Top Ad unit

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ είχε στηθεί στη Θεσσσαλονίκη! Πώς ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ τα θύματα τους;;;

Καραμπινάτη κομπίνα ξεσκέπασαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη! Ινστιτούτο ομορφιάς-μαϊμού, με..
ψευδεπίγραφη συνεργασία με ειδικούς γιατρούς και αισθητικούς, εξαπάτησε 59 άτομα παρέχοντάς τους υπηρεσίες αισθητικής και θεραπείες, οι οποίες μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις είχαν βλαβερές συνέπειες για την υγεία τους.

Για την υπόθεση κατηγορούνται έντεκα άτομα ηλικίας από 23 έως 60 ετών που αναζητούνται και τα οποία φέρεται ότι αποκόμισαν από τις αρχές του 2012 (που ξεκίνησε η δράση τους) περίπου 55.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, το κύκλωμα είχε συστήσει παράνομη επιχείρηση στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, η οποία εμφανιζόταν είτε ως Δερματολογικό Κέντρο είτε ως Ινστιτούτο Αισθητικής και άλλαζε συχνά την έδρα και την επωνυμία της.

Περιποίηση προσώπου...

Μεταξύ των υποτιθέμενων υπηρεσιών που παρείχε περιλαμβάνονταν υπηρεσίες περιποίησης προσώπου και σώματος αλλά και θεραπείες δερματολογικών παθήσεων, οι οποίες προσφέρονταν υπό την επίβλεψη μιας δήθεν γιατρού δερματολόγου, ιδιότητα με την οποία εμφανιζόταν ψευδώς μία 29χρονη, εκ των μελών της οργάνωσης.

Η 29χρονη και η 60χρονη μητέρα της -επίσης μέλος της οργάνωσης- για την προσέλκυση πελατείας αναρτούσαν σε διάφορες ιστοσελίδες εκπτωτικά κουπόνια παροχής υπηρεσιών, επισυνάπτοντας συμφωνητικά με άλλες εταιρίες, όπου αναφερόταν έκπτωση έως και 90% συγκριτικά με την πραγματική αξία των υπηρεσιών.

Τα άτομα που αγόραζαν τα κουπόνια υποδέχονταν στην επιχείρηση μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ άλλοι συνεργοί τους παρουσιάζονταν ως υπεύθυνοι ή γιατροί. Κατόπιν, αφού εισέπρατταν το ποσό για το πρόγραμμα που θα έκαναν, πραγματοποιούσαν μία ή ορισμένες συνεδρίες και έπειτα ανέβαλλαν τα υπόλοιπα ραντεβού μέχρι που άλλαζαν έδρα και επωνυμία.
Πηγή: madata.gr
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΜΠΙΝΑ είχε στηθεί στη Θεσσσαλονίκη! Πώς ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ τα θύματα τους;;; Reviewed by anna on 13.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.