Top Ad unit

ΣΟΚ στην Πάτρα! Πήγε στον οίκο ανοχής και βρήκε...


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε οίκο ανοχής στην Πάτρα την προηγούμενη Πέμπτη, όταν ένας νεαρός μπήκε στην εν λόγω… επιχείρηση, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, πως μια από τις εργαζόμενες ήταν η… αδερφή του.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το dete.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν ομάδα τριών ατόμων από την Αθήνα, η οποία είχε μεταβεί στην Κυλλήνη για λογαριασμό εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει τη συντήρηση στους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες σκάλες πλοίων, κατά την επιστροφή τους αποφάσισαν να κάνουν στάση στην Πάτρα για να χαλαρώσουν!

Έτσι, αποφάσισαν να μεταβούν σε γνωστό οίκο ανοχής στην περιοχή Γλαύκος της Πάτρας, όπου έγινε η συνάντηση των αδελφιών…

Ωστόσο, δεν υπήρξαν θερμοί εναγκαλισμοί, καθώς ο άντρας μετά το αρχικό σοκ άρχισε να την κτυπά μανιωδώς, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.

Αφού άφησε αιμόφυρτη την κοπέλα, αυτή κλαίγοντας του αποκάλυψε, πως εδώ και μερικά χρόνια εκδίδεται για χρήματα, καθώς λόγω κρίσης είχε μείνει χωρίς δουλειά και την έπνιγαν τα χρέη.

Μάλιστα, επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, τόσο στον ίδιο τον αδερφό της, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της, τα οποία ποτέ δεν αναρωτήθηκαν πως τα βγάζει πέρα μακριά από το πατρικό της σπίτι.
ΣΟΚ στην Πάτρα! Πήγε στον οίκο ανοχής και βρήκε... Reviewed by kamikaze.gr on 16.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.