Top Ad unit

Εξελίξεις για το χαμένο Boeing! Ποια είναι τα ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το εξαφανισμένο αεροπλάνο;

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της πτήσης MH370 η οποία εξαφανίστηκε από προσώπου..

γης στις 8 Μαρτίου μαζί με 239 επιβάτες.

Σήμερα δόθηκε στη δημοσιότητα ένας πολύχρωμος χάρτης του πυθμένα του ωκεανού που ίσως «δείξει» που βρίσκεται. Πρόκειται για εικόνες υψηλής ανάλυσης που δημοσιοποιήθηκαν οι πιο λεπτομερείς χάρτες που έχουν κυκλοφορήσει από την ημέρα που εξαφανίστηκε η πτήση των Μαλαισιανών Αερογραμμών.

Πρόκειται για τις λεγόμενες βυθομετρικές έρευνες που παρέχουν περισσότερες ενδείξεις στις ομάδες που ερευνούν τον πυθμένα του ωκεανού που διεξάγουν τη δεύτερη φάση της έρευνας.

Στο μεταξύ, το γραφείο ασφαλών μεταφορών της Αυστραλίας ανακοίνωσε: «Η πρόσφατη βαθυμέτρηση υψηλής ανάλυσης που έγινε στον ωκεανό, αποκάλυψε πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο σημείο του βυθού για πρώτη φορά. Η βυθομετρική έρευνα αποκάλυψε ότι υπάρχουν κορυφογραμμές πάνω από 300 μέτρα ύψος αλλά και άβυσσοι που κατεβαίνουν 1.500 μέτρα από τον βυθό. Η έρευνα είναι επικεντρωμένη γύρω από το Broken Ridge, μια οροσειρά 100 εκατομμυρίων ετών μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης».
Εξελίξεις για το χαμένο Boeing! Ποια είναι τα ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για το εξαφανισμένο αεροπλάνο; Reviewed by anna on 26.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.