Top Ad unit

4 τύποι λίπους στη κοιλιά. Τι σημαίνουν και πώς μπορείτε να το κάνετε να φύγει


Αν και οι άνθρωποι αρχίζουν να αποδέχονται ολοένα και περισσότερο την εμφάνισή τους, η υγεία και η μακροζωία είναι ένας μεγάλος στόχος.
Το λίπος στη κοιλιά είναι το πιο επικίνδυνο είδος λίπους, οπότε είναι είναι ένα καλό ξεκίνημα. Κατανοώντας αρχικά τι είδους λίπος έχετε, θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αυτό το πρόβλημα. Ας δούμε λοιπόν τους τύπους λίπους και το πώς να το αντιμετωπίσετε.


Κοιλίτσα

Αυτός είναι ο σταυρός που πρέπει να σηκώσει κάθε υπάλληλος γραφείου. Άμα δουλεύετε πολύ, μπορεί να να μην καταλάβετε καν πως μεγάλωσε. Μπορεί να συμβεί και στα καλύτερα σώματα. Αιτίες είναι η πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης που προκαλείται συνήθως όταν κάθεστε πολλές ώρες.



Καταπολεμήστε την

Το κλειδί δεν είναι να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας. Αντιθέτως, να τρώτε πιο πολύ πρωτεΐνη και ίνες.



Η κοιλιά του άγχους

Το άγχος είναι πολύ κακό για την υγεία σας. Είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα από το οποίο πάσχουμε και παρόλα αυτά οι περισσότεροι δεν το αναφέρουν καν. Δεν πρέπει να το αγνοείτε.



Δεν χρειάζεται να ιδρώσετε


Η άσκηση δεν σημαίνει να κάνετε κοιλιακούς μέχρι να λιποθυμήσετε. Το κλειδί είναι να καταπολεμήσετε την αιτία του προβλήματος: το άγχος. Κάντε μια βόλτα για να χαλαρώσετε, αντί να πάτε με το αυτοκίνητο. Σκεφτείτε απλά!



Κοιλιά Ρεζέρβα

Έτσι γίνεται μία κοιλίτσα μετά από αρκετή κατανάλωση ζάχαρης και αλκοόλ.



Πουλήστε τη ρεζέρβα

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό το είδος λίπους πρέπει να καταπολεμηθεί άμεσα. Μειώστε τη ζάχαρη και το αλκοόλ. Ξεκινήστε το περπάτημα και αντικαταστήστε με σαλάτες αρκετά από τα γεύματά σας.



Κοιλιά εγκυμοσύνης

Το λίπος αποθηκεύεται στη μέση του σώματος και έτσι είναι αρκετά δύσκολο να το καταπολεμήσετε με γυμναστική.



Πώς να την αντιμετωπίσετε

Για να καταπολεμήσετε αυτού του είδους τη κοιλιά, προσθέστε υγιή λιπαρά στη διατροφή σας. Οι ξηροί καρποί είναι ότι πρέπει. Σε συνδυασμό με περπάτημα θα δείτε μεγάλη βελτίωση!



Credit: diply.com
4 τύποι λίπους στη κοιλιά. Τι σημαίνουν και πώς μπορείτε να το κάνετε να φύγει Reviewed by kamikaze.gr on 26.12.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.