Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 2/9!

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 2/9


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αφού έβαλες φρένο και κατάλαβες κάποια πράγματα, τώρα επαναδραστηριοποιείσαι με περισσότερο κέφι αλλά και διάθεση να λύσεις όλα τα τρέχοντα θέματα. Ο δυναμισμός σου πάντα βοηθάει και σου δίνει λύσεις την τελευταία στιγμή. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για σπουδές ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Ερωτικά: Ξέρεις πλέον με ποιο τρόπο θα διαχειριστείς μια σχέση που συνέχεια σε προβληματίζει. Κυρίως στον Ταύρο θα προσπαθήσεις να βάλεις τα όριά σου γιατί δεν γίνεται να έχετε διαμάχες και διαφωνίες για τα πάντα. Από την άλλη ο Δίδυμος θα παίξει ένα καλό ρόλο απέναντί σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο. Πιθανόν να κάνεις κάποια γενναία ανοίγματα και να πας να ζητήσεις δουλειά σε ένα μέρος που πιθανόν σκεφτόσουν πολύ για να το κάνεις. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις μια καλή είδηση που θα σε ευχαριστήσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αναζητάς την περιπέτεια και επειδή νιώθεις μια εσωτερική ανησυχία όπως τότε που ήσουν παιδί και ήθελες να παίξεις, δεν θα αποφύγεις τις τρέλες. Η γνώση για μέρη άγνωστα και μακρινά μπορεί να σου δημιουργήσει την διάθεση να ακολουθήσεις και εσύ αυτή την πορεία.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου έναν Τοξότη και μάλλον έχεις κολλήσει μαζί του. Μπορεί και να μην φοβηθείς να του μιλήσεις και να του εκφράσεις πλέον αυτά που νιώθεις. Από την άλλη ένα άτομο από την δουλειά σου θα προσπαθήσει να έρθει πιο κοντά σου γιατί κάτι θέλει να σου πει. Ο Σκορπιός παίζει και αυτός τον ρόλο του και μάλιστα πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να αισιοδοξήσεις και να έχεις γύρω σου άτομα με ανοικτά μυαλά και δημιουργικό ταλέντο. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Όμως χρειάζεται και από την πλευρά σου να πιστέψεις στο καινούργιο και στο διαφορετικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Θα βρεθείς με πολύ κόσμο και αυτό θα σου κάνει καλό γιατί μπορεί να είναι πιο εύκολο να εκφράσεις τον δημιουργικό ή καλλιτεχνικό σου χαρακτήρα. Πιθανόν να συναντηθείς με φίλους που έχεις να τους δεις πολύ καιρό και να περάσεις υπέροχα.
Ερωτικά: Εδώ και τώρα ό, τι κάνεις. Πέταξε τις πληγές του παρελθόντος και μην κολλάς με ένα Σκορπιό, αν δεν βγαίνει. Με τον Τοξότη μπορεί να έχεις να πεις πολύ περισσότερα από άλλη φορά.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε φάση αισιόδοξη για αυτό θα συναντήσεις και πρόσωπα που θα είναι έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν, να σου δώσουν πολύτιμες πληροφορίες ή συμβουλές. Το να γνωρίζεις νέο κόσμο θα σου κάνει πολύ καλό γιατί θα ανοίξεις τους ορίζοντές σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο πιθανόν να βρεθείς αντιμέτωπος με μια πολύ χαλαρή συνεργασία και θα χρειαστεί να κάνεις από την αρχή συμφωνία για τα οικονομικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Το να φερθείς με παιδικότητα είναι κάτι που θα σε απελευθερώσει και θα σου προσφέρει χαρά. Μερικές φορές είναι καλό να μην εμμένεις σε πεποιθήσεις που δεν σε συμφέρουν. Εναρμόνισε τις προσωπικές σου αξίες με το τώρα και θα δεις να γίνονται θαύματα στην ζωή σου.
Ερωτικά: Προσπαθείς να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να προσαρμοστείς στο τώρα. Καλά κάνεις γιατί θα δεις να αλλάζουν τα πράγματα άρδην και να απελευθερώνεσαι από ένα πρόσωπο που πιθανόν να μην είχε αξία στη ζωή σου. Δίδυμος, Τοξότης και Υδροχόος είναι πρόσωπα που μπορεί μην ταιριάζεις τόσο πολύ αλλά τουλάχιστον θα σου δώσουν κάτι διαφορετικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αγωνιάς τουλάχιστον για σήμερα γιατί οι κεραίες σου έχουν πιάσει ό, τι κάτι καλό μπορεί να σου συμβεί, κυρίως να βγεις από ένα αδιέξοδο που έχεις βρεθεί από συνθήκες στις οποίες αρνείσαι να συμβιβαστείς.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Θέλεις να αποστρέψεις το πρόσωπό σου απ' όλα αυτά που δεν σου προσφέρουν χαρά και ευημερία. Πιθανόν οι συνθήκες να σε ευνοούν περισσότερο αυτή την στιγμή να γυρίσεις σελίδα και να μπεις σε πιο ευχάριστα πράγματα.
