Top Ad unit

Αποκλείεται να μην τη λατρέψεις! - Αυτή είναι η συνταγή για να φτιάξεις τα δικά σου "oreo"!!!

Υλικά
Για 4-6 άτομα...


Για τα μπισκότα σοκολάτας160 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
60 γραμμάρια άγλυκο κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
200 γραμμάρια ζάχαρη
114 γραμμάρια συν 2 κουταλιές της σούπας ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 μεγάλο αυγό

Για την κρέμα βανίλιας57 γραμμάρια ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
57 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
250 γραμμάρια κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας


Εκτέλεση
Για τα μπισκότα σοκολάταςΠροθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Κοσκινίστε μαζί το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν και τη σόδα ,αλάτι και ζάχαρη.
Ανακατέψτε το βούτυρο μέχρι να μαλακώσει. Προσθήκη αυγό και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Ρίχνετε το μείγμα με το αλεύρι και ανακατεύετε απλά μέχρι να γίνει μια απλή ζύμη.

Χρησιμοποιήστε ένα μέτρο κουταλάκι του γλυκού (κουταλάκι του γλυκού) και παίρνετε λίγο λίγο από τη ζύμη φτιάχνοντας μικρά μπαλάκια σε σχήμα ενός μικρού καρυδιού. Στη συνέχεια τα πατικώνετε με τη βάση της παλάμης σας.
Ψήστε για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς στη 2 σκάλα με αέρα. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για 30 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου και μετά τα γεμίζουμε με το μείγμα βανίλια με τη βοήθεια ενός κορνέ.

Για την κρέμα βανίλιαςΑνακατεύουμε μαζί το βούτυρο, τη φυτική μαργαρίνη και τη βανίλια μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
Σταδιακά προσθέστε την ζάχαρη άχνη και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.

Χρησιμοποιώντας μια σακούλα κορνέ και γεμίζετε τα μπισκότα. 
Αποκλείεται να μην τη λατρέψεις! - Αυτή είναι η συνταγή για να φτιάξεις τα δικά σου "oreo"!!! Reviewed by anna on 25.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.