Top Ad unit

ΣΟΚ στη Λαμία!! Κατέληξε στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από επέμβαση ρουτίνας!!!

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την είδηση που έσκασε σαν βόμβα παραμονή Δεκαπενταύγουστου....


Μια 35χρονη πολύ γνωστή και αγαπητή Λαμιώτισσα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας, όπου εισήχθη την Τρίτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 35χρονη την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε κλινική της Αθήνας σε μια επέμβαση ρουτίνας, γυναικολογικής φύσεως. Την επέμβαση έκανε γιατρός γυναικολόγος που διατηρεί ιατρείο στη Λαμία.

Δυστυχώς μετά την επέμβαση υπήρξαν επιπλοκές. Η γυναίκα, αν και την ίδια ημέρα πήρε εξιτήριο, ενημέρωσε το γιατρό της ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά. Εκείνος την καθησύχαζε και της έλεγε να μην ανησυχεί.

Την 4η ημέρα μετά το χειρουργείο η κατάσταση χειροτέρεψε και η άτυχη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι χειρουργοί μόλις την εξέτασαν την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Όταν την άνοιξαν διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία, αφου όπως λένε πηγές από το συγγενικό περιβάλλον της 35χρονης, στην επέμβαση ρουτίνας ο γυναικολόγος της τρύπησε το παχύ έντερο, χωρίς να το αντιληφθεί.

Οι γιατροί στο χειρουργείο έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και τώρα η 35χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, όπου επίσης οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη γυναίκα.

Ο δικοί της άνθρωποι είναι συγκλονισμένοι και παρακαλούν το Θεό να έχει αίσιο τέλος αυτή η απίστευτη περιπέτεια της 35χρονης και φυσικά η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
ΣΟΚ στη Λαμία!! Κατέληξε στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ μετά από επέμβαση ρουτίνας!!! Reviewed by anna on 14.8.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.