξεκινά μία σχέση, είναι ανοιχτός σε όλα και ξέρει καλά ότι και η απιστία είναι και αυτή μέσα στο πρόγραμμα της ζωής και του έρωτα! Προσπαθεί να διατηρεί την ανεξαρτησία του όταν βρίσκεται σε έναν δεσμό, δεν μπορεί να διακόψει το φλερτ και τις γνωριμίες, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει η απιστία ή πως είναι κάτι εύκολο και αντιμετωπίσιμο για αυτόν! Ενδέχεται να μην αντιληφθεί γρήγορα ότι το ταίρι του, έχει «κρυφή» ζωή, όχι επειδή δεν διαθέτει εξυπνάδα, αλλά πολύ απλά γιατί δεν θα το ψάξει και επειδή δεν διαθέτει κτητικό χαρακτήρα. Ωστόσο αν διαπιστώσει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει, αυτό που θα τον πληγώσει δεν θα είναι η υπόγεια πράξη του συντρόφου του, αλλά ότι δεν έκατσε πρώτα να συζητήσει το συμβάν αυτό μαζί του! Οι ερωτικές του σχέσεις στηρίζονται στη φιλία, γι αυτό και θέλει το ταίρι του αν παρασυρθεί σε απιστία, να είναι ο πρώτος που θα το μάθει! Θα κουβεντιάσει και θα προσπαθήσει να καταλάβει τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί η κατάσταση. Αν δεν καταφέρει να ξεχάσει αυτό το συμβάν, τότε θα διακόψει την ερωτική σχέση και θα παραμείνει ένας απλός καλός φίλος!


Ιχθύς
Ακόμα και όταν δεν συντρέχει κάποιος λόγος ανησυχίας, ο Ιχθύς θα κάνει τα σενάρια φαντασίας του και θα υποψιάζεται τους πάντες και τα πάντα! Λίγο να δει την συμπεριφορά του συντρόφου του να αλλάζει, η πρώτη του σκέψη είναι ότι κάτι κακό συμβαίνει και πως κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει μπει ανάμεσα τους! Οι αντιδράσεις του είναι δραματικές: κλαιει, οδύρεται και τον πιάνουν τόσο έντονες ανασφάλειες, που τίποτα δεν μπορεί να τον ηρεμήσει. Τις περισσότερες φορές ρίχνει το φταίξιμο στον ίδιο του τον εαυτό και πιστεύει πως κάτι δεν κάνει σωστά και το ταίρι του οδηγήθηκε στην απιστία! Με λίγα γλυκά λόγια και με την υπόσχεση ότι δεν θα ξανά επαναληφθεί, θα δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη σχέση του! Ωστόσο μην τον βλέπεις που είναι τόσο «ευαίσθητος» με το θέμα της απάτης...είναι από τα ζώδια που πολύ εύκολα μπορεί να σε κάνει να πληρώσεις με το ίδιο νόμισμα – όχι από εκδίκηση, αλλά επειδή ερωτεύεται εύκολα, γρήγορα και όταν δεν καλύπτεται συναισθηματικά, διχάζεται ανάμεσα σε δύο ανθρώπους!
Πηγή: oroskopos.gr
Πως αντιδρά κάθε ζώδιο στην απιστία; Reviewed by kamikaze.gr on 29.3.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.