Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 28/3!


Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/3
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια νομική υπόθεση που δεν έχει άλλα περιθώρια εξέλιξης αλλά και να «κόψεις» τους δεσμούς σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που φαίνεται να έχει παίξει έναν «ύποπτο» ρόλο στην ζωή σου. Παράλληλα όμως μπορεί να συνδράμει θετικά στην πλήρη αναβάθμιση των γνώσεών σου και γενικότερα του μορφωτικού σου επιπέδου, ενώ ίσως σου «δώσει» και μια μάλλον μεταφυσική εμπειρία.
Ερωτικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να κλείσεις οριστικά τους «λογαριασμούς» σου με πρόσωπα, αντιλήψεις και νοοτροπίες που αποδεδειγμένα σε έφεραν στο... πουθενά!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε υπόγειες διεργασίες αλλά και έντονες διαφωνίες για ένα περιουσιακό θέμα. Αν όμως «μυριστείς» έγκαιρα το τι «παίζεται» ίσως να βγεις κερδισμένος οικονομικά. Επιπλέον, ως προς τις κοινωνικές επαφές σου, η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο ανεκτικό/η, πιθανόν όμως να σε «μπλέξει» τελικά σε καταστάσεις όπου ανθεί το παρασκήνιο.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο υποψιασμένος/η απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Παράλληλα, ίσως να μάθεις κάτι ή να πάρεις μια είδηση που θα «ξεκαθαρίσει το τοπίο» στην προσωπική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθείς στις πιέσεις του Άρη είναι να αναλάβεις άμεσα εκείνες τις πρωτοβουλίες που θα «τρέξουν» τα πράγματα, θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα ή θα σε απελευθερώσουν από εξαρτήσεις που δεν είναι της δικής σου επιλογής. Ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, υπάρχει τρόπος να βγουν και οι δύο πλευρές... κερδισμένες!
Ερωτικά
Ο ενεργός Άρης ίσως συμβάλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε απογειώσει αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να αναλάβεις δράση σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σου, έχοντας ωστόσο υπόψη σου ότι είναι πολλά αυτά που «γίνονται και δεν λέγονται». Γι’ αυτό λοιπόν μην είσαι και τόσο καλοπροαίρετος/η! Επιπλέον καλό είναι να προστατέψεις την υγεία σου από ανεπιθύμητες προσβολές, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επειδή όμως πολλά γίνονται, πρόσεξε μήπως τελικά κάποιες από τις πληροφορίες που θα λάβεις εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι την αλήθεια.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Σήμερα δείχνει επιβεβλημένο να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα επιβεβαιώσουν την ισχύ σου αλλά και τον αναντικατάστατο ρόλο σου σε μια σειρά από ζητήματα. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν και κάποιες χρήσιμες πληροφορίες ή εκμυστηρεύσεις, αν όμως χάσεις την ευκαιρία και υποχωρήσεις ή διστάσεις, τότε ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να φέρει σε μια κατάσταση, όπου θα πρέπει απλά «να αποδεχθείς την μοίρα σου».
Ερωτικά
Ο Άρης διεγείρει τις ορμές και τις επιθυμίες σου κι είναι βέβαιο ότι μπορείς να ζήσεις μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπό σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, πρόσεξε μήπως το «άγνωστο» κρύβει τελικά και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να βρεις άμεσα τις κατάλληλες λύσεις σε μια υπόθεση που «σέρνεται» και μπορεί να αφορά τόσο στο σπίτι σου, όσο και στα μέλη της οικογένειάς σου. Κι επειδή το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί σε αυτήν την φάση είναι το να ξεσπάσει κάποιο είδος «εμφύλιου» πολέμου, φρόντισε να κινηθείς με συμβιβαστικό πνεύμα και να επικεντρωθείς κυρίως σε αυτά που σας ενώνουν.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να δημιουργήσει μια διόλου «δημιουργική ασάφεια» στην προσωπική σου ζωή, παράλληλα όμως σου δίνει την ώθηση για να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, βρίσκοντας τις σωστές απαντήσεις!
Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η διάθεση σου να συνεργαστείς μπορεί να βρει ανταπόκριση και σε άτομα που δεν έχουν τόσο καθαρές προθέσεις, γι’ αυτό είναι καλό, πριν λάβεις οποιαδήποτε σχετική απόφαση, να ψάξεις προσεκτικά το ποιόν τους. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα θέμα με την δουλειά σου, με το οποίο πίστευες ότι έχεις ξεμπερδέψει οριστικά κι ίσως χρειαστεί να ξαναδείς την υπόθεση από την αρχή.