Ερωτικά: Η υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου και σε ένα άτομο ότι μπορεί να τα ξαναβρείτε και να κάνετε σε κάποια θέματα νέα αρχή σίγουρα θα ισχύσει τουλάχιστον από την πλευρά σου και θα δημιουργήσεις θετικές συνθήκες στην μεταξύ σας σχέση. Αν έχεις την ελευθερία σου σήμερα θα βγεις και θα διασκεδάσεις και θα κάνεις μια καινούργια, πολύ εξτρήμ γνωριμία. Ο Τοξότης είναι ένα πρόσωπο που σου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση γιατί θα ρισκάρεις μαζί του και θα πετύχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Το μυαλό σου κινείται πολύ γρήγορα κυρίως επειδή έχεις πιαστεί από μια ελπίδα που σε αλλάζει και σε κάνει πολύ πιο ανοικτή/ο σε κινήσεις και ιδέες. Η σημαντικότητα είναι να κρατήσεις το όραμά σου σταθερό και να μην το χάνεις εξαιτίας των επιρροών των άλλων ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Πρέπει να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις με ένα πιο ανοικτό πνεύμα γιατί συνήθως σε παίρνουν από κάτω. Πίστεψε στην χαρά και στην ευτυχία, παρόλο που οι συνθήκες φαίνονται υπερβολικές για την δική σου λογική και τάξη. Θα αλλάξει κάτι μόνο αν έχεις την αλήθεια με το μέρος σου.
Ερωτικά: Αντιμετωπίζεις με μεγάλη θετικότητα την επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη. Το άνοιγμα που θα κάνεις μπορεί να μην σου αρέσει πάρα πολύ γιατί θα συγκρουστείς με το λογικό κομμάτι του χαρακτήρα σου αλλά σίγουρα θα βοηθηθείς με ένα τρόπο που δεν το περιμένεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να αρπάξεις την ευκαιρία θα χρειαστεί να ανοίξει το μυαλό σου και να κάνεις κάτι πολύ δημιουργικό, χωρίς να φοβάσαι ότι θα ρισκάρεις γιατί με αυτό τον τρόπο κάνεις αλλαγές ακόμα και σε μικρές λεπτομέρειες.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η φιλοσοφία σου θα ωριμάσει περισσότερο αφού και ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου από σήμερα και θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9, οπότε θα μπορέσεις με τον τρόπο σου να εξισορροπήσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις και θα φροντίσεις να γυρίσεις τα πράγματα υπέρ σου. Τουλάχιστον θα απελευθερωθούν κάποιες θετικές δυνάμεις που θα σπρώξουν καταστάσεις για ταξίδια ή ακόμα και για να γνωρίσεις νέα άτομα.
Ερωτικά: Από εκεί που φοβόσουν και κρατούσες τα προσχήματα, σήμερα θα νιώσεις μεγαλύτερη απελευθέρωση και κυρίως θα κάνεις μια πολύ καλή συζήτηση. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα μπορέσεις να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα επάνω σε θέματα που θέλεις αλλά και θα μπορέσεις να δώσεις με άνεση, χωρίς το φόβο ότι δεν θα πάρεις κάτι πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Λειτουργείς πιο θετικά για αυτό μπορείς και ασχολείσαι ακόμα και με θέματα που ξέρεις εκ πραγμάτων ότι δεν έχουν κέρδος αλλά στην άκρη του τούνελ όλο και κάτι θα βρεις γιατί το κάνεις μέσα από την καρδιά σου. Οι θετικές δυνάμεις του σύμπαντος θα σου δώσουν λύσεις που δεν τις περίμενες καν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να εμβαθύνεις σε κάποια πράγματα αλλά προτιμάς να αφοσιωθείς σε θέματα που είναι περισσότερο της φαντασίας και της έμπνευσης παρά χειροπιαστά. Τα όνειρά σου μπορεί να σε καθοδηγήσουν με ένα τρόπο πολύ θετικό.
Ερωτικά: Είσαι η χαρά της ζωής και θέλεις από εκεί που τα έβλεπες όλα μαύρα να βγεις έξω και να διασκεδάσεις και να κερδίσεις τις καλές εντυπώσεις. Με τον Ιχθύ έχεις κάποια δέσμευση αλλά μπορεί να κάνει νερά γιατί λέει ότι δεν έχει σιγουριά για τα αισθήματά του. Να σκεφτείς με αισιοδοξία και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό, κυρίως στην επικοινωνία με τον Δίδυμο για να γίνει σε πιο πολιτισμένο επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς και με τον τρόπο που θα διαχειριστείς τις καταστάσεις θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να κερδίσεις. Αν δεν φοβάσαι ότι θα χάσεις, θα δεις ότι με θετική σκέψη θα γίνουν καλά πράγματα ίσως και για ένα ακίνητο που δεν το περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είναι η ημέρα σου σήμερα γιατί βγαίνεις τελείως από το καβούκι σου και γίνεσαι πολύ ενεργητικός/η. Η διαδικασία κάποιων θετικών σκέψεων θα πυροδοτήσει μια καλή κατάσταση και θα βρεθείς να ξεκινάς πράγματα που ούτε καν τα είχες σκεφτεί.
