Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7/11!

Σήμερα Πέμπτη 7 Νοεμβρίου..

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι από κάπου μπορεί να αποκλειστείτε και κρατάτε πάρα πολλές επιφυλάξεις. Πιθανόν η διάθεσή σας να μην βοηθάει να κάνετε κάποιες επεκτάσεις.
Έρωτας: Εδώ είστε κάπως μαζεμένοι και λογικοί, για αυτό σκέφτεστε και το μέλλον και τι θα γίνει. Ίσως να σκεφτείτε πιο ώριμα ή και να μελαγχολήσετε. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που πιθανόν να είναι Αιγόκερως θα σας απασχολήσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις που αν δεν τις τηρήσετε ίσως να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Παρατηρήστε περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να πρέπει κάπου να κρατήσετε τα λουριά. Γνωριμίες με άτομα που έχουν μια ισχυρή κοινωνική θέση είναι πιθανόν να βοηθήσουν στη δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε όλα τα εχέγγυα να βαδίσετε πάνω σε σταθερό δρόμο και να πάρετε τα σωστά αποτελέσματα. Σήμερα θα υπάρχει κατά κάποιον τρόπο μια σύμπνοια δυνάμεων και ίσως αυτό να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.
Έρωτας: Η σοβαρότητα μαζί με την ωριμότητα θα σας κάνουν να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της σχέσης σας με ένα ιδιαίτερα διακριτικό τρόπο. Η επαφή με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο ίσως λύσει το κομμάτι της ανασφάλειάς σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ δυνατοί και ειδικά αν είστε οργανωμένοι θα μπορέσετε πιο εύκολα να αντιμετωπίσετε όλες τις τρέχουσες καταστάσεις και κυρίως τις συνεργασίες. Πιθανόν κάποιοι να κερδίσετε χρήματα ή να εγκριθεί ένα ποσό που περιμένατε να εισπράξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Στενεύει ο κύκλος κι όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε πολύ σοβαρά με τα θέματα της οικογένειας αλλά και των προσωπικών σας καταστάσεων. Υπάρχει μια πίεση για να είστε σωστοί στα καθήκοντά σας και θα πρέπει να τα καταφέρετε.
Έρωτας: Επειδή πιθανόν σήμερα να κάνετε συζητήσεις που αφορούν ακόμα την συμπεριφορά σας κατά το παρελθόν. Προσέξτε μη βρεθείτε μπλεγμένοι και δώσετε το λόγο σας ότι θέλετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας προκειμένου να επανορθώσετε. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας ασκήσει πίεση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε ιδιαίτερη ταυτότητα. Αλλά, μερικές φορές, είναι απαραίτητο να συμπλεύσετε με κάποια επιβεβλημένα κοινωνικά σχήματα για να έχετε επιτυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μερικές φορές οι άλλοι έχουν μεγάλη σημασία και άλλες όχι. Σήμερα τουλάχιστον θα αφιερώσετε χρόνο για να έχετε καλύτερη επαφή με τα άτομα που σχετίζεστε στενά. Χρειάζεται πέρα από το συναίσθημά σας να εφαρμόσετε και κάποια τυπικά πράγματα.
Έρωτας: Η σοβαρότητα και η ωρίμανση για να χειριστείτε κάποια συναισθήματα είναι απαραίτητα γιατί τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν, αφού θα δείξετε ότι επιτέλους μπορείτε να καταλάβετε και κάποια πράγματα παραπάνω. Η επαφή με Αιγόκερω θα σας δώσει ένα νόημα. Με τον Παρθένο επίσης θα πάτε πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφιερώσει αρκετό χρόνο ώστε να οργανώσετε τα θέματά σας. Η βοήθεια από ένα πρόσωπο, που έχει γνωριμίες και προσβάσεις σε κάτι που θέλετε, θα δείτε ότι θα είναι πολύτιμη.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσγειώνεστε κατά κάποιο τρόπο απότομα γιατί βλέπετε ότι και να θέλετε να παραβλέψετε τα διαδικαστικά τελικά τα βρίσκετε μπροστά σας.
Έρωτας: Είστε πολύ συγκρατημένοι γιατί βλέπετε ότι θα χρειαστεί και από την πλευρά σας ένα είδος ωρίμανσης. Ο Ταύρος, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θα τα βρουν πιο εύκολα μαζί σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να κάνετε κάποια πράγματα που μερικές φορές σας φαίνονται δύσκολα. Γιατί χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς σε σχέση με τον χαρακτήρα σας. Είναι όμως αναγκαίο και μην τα βλέπετε όλα από την δική σας σκοπιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνετε τα ηνία μιας υπόθεσης αφού έχετε την δύναμη να το κάνετε και μάλιστα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Το να τα πάτε καλά με τον Νόμο είναι σημαντικό γιατί θα λύσετε πολλά θέματα.
