Top Ad unit

Κάνε τέλεια BEACH WAVES με τον πιο φυσικό τρόπο!

Καλοκαίρι σημαίνει πως όλα είναι χαλαρά, αέρινα και ανάλαφρα! Το ίδιο ακριβώς θέλουμε, όχι μόνο για τα ρούχα και τη διάθεσή μας, αλλά και για τα μαλλιά μας.


Και επειδή ξέρουμε ότι είναι σκληρό το καθημερινό πιστολάκι ή το ισιωτικό, με 35 βαθμούς, παρακάτω σας έχουμε τις καλύτερες ιδέες για υπέροχα μαλλιά, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ούτε υποψία θερμότητας.

1. Ποιος είπε ότι beach waves γίνονται μόνο με ειδικό εργαλείο για μπούκλες; Όσο ακόμα τα μαλλιά σας είναι νωπά, χωρίστε τα σε 2 μέρη και απλά στρίψτε τα γύρω από το δάχτυλό σας. Στερεώστε τις 2 πλεξούδες σε έναν κότσο και έπειτα από μία ώρα θα έχετε τα πιο φυσικά και όμορφα μαλλιά!

2. “Ενα άλλο κόλπο, είναι οι κλασικές πλεξούδες. Αν η τρίχα σας είναι χοντρή, κάντε 4, αν είναι πιο λεπτή κάντε 2. Κοιμηθείτε και την επόμενη μέρα έχετε ένα υπέροχο χτένισμα που δε χρειάζεται απολύτως καμία παρέμβαση.

3. Τώρα το καλοκαίρι, εκτός από ζέστη υπάρχει και πολλή υγρασία. Ένα τέλειο τρικ για να μη φριζάρουν τα μαλλιά σας, είναι να τα σκουπίσετε, όχι μόνο με την πετσέτα σας αλλά και με… χαρτοπέτσετες οι οποίες απορροφούν καλύτερα την υγρασία. Στη συνέχεια, φτιάξτε ένα μείγμα με κοντίσιονερ και ένα τζελ για ελαφρύ κράτημα, απλώστε στις άκρες των μαλλιών και είστε έτοιμες.

4. Τελευταίο και πιο αγαπημένο: Όταν ο χρόνος πιέζει και τα μαλλιά είναι χάλια, πιάστε έναν κότσο, μία αλογοουρά ή μία γρήγορη πλεξούδα. Εξάλλου, καλοκαίρι είναι και τα μαλλιά πάνω είναι το απόλυτο trend!
Κάνε τέλεια BEACH WAVES με τον πιο φυσικό τρόπο! Reviewed by anna on 29.7.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.