Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για την ΠΕΜΠΤΗ 21/8

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις γενικά την επιθυμία να προστατεύσεις είτε εσένα είτε άτομα από την οικογένεια σου. Το σπίτι και γενικά ο χώρος σου θα σε κρατήσουν μέσα γιατί μπορεί να ασχοληθείς πολύ περισσότερο από ότι άλλες φορές. Η μαγειρική και η φροντίδα στους γύρω σου θα τους ενθουσιάσει.

Ερωτικά: Το ίδιο θα νιώθεις και για το πρόσωπο που είστε μαζί και πιθανόν να μην αναζητάς τα λαμπερά άτομα ή τα χλιδάτα μέρη γιατί θα είσαι αρκετά κρατημένος/η. Καρκίνος και Σκορπιός σίγουρα θα σε αντιπροσωπεύει πολύ περισσότερο από άλλες φορές και αυτό θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Από την άλλη Λιοντάρι ή Ζυγός μπορεί να μην συμφωνούν με το κλείσιμό σου αλλά θα σε ακολουθήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θέλεις να περιορίσεις τα έξοδα και να κοιτάξεις να τη βγάλεις όσο μπορείς πιο φτηνά, θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα που θέλεις και να εντοπίσεις πιθανά λάθη που κάνεις και συχνά δε σε αφήνουν να χειριστείς σωστά τις οικονομικές καταστάσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθεις καλύτερα γιατί θα είσαι στα νερά σου και αυτό θα βοηθήσει να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα μέτρα σου. Η προσωπική σου εικόνα θα βελτιωθεί πολύ και θα φροντίσεις για όλα όσα έχεις ξεχάσει αυτές τις ημέρες.
Ερωτικά: Η συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι πολύ ήρεμη και θα σε γεμίσει με γαλήνη, γιατί θα νιώθεις ότι μπορείς να ανήκεις σε ένα άτομο. Η σχέση με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ θα είναι καλύτερη γιατί θα επικοινωνήσεις όσο μπορείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαθέτεις μια μεγαλύτερη διαίσθηση και μπορεί να κληθείς να κάνεις σωστές τοποθετήσεις. Η εκπλήρωση μιας δουλειάς δεν θα κρατήσει πάρα πολύ γιατί θα την τελειώσεις πολύ πιο γρήγορα από άλλες φορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Έχεις κάπως αφεθεί στις καταστάσεις και ίσως να κοιτάς το μέλλον με ένα πιο μοιραίο τρόπο, γιατί μπορεί να νιώθεις κούραση. Το καλό είναι ότι η διαίσθησή σου θα λειτουργεί πολύ καλύτερα από άλλες φορές γιατί θα απομονωθείς για λίγο.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός προσώπου που βρίσκεται ήδη μακριά από εσένα θα σου δημιουργήσει μια μελαγχολία γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να είστε μαζί λόγω των καταστάσεων. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλα πρόσωπα τα οποία ενδιαφέρονται για σένα. Αρκεί να ξεκολλήσεις από τη συγκεκριμένη κατάσταση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες αναστολές να κινηθείς όπως χρειάζεται γιατί θέλεις να μην υπερκεράσεις ένα άλλο πρόσωπο. Το καλό όμως είναι ότι η τύχη δεν σε αφήνει και σε βάζει πάντα σε καταστάσεις που είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ θετικές για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Κρατάς τα ηνία όλων των υποθέσεων με τον δικό σου τρόπο και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες ή ακόμα θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου δώσουν τελειωτικές λύσεις.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει ρόλο πολύ προσωπικό και κυρίως θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσεις όλα τα δέοντα για τη σχέση σου. Μπορεί βέβαια να ζορίζεσαι από τον Αιγόκερω που έχει πολλές προσδοκίες από την σχέση σας. Αλλά το καλό είναι ότι τελικά επικρατεί η λογική και προσγειώνεται. Επίσης οι συζητήσεις που θα κάνεις με έναν Παρθένο θα σου αρέσουν και θα τα βρείτε σε κάποιο επίπεδο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ορισμένες προσωπικές υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις για να μη ζορίζεσαι και να μην έχεις ελλείψεις ή ακόμα και απώλειες. Θα τα καταφέρεις μια χαρά γιατί θα μπορέσεις να διακρίνεις το λάθος από το σωστό.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Είσαι γενικά σε μια φάση που θέλεις να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου για να μαζέψεις τις δυνάμεις σου. Επειδή γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, όταν το κάνεις αυτό δυναμώνεις και οδηγείσαι περισσότερο με το ένστικτο παρά με τη λογική. Η απόφαση για ένα οικογενειακό πρόβλημα θα πέσει πάνω σου και θα χρειαστεί να το λύσεις επιτόπου.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να εκτεθείς και πάρα πολύ για αυτό περιορίζεσαι στο να μη μιλάς και να μη λες αυτό που νιώθεις. Γιατί θέλεις να αποφασίσεις εσύ τι ακριβώς χρειάζεσαι από τη σχέση σου. Πιθανόν να υπάρχουν κάποιες κόντρες αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και να προσπαθείς με κάποιον τρόπο να τις φέρεις σε ισορροπία. Ο Αιγόκερως αν είναι πολύ κοντά στον εργασιακό σου χώρο, όλο κι ένα χέρι βοηθείας θα σου δώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Επικροτείς κάποιες κινήσεις που μπορεί να γίνονται από πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου γιατί νιώθεις ότι μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Απλά υπάρχουν κάποια οικονομικά άγχη γιατί τα χρήματα που περιμένεις αργούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Εγκλιματίζεσαι πολύ καλά στο περιβάλλον και οι ιδέες σου μπορεί να γίνουν πράξη γιατί θα έχεις την δυνατότητα της άμεσης υλοποίησης. Σήμερα μπορεί να απολαύσεις τα έργα σου αλλά και κάποιες σωστές κινήσεις που έχεις κάνει.
