Top Ad unit

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΝΕΑ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ της RyanAir - 100.000 εισιτήρια με 19,99 ευρώ για την Ευρώπη!

Με μόλις 19,99 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν από Θεσσαλονίκη για Ευρώπη και αντίστροφα 100.000 επιβάτες με την αεροπορική εταιρεία Ryanair.


Η προσφορά της low cost αεροπορικής εταιρείας ισχύσει για όσους κλείσουν εισιτήριο έως τα μεσάνυχτα της 22ας Σεπτεμβρίου και αφορά τις πτήσεις από Οκτώβριο μέχρι και Δεκέμβριο 2014. Τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια θα μπορέσουν να βρουν όσοι μπουν στην ιστοσελίδα της εταιρείες από σήμερα το απόγευμα.

Όπως ανακοίνωσε η υπεύθυνη πωλήσεων και μάρκετινγκ της Ryanair, Chiara Ravara, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Θεσσαλονίκη, με αυτή την προσφορά η εταιρεία θέλει να γιορτάσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα δρομολογίων στην Ελλάδα.

Επίσης, ανακοίνωσε και την επέκταση του δρομολογίου Θεσσαλονίκη - Παρίσι (Μποβέ) και για το διάστημα από την 1η Απριλίου έως τις 26 Οκτωβρίου του 2015. Το εν λόγω δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2014, με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις (Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο) και θα επεκταθεί και για την καλοκαιρινή περίοδο του 2015.
Ακόμη, η Ryanair αυξάνει κατά μία πτήση τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Αθήνα και τα Χανιά για το καλοκαίρι του 2015. Συγκεκριμένα, οι πτήσεις προς Αθήνα γίνονται έξι ημερησίως, από πέντε τη φετινή θερινή περίοδο, ενώ προς Χανιά θα υπάρχει μία πτήση ημερησίως, ενώ φέτος δεν πραγματοποιούνται πτήσεις το Σάββατο. Συνολικά η εταιρεία, για το καλοκαίρι του 2015 θα συνδέει τη Θεσσαλονίκη με 17 προορισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, πραγματοποιώντας 103 πτήσεις εβδομαδιαίως.
Εξάλλου, όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, η Ryanair, που έχει τρεις βάσεις στην Ελλάδα (στη Θεσσαλονίκη και τα Χανιά με ένα αεροσκάφος, και στην Αθήνα με τρία αεροσκάφη), εξυπηρετεί περίπου 1,6 εκατ. επιβάτες ανά έτος από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ! ΝΕΑ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ της RyanAir - 100.000 εισιτήρια με 19,99 ευρώ για την Ευρώπη! Reviewed by anna on 20.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.