Top Ad unit

«ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ»: Ποια είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έρχεται στη σειρά;;;

Αυτή την περίοδο βλέπουμε τον Δημήτρη Μαλτέζο σαν σκιά. Ακούμε τη φωνή του και πλέον είναι..

ξεκάθαρο ότι ο Μαλτέζος ζει και βασιλεύει και φυσικά δεν είναι ο Μαυρίδης. Ήδη το περιοδικό TV24 σάς έχει ενημερώσει για τη συνέχεια, ότι δηλαδή ο Μαλτέζος θα βγάλει από τη μέση τον Μαυρίδη και ότι όλα θα αποκαλυφθούν. Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συναρπαστική, καθώς ο Μαλτέζος θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί σε δίκη για τα εγκλήματά του. Τι θα γίνει όμως; Ο Μαλτέζος θα πληρώσει; Θα καταδικαστεί; Θα μπει φυλακή;

Εδώ, λοιπόν, υπάρχει μια ακόμη ανατροπή: ο Μαλτέζος ναι μεν καταδικάζεται, ωστόσο δεν πρόκειται να μπει στη φυλακή. Σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες, ο Δημήτρης Μαλτέζος θα έχει μια καταδικαστική απόφαση. Ωστόσο δεν θα τον δούμε ποτέ να μπαίνει στη φυλακή, αφού ένα συγκλονιστικό στοιχείο της τελευταίας στιγμής θα αλλάξει όλα τα δεδομένα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Βρισκόμαστε πια στη μεγάλη δίκη του Μαλτέζου, η οποία θα κρατήσει αρκετά επεισόδια. Η Ελεν Τζόρνταν, συντετριμμένη με την υπόθεση του γιου της, προσλαμβάνει δικηγόρο, προκειμένου να υπερασπίσει το παιδί της. Ο δικηγόρος αυτός δεν είναι άλλος από τον Δρόσο. Πώς όμως ο Δρόσος θα υπερασπίσει έναν άνθρωπο τον οποίο στο παρελθόν είχε κατηγορήσει; Εδώ θα παίξουν μεγάλο ρόλο τα χρήματα. Η μάνα του Μαλτέζου θα του δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να αναλάβει την υπόθεση. Ο Δρόσος υποκύπτει στον πειρασμό και αναλαμβάνει την υπόθεση. Από το δικαστήριο θα «παρελάσουν» όλοι σχεδόν οι ηθοποιοί της σειράς (εκτός βέβαια από αυτούς που, όπως έχουμε δει, έχουν δολοφονηθεί).

Η ΑΝΝΑ «ΚΑΙΕΙ « ΤΟΝ ΜΑΛΤΕΖΟ

Ως μάρτυρα κατηγορίας του Μαλτέζου θα δούμε ακόμη και την Άννα Αδριανού, η οποία επιστρέφει για να δει αυτό που περίμενε χρόνια στη ζωή της. Τον Μαλτέζο με χειροπέδες στο εδώλιο. Η Άννα Σπανού είναι μια από τις πιο ουσιαστικές μαρτυρίες που καίνε τον Μαλτέζο, διότι είναι αυτή που ξέρει την ιστορία του και όλα όσα έχει κάνει από την αρχή έως το τέλος. Ήξερε τα σχέδιά του (σε πολλά από αυτά συμμετείχε και η ίδια άλλωστε), τις μηχανορραφίες του και τους τρόπους που έβγαζε από τη μέση τα θύματά του. Ακόμη, η Άννα έχει έναν λόγο ακόμα να «θάψει» τον Μαλτέζο. Τον θάνατο του Μπίλυ, που την πλήγωσε όσο τίποτε άλλο στη ζωή της, αλλά και το φόβο για τη δική της δολοφονία. Τραγικές φιγούρες είναι όμως η Αλεξάνδρα, η Βίκυ, ο Άρης, ο Σταύρος που ζουν έναν ακόμα εφιάλτη, αλλά αυτή που ζει πραγματικά μια κόλαση είναι περισσότερο η Χρύσα.


Η ΧΡΥΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ... ΡΟΛΟ!

Η Χρύσα ήταν και είναι το αγαπημένο παιδί του Μαλτέζου. Η μοναδική που τον έκλαψε όταν έμαθε ότι είχε πεθάνει, η μοναδική που είχε εξαιρεθεί από την εκδικητική του μανία αλλά και αυτή που ο Μαλτέζος χωρίς κανέναν ενδοιασμό προθυμοποιήθηκε να δώσει το νεφρό του για να ζήσει. Ο ρόλος της Χρύσας σε αυτή την υπόθεση δεν είναι απλός. Μέχρι την τελευταία σκηνή η Χρύσα θα είναι ο άνθρωπος (μαζί με κάποιον ακόμη κοντινό του) που θα προκαλέσει τη μεγαλύτερη ανατροπή. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η κατάθεσή είναι η πιο συγκλονιστική.
Στο δικαστήριο εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, και η Φρύνη. Τη Φρύνη την προσεγγίζει ο Δρόσος. Μάλιστα τη συμβουλεύει να καταθέσει υπέρ του Μαλτέζου και της υπενθυμίζει ότι κάποια στιγμή ο Μαλτέζος την είχε βοηθήσει. Η Φρύνη παραδέχτηκε ότι ο Μαλτέζος τη βοήθησε, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να ξεχάσει ότι είναι αυτός που σκότωσε τον παππού της.

ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΤΕΖΟ

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της δίκης, την οποία παρακολουθούν εντός και εκτός αίθουσας με πολύ ενδιαφέρον πολλοί, ένας άνθρωπος από τα παλιά κάνει την εμφάνισή του. Είναι ο φίλος της Λένας, της πρώτης γραμματέως του Μαλτέζου, την οποία είχε θάψει ζωντανή. Ο φίλος της Λένας, κατά την περίοδο που εκείνη ήταν εξαφανισμένη, είχε έρθει αντιμέτωπος με τον Μαλτέζο. Μάλιστα είχε πάει στο γραφείο του και τον είχε απειλήσει εν ψυχρώ, για να του δώσει εξηγήσεις για την εξαφάνιση της Λένας. Τώρα εμφανίζεται ξανά στο δικαστήριο να δει τον άνθρωπο που σκότωσε την αγαπημένη του και να πάρει την εκδίκησή του. Μετά από τόσο καιρό και δεν έχει ξεχάσει. Το ότι ο Μαλτέζος βρίσκεται ενώπιον της δικαιοσύνης δεν σημαίνει κάτι για αυτόν. Έτσι μπαίνει μέσα στη δικαστική αίθουσα με ένα όπλο στο χέρι, που μοναδικό προορισμό έχει το θάνατο του Μαλτέζου. Θα πυροβολήσει όμως;  Φτάνουμε όμως στο φινάλε και αυτή είναι μια σκηνή από το τέλος, αλλά όχι η τελευταία, διότι άλλο δικαιοσύνη και άλλο... «δικαίωση».
«ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ»: Ποια είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έρχεται στη σειρά;;; Reviewed by anna on 15.5.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.