Top Ad unit

Εισβολή σε Ελλάδα και Κύπρο σχεδιάζουν οι τζιχαντιστές!

Εκατό περίπου άτομα αραβικής καταγωγής, τα οποία εικάζεται ότι συνδέονται με φανατικούς...

ισλαμιστές, ζουν στη χώρα μας με αποστολή να διευκολύνουν την πρόσβαση στην Τουρκία σε πολίτες ευρωπαϊκών χωρών που θέλουν να ενταχθούν στο Ι.Κ.

Η ανησυχία για την έλευση τζιχαντιστών στην Ελλάδα που εκφράστηκε από το newsbomb.gr στις 22 Αυγούστου μέσω άρθρου του Κώστα Χαρδαβέλλα, γίνεται πλέον θέμα σε κυριακάτικες εφημερίδες, δεδομένου ότι έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία που θέλει άτομα τα οποία συνδέονται με το Ισλαμικό Κράτος, να είναι εγκατεστημένα στη χώρα μας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», ΕΥΠ και ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούν στενά τις κινήσεις 80 έως 100 ατόμων αραβικής καταγωγής που σχετίζονται με φανατικούς ισλαμιστές. Μέχρι στιγμής, η δράση των πιο ενεργών εξ αυτών περιορίζεται στη διευκόλυνση τρίτων, κυρίως πολιτών δυτικοευρωπαϊκών χωρών, να προσεγγίσουν την Τουρκία και στη συνέχεια να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.

Γνωρίζοντας, ωστόσο, αφενός ότι στα πλάνα των μαχητών του, η επέκταση στην Ευρώπη αποτελεί προτεραιότητα, αφετέρου ότι η χώρα μας και η Κύπρος περιλαμβάνονται στον χάρτη του Ισλάμ που έχουν ήδη σχεδιάσει και ο οποίος κυκλοφόρησε και στο διαδίκτυο, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις αμερικανικές, τις βρετανικές και τις γαλλικές προκειμένου να καταρτιστεί από κοινού σχέδιο αντιμετώπισής τους.
Τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων είναι υπήκοοι Γαλλίας που αφίχθησαν στη χώρα μας από τη Συρία, έχουν ήδη συλληφθεί και κρατούνται.
Η Ελλάδα που έγινε Orobra και τα επεκτατικά σχέδια
Η επιθυμία του ΙΚ να ιδρύσει χαλιφάτο τα σύνορα του οποίου θα φτάνουν μέχρι τον Ατλαντικό στα δυτικά, έως την Αυστρία στα βόρεια και το οποίο θα συμπεριλαμβάνει όλη την Αφρική βόρεια της Σαχάρας, την Ινδία, την Αραβική Χερσόνησο, μέρος της Κίνας και όλες τις τουρκόφωνες χώρες της Ασίας είναι εκπεφρασμένη και έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία τόσο στους ηγέτες των κρατών-μελών της Ε.Ε. όσο και στις ΗΠΑ που τρέμουν την πιθανότητα αντιποίνων με αφορμή την επέμβασή τους στο Ιράκ.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθεια να καταρτίσουν πλάνο εξόντωσης των τζιχαντιστών. Το μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι δεν περιορίζεται εύκολα η είσοδος φανατικών ισλαμιστών σε ευρωπαϊκές χώρες και κυρίως στη Βρετανία.
Σε κάθε περίπτωση, η απειλή είναι υπαρκτή και στη συγκεκριμένη περίπτωση η χώρα μας δεν αποτελεί απλό παρατηρητή των εξελίξεων.
Εισβολή σε Ελλάδα και Κύπρο σχεδιάζουν οι τζιχαντιστές! Reviewed by anna on 7.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.