Top Ad unit

Όλη η αλήθεια για την αρρώστια της Μενεγάκη! Η αποκάλυψη – ΣΟΚ που έκανε στον αέρα της εκπομπής της!


Μπορεί να δείχνει ευτυχισμένη και με πολύ κέφι καθημερινά, μπορεί να είναι με τον άνθρωπο που λατρεύει και τα τρία υπέροχα παιδιά της. Μπορεί να παραμένει η «βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης» και το καλοκαίρι να ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι της.

Υπάρχουν όμως στιγμές που το χαμόγελό της… παγώνει. Η ίδια το παραδέχτηκε στην εκπομπή της μιλώντας πάρα πολύ σοβαρά. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πάει και σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις, αφού φοβήθηκε για την υγεία της. «Θέλω να κάνω μια μετάβαση και λίγο να ξαναπιάσουν οι ρυθμοί μου, γιατί έχω ταχυπαλμία! Άμα μιλάω πολύ και πολύ δυνατά, πραγματικά με πιάνει ταχυπαλμία!», είπε on air η Ελένη.

 Η Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και δεν την αφήνει να ηρεμήσει. Οι ταχυπαλμίες είναι ένα σύμπτωμα στο οποίο συνήθως δεν δίνουμε σημασία, όμως θέλει μεγάλη προσοχή και η «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης το γνωρίζει πολύ καλά. Βασικός λόγος εμφάνισής τους είναι το έντονο στρες και το άγχος, πράγματα που έχει πολύ έντονα στη ζωή της η Μενεγάκη ειδικά τον τελευταίο καιρό τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για τα προσωπικά της. Είναι δεδομένο ότι η Ελένη αγχώνεται με την καθημερινή μάχη της τηλεθέασης. Τι κι αν είναι χρόνια στο… τηλεοπτικό κουρμπέτι;

 Φέτος έχει έναν λόγο παραπάνω να θέλει να διατηρήσει το «θρόνο» της έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου της αλλά και τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι στην τηλεόραση και συζητήθηκαν πολύ. Μέχρι στιγμής κατέχει την πρωτιά στη ζώνη της με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά δεν είναι όσο ικανοποιημένη θα ήθελε από τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, γεγονός που την έχει στρεσάρει πολύ.

 Πάντα ήταν απαιτητική στη δουλειά της, τη φετινή σεζόν όμως είναι ακόμη περισσότερο, αφού θέλει να… βουλώσει πολλά στόματα. Από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από τον «πόλεμό» της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο βρίσκονται στα δικαστήρια για το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας. Η δημοσιότητα και κυρίως η έκταση που έχει πάρει η συγκεκριμένη υπόθεση την έχει ενοχλήσει πολύ, ενώ παράλληλα την έχει αγχώσει αφού θέλει να δοθεί ένα τέλος, ούτως ώστε, ήρεμη πλέον, να συνεχίσει τη ζωή της με τον άνθρωπο που αγαπά.

Όμως όσο η Ελένη και ο Λάτσιος δεν κάνουν πίσω στις αρχικές τους θέσεις, τόσο η υπόθεση θα συνεχίσει να βρίσκεται στην επικαιρότητα αλλά και οι κρίσεις άγχους θα παραμένουν. Το έντονο στρες που βιώνει η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα είναι η αιτία που έχει δημιουργήσει αυτές τις ταχυπαλμίες. Και όσο κι αν εκείνη προσπαθεί να κάνει χιούμορ για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους, είναι θορυβημένη αφού το φαινόμενο είναι συχνό.

 Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε επισκέφτηκε γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημά της. Βέβαια η συμβουλή όλων είναι κοινή: Να ηρεμήσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Όλη η αλήθεια για την αρρώστια της Μενεγάκη! Η αποκάλυψη – ΣΟΚ που έκανε στον αέρα της εκπομπής της! Reviewed by kamikaze.gr on 13.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.