Top Ad unit

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ του παιδοκτόνου: Ο γιος μου ήταν πεσμένος κάτω αναίσθητος και συνέχιζα να τον πυροβολώ στα πόδια!

Σόκαρε για μια ακόμη φορά με την απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 75χρονος..

παιδοκτόνος του Αστρους ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να πυροβολεί τον γιο του.

«Ενώ ο γιος μου ήταν χτυπημένος στο έδαφος και αναίσθητος, εγώ τον πλησίασα και τον πυροβόλησα και στα πόδια, για να μη σηκωθεί, μολονότι ήταν φανερό ότι κάτι τέτοιο δεν επρόκειτο να συμβεί», σημειώνει στο απολογητικό του σημείωμα ο 75χρονος εξηγώντας ότι όλα τα έκανε επειδή φοβήθηκε πανικοβλήθηκε και οργίστηκε όταν ο γιος του μπήκε στο σπίτι του και του πέταξε μια γλάστρα επειδή δεν μπορούσε να ανοίξει την εξώπορτα.

Ο παιδοκτόνος ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τα όσα συνέβησαν το Δεκαπενταύγουστο και τόνισε ότι τα έκανε όλα μόνος του, χωρίς καμιά βοήθεια.

Οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν την προφυλάκιση του 75χρονου, ενώ αντίθετα άφησαν ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ την σύζυγό του και μητέρα του θύματος.

Η 67χρονη στην απολογία της υποστήριξε ότι δεν ήταν παρούσα στο περιστατικό. Ανέφερε ότι το έμαθε από την αστυνομία και τόνισε ότι ούτε ενθάρρυνε, ούτε και βοήθησε τον σύζυγός της στην πράξη του.

Πατέρας και μητέρα περιγράφουν ένα «απολωλώς πρόβατο»

Πάντως, και οι δυο στις απολογίες τους εμφανίζονται να αντιμετωπίζουν τον 39χρονο Γιάννη ως το «απολωλώς πρόβατο» της οικογένειας συγκρίνοντας τον στις απολογίες τους με τις επιτυχημένες και σπουδαγμένες κόρες τους και χαρακτηρίζοντας τον ως «ψυχικά άρρωστο». «Τον αγαπούσαμε παρά το γεγονός ότη ήταν ψυχικά άρρωστος» ανέφεραν και οι δύο.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στα δικαστήρια Ναυπλίου όταν η 39χρονη αρραβωνιαστικιά του θύματος επιτέθηκε φραστικά τόσο στον παιδοκτόνο και την σύζυγό του, όσο και στον συνήγορό τους Αλέξη Κούγια
ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ του παιδοκτόνου: Ο γιος μου ήταν πεσμένος κάτω αναίσθητος και συνέχιζα να τον πυροβολώ στα πόδια! Reviewed by anna on 21.8.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.