Top Ad unit

Super! Δώσε το παλιό σου μαγιό στα Calzedonia και αγόρασε ένα ΝΕΟ με έκπτωση!

Η Calzedonia ως εταιρεία με περιβαλλοντολογική συνείδηση, σε συνεργασία με την I:CO, δίνει «νέα ζωή» στα ρούχα που δεν χρειάζεστε πλέον..

αφού τα ανακυκλώνει ως υλικά με στόχο να παραχθούν νέα προϊόντα. 
Ανακαλύψτε την ενδιαφέρουσα αυτή πρωτοβουλία σε ένα από τα καταστήματα Calzedonia απλά με το να φέρετε ρούχα όπως παρεό και γενικά Beachwear αλλά και αξεσουάρ (καπέλα, σαγιονάρες, τσάντες θαλάσσης) κάθε μάρκας που δεν χρειάζεστε, στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης.

Για κάθε ρούχο που διαθέτετε προς ανακύκλωση και χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνετε ταυτόχρονα κάποια αγορά, θα λάβετε ένα κουπόνι αντίστοιχης αξίας με τα κομμάτια ρουχισμού που αφήνετε.

Η αξία των κουπονιών ανάλογα με τα ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ που διαθέτετε για ανακύκλωση διαμορφώνεται ως εξής:
Για κάθε γυναικείο μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 5€ για να αγοράσετε ένα μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.
 Για κάθε αντρικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 3 €, για να αγοράσετε ένα αντρικό μαγιό ή Beachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia. 
Για κάθε παιδικό μαγιό ή Beachwear = 1 κουπόνι αξίας 2€, για να αγοράσετε ένα παιδικό μαγιό ή Βeachwear από τις νέες συλλογές της Calzedonia.

Τα κουπόνια δεν έχουν προσθετική αξία: μόνο ένα κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε αγορά μαγιό ή Beachwear. Tέλος, τα κουπόνια πρέπει να χρησιμοποιηθούν μέχρι 30/06/2014, σε κάθε κατάστημα Calzedonia. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί μόνο σε μία καταναλωτική πράξη και δεν ανταλλάσσεται με μετρητά.
Super! Δώσε το παλιό σου μαγιό στα Calzedonia και αγόρασε ένα ΝΕΟ με έκπτωση! Reviewed by anna on 29.4.14 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.