Top Ad unit

Μυτιλήνη: Εκτός από τον καφέ κερνούσαν και...

Σύλληψη ατόμων για παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα και του Υγειονομικού Κανονισμού.
Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο...

ημεδαποί ηλικίας 49 και 45 ετών, καθώς και τρείς αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 24, 37 και 39 ετών, για κατά περίπτωση παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα και του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες (05-11-2013) το βράδυ στη Μυτιλήνη, ο 49χρονος απείλησε, εξύβρισε και χτύπησε τις τρείς αλλοδαπές μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τόσο ο 49χρονος όσο και οι τρεις αλλοδαπές, εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μυτιλήνη, ιδιοκτησίας του 45χρονου. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο κατάστημα, διαπιστώθηκαν διάφορες παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού, αναφορικά με τη λειτουργία του καταστήματος.

Οι τρείς αλλοδαπές κατήγγειλαν επιπροσθέτως ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 49χρονος με την ανοχή του 45χρονου, είχε εξωθήσει στη πορνεία έναντι αμοιβής αλλοδαπές που εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, ενώ παρότρυνε και τις ίδιες να προβούν σε ανάλογες πράξεις. Ακολούθως, σε βάρος του 49χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία ενώ σε βάρος του 45χρονου για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Μετά από υποβληθείσα έγκληση, εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία και σε βάρος των τριών (3) προαναφερόμενων υπηκόων (γυναικών) Ρουμανίας, για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης, της εξύβρισης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Πηγή: lesvospost.com
Μυτιλήνη: Εκτός από τον καφέ κερνούσαν και... Reviewed by kamikaze.gr on 7.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.