Ερωτικά: Υπάρχουν διαφορές απόψεων και διαστάσεις με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά πιθανόν σήμερα να μην τις δεις τόσο έντονα γιατί έχεις άλλα, θετικά εσωτερικά μηνύματα γι' αυτό θα τις παραβλέψεις. Η σχέση με Ιχθύ μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη και να υπάρχει λύπη από την πλευρά σου. Φρόντισε να έχεις μόνο αγάπη και αλήθεια στην καρδιά σου για να μην μπλέκεις σε υποθέσεις που έχεις αδυναμία να πατήσεις πόδι. Ο Δίδυμος μπορεί να σε ξεγελάσει με τον τρόπο του για αυτό να ξέρεις τι θα του πεις και να δεις τι θα διακρίνεις από τα λεγόμενά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαχείριση μιας κατάστασης που σε ενοχλεί μπορεί να γίνει με ένα πιο εύκολο τρόπο με την βοήθεια των άλλων. Προσπάθησε όμως να μην ζεις σε αυταπάτες γιατί θα κάνεις κάποιες υπερβολές με τα χρήματά σου και την διαχείρισή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Οι αναστολές θα φύγουν τελείως από την πλευρά σου. Θα σου κάνει καλό είτε να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη είτε να ονειροπολήσεις γιατί θα σε βοηθήσει να διώξεις το στρες.
Ερωτικά: Χρειάζεται να γεμίσεις κάπως τις μπαταρίες σου κι αυτό θα βοηθήσει την σχέση σου με ένα τρόπο πολύ θετικό. Η σκέψη ενός Δίδυμου ή Τοξότη θα σε ενθουσιάσει αλλά θα το κρατήσεις για σένα γιατί δεν θέλεις προς το παρόν να το μοιραστείς. Σίγουρα όμως θα σου κάνει καλό γιατί με τον τρόπο σου θα εκτονωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις αρκετά και μεγαλεπήβολα σχέδια για την καριέρα σου. Σήμερα όμως δεν θα κτυπήσεις πόρτες γιατί δεν έχεις πλήρως την εικόνα που θέλεις. Προσπάθησε να έχεις επίγνωση όλων των κινήσεων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η δυνατότητα να βγεις από το καβούκι σου και να βιώσεις μια μεγάλη ευκαιρία με φίλους και με άτομα που ταιριάζεις υπερβολικά θα σου αλλάξει όλη την οπτική γωνία. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις κάποιες αναστολές και πιθανόν φοβίες για το μέλλον σου. Τελικά όμως θα επικρατήσει η θετική στάση και σκέψη ζωής και μέσα από εκεί θα βγεις από τα αδιέξοδα.
Ερωτικά: Η δυνατότητα να δημιουργήσεις μια νέα κατάσταση η οποία θα δώσει ένα φιλικό τόνο στην σχέση θα σου κάνει καλό γιατί θα ξεμπλοκάρεις κατά κάποιο τρόπο από μια βαριά κατάσταση του παρελθόντος, κυρίως με ένα Σκορπιό ο οποίος έχει αντιφατική συμπεριφορά. Ο Ζυγός είναι πάντως ανανεωμένος απέναντί σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεις μια μικρή πόρτα την οποία θα κρατήσεις για να έχεις κάποιες καλές προσβάσεις. Το τι θέλεις και πως πρέπει να βάλεις σε λεπτομερή ανάλυση το πρόγραμμά σου θα σου δώσει ώθηση για να βρεις ακριβώς τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να μπορέσεις να ωριμάσεις αλλά και να βρεις το στίγμα σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Νιώθεις μια μάλλον υπερβολική χαρά που όμως δεν σου αφήνει περιθώρια να υποχωρήσεις για τίποτε και για κανένα. Θα πάρεις φόρα και αυτό θα είναι που χρειάζεσαι αυτές τις ημέρες. Το ένστικτό σου πάντως δεν θα σε ξεγελάσει για κάποια άτομα που είναι πολύ κοντά σου. Με τον τρόπο τους θα σε βοηθήσουν να εμπνευστείς σε κάτι που θα σου πηγαίνει πολύ.
Ερωτικά: Έχεις την τάση για μια μικρή απιστία. Αν σου αφήσουν κιόλας το πεδίο ελεύθερο δεν το έχεις και πολύ να γνωρίσεις καινούργιο πρόσωπο με το οποίο μπορεί να φλερτάρεις έντονα. Μερικές φορές η διάθεσή σου να μην έχεις καμία ευθύνη και να συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι στην εφηβεία σε σπρώχνει σε πολλές τρέλες.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να συναντήσεις κάποιες ευκαιρίες και τελικά να μην τις αναγνωρίσεις γιατί θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα. Η πιθανότητα να χάσεις θα είναι πιο μεγάλη από το να κερδίσεις αν δεν βρεις την χρυσή τομή πάνω σε μια συνεργασία.
Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 2/9! Reviewed by anna on 1.9.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.