Top Ad unit

Πόσο γελοίοι είστε! Το "πρότυπο ζευγαριού" μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ αποκαλύπτει πως η σχέση τους ήταν ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ και ο γάμος τους ένα ΤΣΙΡΚΟ!!!

Μετά τον χωρισμό βγήκαν τα... «μαχαίρια». Γιατί ο πρώην ρίχνει τα «καρφιά» του;


«Η σχέση μας ήταν εφιάλτης. Ήταν ένα τσίρκο» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ να φαντάζει στα μάτια των αντρών ως η τέλεια γυναίκα αλλά και σύντροφος, ωστόσο πρώην σύζυγός της αποκαλύπτει λεπτομέρειες που την κάνουν να δείχνει... πολύ διαφορετική.

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που χώρισε με τον Κρις Τζαντ η Λατίνα σταρ και εκείνος με δηλώσεις του τόσα χρόνια μετά τονίζει: «Το να είσαι παντρεμένος με κάποια τόσο όμορφη και τόσο ταλαντούχα όσο η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εφιαλτικό. Δεν έχεις προσωπική ζωή, δεν έχεις ηρεμία, δεν έχεις τίποτα. Παύεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο. Έβλεπα ανθρώπους κρεμασμένους από εδώ κι από κει για να καταφέρουν να τραβήξουν έστω μία φωτογραφία. Πολλοί συνελήφθησαν. Ήταν τραγικό όλο αυτό».
Πόσο γελοίοι είστε! Το "πρότυπο ζευγαριού" μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ αποκαλύπτει πως η σχέση τους ήταν ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ και ο γάμος τους ένα ΤΣΙΡΚΟ!!! Reviewed by anna on 18.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.