Top Ad unit

Υπάρχει θέμα στη Χρυσή Αυγή! Κάποιοι ονειρεύονται την θέση του προέδρου.. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Η αλλαγή στάσης σε αρκετούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής τόσο έπειτα από τη χιονοστιβάδα αποκαλύψεων για το κόμμα και την..
προφυλάκιση του αρχηγού, του υπαρχηγού και άλλων στελεχών και βουλευτών του κόμματος όσο και μετά τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο.

Βουλευτές άλλων κομμάτων σχολιάζουν το πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορά των χρυσαυγιτών στο Κοινοβούλιο, καθώς αποφεύγουν να προκαλούν, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων, δεν επιδιώκουν ούτε πρωταγωνιστούν σε φασαρίες και γενικώς δείχνουν να «αποτινάσσουν» την ακραία εικόνα που παρουσίαζαν πριν από τα γεγονότα των τελευταίων μηνών.

Με δεδομένο ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης θα διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος θα κατέβει στη μάχη του Δήμου Θεσσαλονίκης αρκετοί αναρωτιούνται εάν η αλλαγή αυτή στη συμπεριφορά είναι γραμμή του Νίκου Μιχαλολιάκου από τη φυλακή ή πρόκειται για μια διαφοροποίηση από τις γενικές κατευθύνσεις του κόμματος.

Αλλωστε,. Αμφότεροι οι Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος προβάλλουν ως δελφίνοι για τη θέση του γενικού γραμματέα του ακροδεξιού κόμματος και τώρα που υπάρχει ένα κενό εξουσίας ενδέχεται να «ανοίξουν» τα χαρτιά τους.

Η δημοσκοπική κατηφόρα του κόμματος είναι δεδομένη εδώ και καιρό και τα στελέχη που βρίσκονται εκτός φυλακής αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις δημοτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.
Πηγή: iefimerida.gr
Υπάρχει θέμα στη Χρυσή Αυγή! Κάποιοι ονειρεύονται την θέση του προέδρου.. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Reviewed by anna on 10.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.