Top Ad unit

ΕΙΚΟΝΕΣ της ΦΡΙΚΗΣ! Δείτε ΦΩΤΟ από την παλαιότερη ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ της Νέας Υόρκης


Το Creedmoor Psychiatric Center in Queens Village, στη Νέα Υόρκη ιδρύθηκε το 1912 και είχε από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες δηλαδή τον καθαρό αέρα και τη σωματική εργασία. Ωστόσο καθώς ο χρόνος πέρασε ο αριθμός των ασθενών οι ασθενείς αυξήθηκαν δραματικά. Από 150 το 1918 σε πάνω από 7.000 το 1960.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η εγκατάσταση έγινε πολύ λιγότερο ειδυλλιακή μετά την τόσο μεγάλη αύξηση. Τίποτα δεν ήταν ίδιο. Ξαφνικά μετατράπηκε σε μια τρύπα, μια κόλαση και δεν υπήρχε ίχνος υγιεινής.
Μετά από μια επιδημία δυσεντερίας τη δεκαετία του 1940, το νοσοκομείο τέθηκε υπό εξέταση. Από τη δεκαετία του 1970 βγήκε εκτός ελέγχου.Βιασμούς, επιθέσεις, αυτοκτονίες και πυροβολισμοί ήταν διάφορα γεγονότα που έλαβαν χώρα κάτω από τη στέγη της.

Μετά από μια έρευνα της αστυνομίας το 1974,το κέντρο έκλεισε. Η ίδια η δομή στέκεται ακόμα εκεί ωστόσο παραμένει ως μια δυσοίωνη υπενθύμιση του ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν απλά κλειδωμένοι μακριά.











ΕΙΚΟΝΕΣ της ΦΡΙΚΗΣ! Δείτε ΦΩΤΟ από την παλαιότερη ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ της Νέας Υόρκης Reviewed by kamikaze.gr on 6.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.