Top Ad unit

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Έλληνας σε στρατόπεδο τζιχαντιστών!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Έλληνας πολεμά για το Ισλαμικό Κράτος! Ποιος είναι ο Έλληνες;;;


Συναγερμό στη ΕΥΠ και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες προκαλεί ένας 27χρονος Έλληνας που έχει μεταβεί στη Συρία, σε στρατόπεδο τζιχαντιστών.

Οπως αποκαλύπτει "Το Βήμα της Κυριακής", οι ελληνικές αρχές έχουν συγκεντρώσει στοιχεία από τη CIA και άλλες μυστικές υπηρεσίες για το ότι ένας 27χρονος βρίσκεται από τον περασμένο Ιούλιο σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στη Συρία και φέρεται να πολεμά για το "Ισλαμικό Χαλιφάτο".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η έρευνα των αρχών γίνεται πιο ιδιόμορφη αφού έχει διαπιστωθεί ότι η συριακής καταγωγής μητέρα του 27χρονου προχωρεί σε αναρτήσεις στο διαδίκτυο με "ύμνους" για τη δράση και τις βαρβαρότητες του ISIS.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, διέμενε στην Αθήνα και έφυγε για τη Συρία πριν από 3 μήνες χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα του ενώ η μητέρα φέρεται να διαμένει το τελευταίο διάστημα στη Συρία.

Αξιωματούχοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό την παρακολουθούν στενά σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και αλλού όπου εμφανίζεται "κήρυκας του μίσους του Ισλαμικού Κράτους".

Τα στελέχη των ελληνικών υπηρεσιών εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η μητέρα του να ήταν αυτή που τον προσκάλεσε να ενταχθεί στο ISIS και να πολεμήσει για το Ισλαμικό Χαλιφάτο.

Με αυτά τα δεδομένα τόσο οι ελληνικές όσο και οι ευρωπαϊκές αρχές αναζητούν τρόπους ώστε να εμποδίσουν επιστροφή των τζιχαντιστών. Μεταξύ άλλων μελετάται η αφαίρεση της ιθαγένειας σε όσους Ευρωπαίους υπηκόους μεταβαίνουν στην εμπόλεμη ζώνη με ασαφείς "στόχους".
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Έλληνας σε στρατόπεδο τζιχαντιστών! Reviewed by anna on 21.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.