Ερωτικά: Νιώθεις ότι μπορείς να τα βρεις με τον Καρκίνο, τον Σκορπιό αλλά και τον Αιγόκερω. Είναι σημαντικό να συντροφεύεσαι και επειδή δεν θέλεις με τίποτε να χαλάσεις το κέφι σου, πιθανόν να στραφείς μόνο στον εαυτό σου, αν βλέπεις ότι υπάρχουν αντιδράσεις από την άλλη πλευρά. Είναι σημαντικό τελικά να μετράει και ο εαυτός σου ισότιμα με τους άλλους.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έχεις μια επιτυχία γιατί θα μπορείς να μεταδώσεις εύκολα αυτά που ξέρεις ή η εμπειρία σου να χρησιμεύσει για να κερδίσεις χρήματα ή να κάνεις νέες γνωριμίες οι οποίες θα πιστέψουν σε εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι μέσα σε προσωπικά μονοπάτια από τα οποία δε μπορείς να ξεφύγεις εύκολα γιατί τα βιώνεις όλα με υπερβολική ευαισθησία. Πιθανόν να νιώθεις ότι πληγώνεσαι και δεν έχεις κάποιον να σε προστατέψει.
Ερωτικά: Η σχέση με το άτομο που είστε μαζί μπορεί να ζητάει πιο προσωπικές στιγμές. Επειδή όμως είσαι άτομο κοινωνικό πιθανόν να δυσανασχετείς να μένετε συνέχεια μόνοι. Αλλά αν το καλοσκεφτείς μπορεί να κάνεις μια υποχώρηση για να μην τα χαλάσεις με το ταίρι σου. Κυρίως με Καρκίνο και Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις για να έχεις και αυτό είναι το πιο καλό που θα σου συμβεί αυτή την ημέρα. Δηλαδή μπορεί να περάσεις και σε μια φάση μικρής τσιγκουνιάς και αργοπορίας των πληρωμών σου, επειδή θέλεις να ψάξεις να βρεις ευκαιρίες ή μικρά πορτάκια για να γλυτώσεις κάποια χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να κατευθύνεις τις επιθυμίες σου αλλά και οτιδήποτε έχεις μέσα σου που σε μπλοκάρει και δεν σε αφήνεις να περάσεις καλά. Γιατί έχεις τα ηνία της κατάστασης και δεν υπάρχει τόσο το έντονο «εγώ» να σε βασανίζει. Η σκέψη για μια άλλη γλώσσα θα σε κινήσει να αναπτύξεις και πάλι ενδιαφέρον πάνω στα θέματα γνώσης.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Κριό μπορεί να περάσει μια ήπια φάση γιατί θα μαζευτείτε και οι δυο, οπότε θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε κάτι από κοινού. Με τον Καρκίνο υπάρχει το δέσιμο που δεν είναι εύκολο να διαταραχτεί.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς κάποιες λύσεις για να μπορείς να διαφυλάξεις τα χρήματα σου, οι οποίες θα έρθουν από εκεί που δεν το περιμένεις. Η σκοπιμότητα μερικές φορές δεν μετράει σε εσένα αν δεν έχεις κίνητρο για να προχωρήσεις. Το εξωτερικό πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ή μια λύση άνωθεν που δεν την περιμένεις θα μειώσει τις φοβίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κάποιες οικογενειακές αναμνήσεις μπορεί να σε πονάνε. Για αυτό να σταματήσεις να σκέφτεσαι συνέχεια ή να στέκεσαι σε κάποιες αναφορές του παρελθόντος. Χρειάζεσαι να προστατέψεις την ψυχική σου κατάσταση, γιατί μερικές φορές νομίζεις ότι αντέχεις σε όλα. Χρειάζεσαι τη θάλασσα και γενικά οτιδήποτε σου κάνει καλό και γυμνάζει το σώμα σου και μάλιστα όσο πιο συχνά γίνεται, για να ξεφεύγεις από τις εντάσεις.
