Βάζεις γάλα στον καφέ; Στο εξής θα πάψεις να το κάνεις. Μάθε γιατί!
Όταν πίνουμε τον καφέ μας συνήθως προσθέτουμε γάλα για να τον κάνουμε πιο ελαφρύ και γευστικό...
Η συνήθειά μας αυτή έχει όμως σαν αποτέλεσμα την αύξηση αποβολής του ασβεστίου από τον οργανισμό μας.
Σύμφωνα με έρευνες, όταν το γάλα συνδυαστεί με υψηλή ποσότητα καφεΐνης αυξάνεται η απέκκριση ασβεστίου στα ούρα και προκαλείται αυξημένη έκκριση ασβεστίου στο έντερο.
Επίσης, έχει παρατηρηθεί ότι ο συνδυασμός του καφέ με το γάλα είναι αρκετά βαρύς για το στομάχι.
Βάζεις γάλα στον καφέ; Στο εξής θα πάψεις να το κάνεις. Μάθε γιατί!
Reviewed by kamikaze.gr
on
26.4.15
Rating:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwFY16A4cTCc5m-MLB8UYtDGltwdNjcTKT-rJrERLRLWMxTKYtfLMP-H1oK1xiF0wQSOB9QrZuF07ynXIXAbBa_YbPFl7VK-iUx2EUPr2vU3v0cfOWgE-CTtClOi2tDGh3uKKqxxtP2y8/s72-c/kamikazi+(1).jpg)