Top Ad unit

ΦΡΙΚΗ: Αυτοκτόνησε μέσω Skype με τους "θεατές" να του λένε "Αν ένας άνδρας λέει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να το κάνει"

Μία σοκαριστική υπόθεση αυτοκτονίας ερευνά η αστυνομία στη Ρωσία. Ο 26χρονος Sergey Kirilov, από τη Μόσχα... κρεμάστηκε μπροστά σε κοινό, μέσω Skype....


Ο ίδιος ανακοίνωσε την απόφασή του να αυτοκτονήσει σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναζητώντας ενδιαφερόμενους για να τον δουν να βάζει τέλος στη ζωή του, μέσω Skype. Πολλοί ήταν οι θεατές που όχι μόνο δεν προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αντίθετα τον παρακινούσαν να βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ακόμη και οι αστυνομικοί έχουν σοκαριστεί από αυτή την υπόθεση, καθώς όπως λένε κάποιοι από τους «θεατές» έλεγαν στον Kirilov ότι αν είναι άνδρας θα αυτοκτονήσει πιο γρήγορα. Μόνο ένας προσπάθησε να τον αποτρέψει, ενώ μάλιστα κάποιος του είπε «Έλα, είσαι έτοιμος ή όχι ακόμη; Κάν' το!», ενώ κάποιος άλλος του είπε: «Αν ένας άνδρας λέει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να το κάνει».

Τώρα, η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει όλους εκείνους που παρακολούθησαν την αυτοκτονία του άτυχου 26χρονου. Μάλιστα όσοι τον ενθάρρυναν μπορεί να διωχθούν για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
ΦΡΙΚΗ: Αυτοκτόνησε μέσω Skype με τους "θεατές" να του λένε "Αν ένας άνδρας λέει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να το κάνει" Reviewed by anna on 19.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.