Ερωτικά: Περιορίζεσαι κάπως και δεν ανοίγεσαι πάρα πολύ. Ο λόγος είναι ότι νιώθεις ανασφάλεια ή έχεις έλλειψη διάθεσης – είτε να διασκεδάσεις, είτε να φλερτάρεις. Προτιμάς να κάνεις αναλύσεις ψυχοθεραπευτικού τύπου και με αυτόν τον τρόπο νιώθεις καλύτερα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να επιμεληθείς πολύ περισσότερο κάποιες υποθέσεις επαγγελματικές και κυρίως να φροντίσεις κάποια πράγματα που δεν έχεις δώσει και πολύ σημασία. Βέβαια μπορεί να σε έχει πιάσει μια μικρή ανασφάλεια πως θα καταφέρεις να πληρώσεις λογαριασμούς και κυρίως ενός ακινήτου. Το μυστικό είναι να μη φοβάσαι και να μη σκέφτεσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις σε σχέση με τους άλλους και αυτό το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση. Πιθανόν να βρεθείς μέσα σε κόσμο με τον οποίο θα νιώθεις πολύ μεγάλη οικειότητα. Μέλη της οικογένειας ίσως σε κάνουν να αγχωθείς παραπάνω γιατί η φροντίδα τους είναι υπερβολική.
Ερωτικά: Οι ανάγκες απαιτούν να περιοριστείς κάπως αποκλειστικά μέσα στην σχέση σου και να δώσεις την απαραίτητη σημασία για να κλείσεις κάποιες τρύπες που έχουν δημιουργηθεί. Η επαφή με το Λιοντάρι μπορεί να είναι κάπως μυστική γιατί δεν θέλεις να δείξεις τι νιώθεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις περισσότερες φροντίδες γιατί σε εμπιστεύονται οι γύρω σου και σου δίνουν μπόλικη δουλειά για να διεκπεραιώσεις. Δώσε όμως και σε κάποια άτομα γύρω σου ευθύνες για να μην σου πέσουν όλα μαζεμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Συναντάς κάποια άτομα που δεν σου ταιριάζουν πάρα πολύ επειδή μπορεί είναι επικριτικά. Το ότι χρειάζεται να πάρεις κάποιες εμπειρίες από την καθημερινότητα θα σε βοηθήσει στο να εξελίξεις τις τεχνικές σου και κυρίως να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην οικογένεια σου ή σε πολύ αγαπημένα σου άτομα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες ή κόντρες με τον Καρκίνο γιατί νιώθεις ότι σε καταπιέζει και δεν μπορείς να εκφραστείς πολύ ελεύθερα. Πολλές φορές βάζεις μια μάσκα στο πρόσωπο σου και απομακρύνεσαι από όλα αυτά που σε ενοχλούν. Μην το κάνεις σήμερα γιατί θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να βγάλεις άλλες δυνάμεις περισσότερο με τη διαίσθηση παρά με το μυαλό και τη λογική για να αντιληφθείς τις ανάγκες των συνεργατών σου. Αν το κατορθώσεις αυτό θα δεις ότι θα πετύχεις πιο εύκολα απ' ότι άλλες φορές.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η λογική σε βοηθάει να μη δημιουργηθεί χάος και κυρίως κόντρα με κάποια άτομα που δεν συμφωνείς. Επειδή νιώθεις τις δυνάμεις σου μεγάλες πιθανόν να έχεις ξεκινήσει πολλές δουλειές είτε με το σπίτι είτε με το αυτοκίνητό σου που θέλεις να το συντηρήσεις.
Ερωτικά: Έχεις με το μέρος σου τον Καρκίνο ή το Σκορπιό γιατί με αυτούς μπορεί και τα βρίσκεις πιο εύκολα. Με το Δίδυμο μπορεί να είσαι κάπως απόμακρος/η. Χρειάζεται πάντως τώρα που έχεις ευκαιρία να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό που αλήθεια είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Επειδή ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα και είσαι επί ποδός, πιθανόν να χρειάζεται σήμερα να δράσεις πολύ περισσότερο γιατί όλες σου οι κινήσεις θα οδηγηθούν σε επιτυχία. Η έντονη ενασχόληση με ένα πρόβλημα που σε απασχολεί θα σου δώσει την ευκαιρία να πιάσεις τον ταύρο από τα... μαλλιά.

Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για την ΠΕΜΠΤΗ 21/8 Reviewed by kamikaze.gr on 20.8.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.