Ερωτικά
Ο Ήλιος απέναντί σου, σε καλεί να ξεπεράσεις τους όποιους δισταγμούς σου, ώστε να πάρεις μια «γενναία» απόφαση που θα σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία σου. Μια «νέα μέρα» ανατέλλει στην προσωπική σου ζωή και δεν χωρούν πλέον ημίμετρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να σου γίνουν πολλές προτάσεις και γενικότερα να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια ομαδική προσπάθεια, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη στόχευση με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις να «άγεσαι και να φέρεσαι» σε καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. Επιπλέον, ο ενεργός Άρης δείχνει ικανός να ανατρέψει τις οικονομικές σου ισορροπίες.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ίσως δημιουργήσει μια αβεβαιότητα, τόσο στις επιθυμίες σου, όσο και στην στάση των άλλων απέναντί σου κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο είναι μήπως τελικά εκτεθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ενδέχεται να συμβάλλει στην αποκάλυψη κάποιων μυστικών που σχετίζονται με την οικογένεια ή ένα περιουσιακό σου θέμα κι ανεξάρτητα από το πόσο θα εκπλαγείς ευχάριστα ή δυσάρεστα, θα σου δοθεί η δυνατότητα να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς «παίζεται». Ακόμη, αν εμφανιστούν κάποια ενοχλητικά συμπτώματα στην υγεία σου, έχουν μάλλον ψυχοσωματικά αίτια.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου αυξάνει την συναισθηματική σου αστάθεια κι ίσως κάποια στιγμή απορήσεις κι εσύ με τις αντιφατικές επιλογές σου. Αν μάλιστα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως προκύψουν «θέματα» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε ωθεί στην διερεύνηση θεμάτων που σχετίζονται με το παρελθόν, παράλληλα όμως μπορεί να συμβάλλει στην διακοπή των σχέσεών σου με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, εξ αιτίας κάποιων πραγμάτων που θα μάθεις και δεν θα σου αρέσουν καθόλου! Επιπλέον αν προκύψει κάποια «εμπλοκή» στις εργασιακές σου σχέσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις οριστικά την υπόθεσή σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί την δημιουργία μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς και να επιδράσει θετικά στη ζωή σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να «κυκλοφορήσεις» δίνοντας στον εαυτό σου περισσότερες ευκαιρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να σου τύχουν όλα τα περίεργα κι ίσως είναι σκόπιμο να χαλαρώσεις εξ αρχής τον προγραμματισμό σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς επαρκώς στις όποιες προκλήσεις. Επιπλέον ο Άρης φέρνει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται κι ένας φίλος ή μια φίλη, σε κάθε περίπτωση όμως μπορείς να ελπίζεις σε ένα βοήθημα, που θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή.
Ερωτικά
Όνειρα και ελπίδες σε «κυριεύουν» αλλά σε κάθε περίπτωση ξέρεις κι εσύ ότι όλα αυτά απευθύνονται κυρίως στην ψυχολογία σου –που όντως μπορεί να «απογειωθεί- αλλά δεν έχουν κανένα πρακτικό αντίκρισμα στην πραγματικότητα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Βρίσκεσαι σε μια φάση όπου μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού το σύμπαν σε στηρίζει κι αν θες κάτι πολύ, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να βιαστείς να «στήσεις» καταστάσεις, υιοθετώντας μεθόδους που ίσως είναι μεμπτές από ηθική άποψη. Επιπλέον ίσως προκύψει ένα «μπέρδεμα» με άτομο του στενού σου περιβάλλοντος, που φαίνεται να διεκδικεί πολλά, χωρίς να τα αξίζει.
Ερωτικά
Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου δείχνει πρόθυμος να συνδράμει στην εκπλήρωση κάθε επιθυμίας σου και να σε οδηγήσει στους επτά ουρανούς! Πρόσεξε όμως μήπως τελικά παρασυρθείς και σε κάποια «πονηρά» ή «κατηφορικά» μονοπάτια!
Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 28/3! Reviewed by kamikaze.gr on 28.3.16 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.