Top Ad unit

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!! Γιατί την έβαλαν φυλακή αυτή τη γυναίκα;;;

Υπάρχει λοιπόν, μια γυναίκα στην Αμερική η οποία συνελήφθη επειδή φώναξε στα παιδιά της στο..

σούπερ μάρκετ να «σταματήσουν να ζουλάνε το γ****νο ψωμί». Και όμως. Η 22χρονη Ντάνιελ Γουλφ, μητέρα δύο παιδιών, οδηγήθηκε σιδηροδέσμια στις φυλακές, μετά από το τηλεφώνημα του ιδιοκτήτη στην αστυνομία επειδή έβρισε μπροστά στα παιδιά της.

Προφανώς, αυτό που συνέβη είναι ενάντια στο νόμο στη Βόρεια Αγκούστα, της Νότιας Καρολίνας. Το να «προφέρουν δηλαδή, σε κατάσταση οργής και υπό την παρουσία άλλου, ανhθικες, άσεμvες και αισχpές λέξεις ή επίθετα ». Η μέγιστη ποινή που της επιβλήθηκε ήταν 30 ημέρες πίσω από τα κάγκελα.

Σε δήλωσή της η άτυχη γυναίκα, πρώτον ισχυρίστηκε πως στην πραγματικότητα φώναζε στον σύζυγό της και όχι στα παιδιά της, επειδή έριχνε πίτσες μέσα στο καρότσι. Και δεύτερον, ήταν 22:00 το βράδυ και είπε πως είχε μια κακή ημέρα.

Το πιο πιθανό είναι πως πριν από το «ψωμί», τα παιδιά της θα ζουλάγανε και τα μακαρόνια και θα τους έλεγε «μη», θα ζουλάγανε τις ντομάτες και θα επαναλάμβανε το «μη». Και αν είπε το «μη», «μη», «μη» καμιά δεκαριά φορές τότε θα βγήκε σίγουρα εκτός εαυτού! Άρα ήταν η «κακιά στιγμή»! Υπάρχουν πολλοί λόγοι που θα ήθελα να δω έναν γονιό πίσω από τα κάγκελα, αλλά αυτός δεν είναι λόγος, όχι!
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ!!! Γιατί την έβαλαν φυλακή αυτή τη γυναίκα;;; Reviewed by anna on 24.8.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.