Top Ad unit

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού! Δείτε ποιες περιοχές θα πληγούν!

Aπαράλλαχτο το σκηνικό του καιρού μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης - Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο - Νέο κύμα κακοκαιρίας από Δευτέρα

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ κατά το οποίο τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες σε Αττική, Εύβοια και Αιγαίο.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ το σκηνικό του καιρού θα μείνει απαράλλαχτο μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, επηρεάζοντας περισσότερο την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τυχόν επιπτώσεις από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με μετεωρολόγους πάντως, το κύμα κακοκαιρίας θα εξασθενήσει σταδιακά από την Πέμπτη και ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ενώ η θερμοκρασία θα αυξηθεί το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, το σκηνικό του καιρού θα επιδεινωθεί εκ νέου από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο καιρός την Πέμπτη

Βελτίωση του καιρού στην Ηπειρωτική Ελλάδα και επέκταση των βροχών και των καταιγίδων στο Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη. Τα φαινόμενα όμως σταδιακά και στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν και ο καιρός τις βραδινές ώρες θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 20 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στον Πατραϊκό ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Ν. Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και πρόσκαιρα στο Νότιο Ευβοϊκό θυελλώδεις με εξασθένηση από τις βραδινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. 
ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο επιδείνωσης καιρού! Δείτε ποιες περιοχές θα πληγούν! Reviewed by anna on 6.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.