Top Ad unit

ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Σκύλος που κακοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του

Ένα τραγικό περιστατικό συγκλονίζει την περιοχή Leicestershire της Αγγλίας! Ανήλικο κοριτσάκι 4 ετών έχασε την ζωή του όταν..

ο σκύλος της, της επιτέθηκε στο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της. Ο σκύλος της, ράτσας μπουλ μαστίφ, που της αφαίρεσε την ζωή είχε υιοθετηθεί από την οικογένειά του αδικοχαμένου παιδιού σε φιλανθρωπική εκδήλωση και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του, του είχαν φερθεί με βαναυσότητα.

Ο σκύλος θέλησε να "ανταποδώσει" το κακό που του είχε προξενήσει το ανθρώπινο είδος με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ενώ η μικρή Lexi Hudson έπαιζε με τον σκύλο, εκείνος ξαφνικά της επιτέθηκε και την τραυμάτισε θανάσιμα. Όταν η μητέρα της έσπευσε με ένα μαχαίρι να σώσει το κοριτσάκι της από τον σκύλο, ήταν ήδη αργά.

Το θύμα, η τετράχρονη Lexi Hudson, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Queen's Medical Centre του Nottingham, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν τη ζωή της.

Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ, έλεγε και ξαναέλεγε ότι όταν πήρε το σκυλί από την οργάνωση για να το βοηθήσει, της είπαν ότι δεν είναι επικίνδυνο για τα παιδιά, αντίθετα μάλιστα είναι φίλος. Το σκυλί πιθανότατα να τρόμαξε από πυροτεχνήματα που έσκαγαν σε κοντινή απόσταση με το σπίτι για εορτασμούς και πιθανότατα γι' αυτό να επιτέθηκε στο άτυχο κοριτσάκι.

Η μητέρα της είχε δώσει αγώνα να μεγαλώσει την μοναχοκόρη της, αφού η Lexi γεννήθηκε εξαμηνίτικη και ο πατέρας της δεν ζούσε μαζί τους.

Η ράτσα του σκύλου, όπως αναφέρουν ξένα δίκτυα, δεν ανήκει στη λίστα των πιο επικίνδυνων σκύλων.
Πηγή: fthis.gr
ΤΡΑΓΩΔΙΑ - Σκύλος που κακοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη του Reviewed by anna on 6.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.