Έρωτας: Η σοβαρότητα βοηθάει στο να δείξετε τον σεβασμό σας σε ένα πρόσωπο. Ίσως να χρειάζεστε μερικές φορές να κρατάτε τους τύπους αλλά και να επικοινωνείτε καλύτερα με την οικογένεια του άλλου προσώπου. Ο Αιγόκερως είναι ένα πρόσωπο που σας ταιριάζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά, για να συμπεριφερθείτε όσο μπορείτε πιο σωστά και να πάρετε τις ανάλογες προφυλάξεις. Έτσι, θα έχετε όλα τα εχέγγυα για να κερδίσετε ή να διαφυλάξετε χρήματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε ελαφρά συγκρατημένοι γιατί βλέπετε ότι πρέπει να έχετε μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και να κρατήσετε τους τύπους, κυρίως με την οικογένειά σας. Πιθανόν να έχετε επαφή με ένα συγγενικό πρόσωπο για κληρονομικούς λόγους.
Έρωτας: Μπορεί να ζορίζεστε από έναν Αιγόκερω να πάρετε αποφάσεις για οικογένεια ή να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες. Μην τσιμπάτε στις ενοχές που μπορεί να σας δημιουργήσει ένα πρόσωπο και κυρίως Καρκίνος.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα χρειαστεί να χειριστείτε με άψογο στυλ και βασισμένοι περισσότερο στον τύπο και όχι στην ουσία όλα τα επαγγελματικά σας θέματα. Αν έχει κάπου ανάμειξη η οικογένεια ίσως θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με τα δικά σας θέλω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε ότι ακούτε να το κάνετε πράξη για αυτό έχετε αναλάβει ευθύνη να προσεγγίσετε κάποια άτομα τα οποία ίσως να προέρχονται από τον οικογενειακό σας κύκλο. Επίσης μπορεί να αποκτήσετε μια καινούργια γνώση η οποία θα είναι για σας πολύ σημαντική.
Έρωτας: Έχετε καλή διάθεση και για αυτό θα προσπαθήσετε να κάνετε κάτι που θα αναβαθμίσει την σχέση σας. Συγχρόνως θα δείξετε με το δικό σας τρόπο ότι δεν έχετε σκοπό να μην βοηθήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ακόμα και αν περνάει δύσκολα. Η σκέψη ενός Καρκίνου σας πολιορκεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε σε καλό δρόμο γιατί βλέπετε ότι πολλά πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους. Γνωρίζετε όμως ότι τουλάχιστον αυτή την περίοδο δεν πρέπει να παρεκκλίνετε. Για αυτό κρατήστε την σταθερή πορεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Σοβαρεύετε απότομα και ίσως νιώσετε ότι έχετε και μια μικρή πτώση της ευθυμίας σας και γενικά της καλής διάθεσης. Ίσως να σας βαραίνουν κάποια δικά σας θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν ή ακόμα και με τις υποχρεώσεις της οικογένειάς σας.
Έρωτας: Προσπαθείτε να κρατήσετε ένα περιβάλλον πολιτισμένο και κυρίως απαλλαγμένο από βάρη που δεν χρειάζεται να τα φορτωθεί η σχέση σας. Πάντως αν έχετε δώσει κομμάτια από την καρδιά σας με ειλικρίνεια θα δείτε ότι ένα πρόσωπο θα σας δώσει πίσω πολλά. Η σχέση με Καρκίνο πιθανόν να σοβαρέψει απότομα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κρούση σε κάποια πρόσωπα και περιμένετε απαντήσεις. Το νοικοκύρεμα των λογαριασμών σας θα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε βοήθεια αλλά συγχρόνως βουτάτε στα βαθιά νερά γιατί περιμένετε κάτι πολύ μεγάλο να συμβεί και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα χρειαστεί να σπάσετε κάποιους φραγμούς για να απελευθερωθείτε από τα πάντα.
Έρωτας: Η έντονη έλξη με έναν Κριό και κυρίως με ένα πρόσωπο που είναι νεώτερο θα σας πιέσει να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Δυσκολεύεστε όμως να πάτε κόντρα στο κατεστημένο και ίσως να μην συνεχίσετε την σχέση. Από την άλλη ο Παρθένος σας ξεσηκώνει με τα συναισθήματα του.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα σταματήσουν τα πολλά ζόρια, γιατί έχετε ευνοϊκούς πλανήτες οι οποίοι βοηθάνε σε αυτό. Κυρίως η Αφροδίτη θα σας δώσει ευκαιρίες που θα φανούν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά:Μπορεί να απομονωθείτε για κάποιους λόγους οι οποίοι σας υποχρεώνουν να είστε συγκρατημένοι. Δεν χρειάζεται να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας. Βασιστείτε περισσότερο στις δικές σας δυνατότητες για να έχετε και τα αποτελέσματα που περιμένετε.
Έρωτας: Η βασική σας έννοια είναι να έχετε καλή επαφή με ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας έχει μπερδέψει με τα συναισθήματά του. Το παρελθόν για κάποιο λόγο παίζει κάπως με το παρόν σας. Ο Καρκίνος έχει συναισθηματικό δέσιμο μαζί σας όπως και ο Σκορπιός αλλά σε πιο δύσκολη μορφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να παραμείνετε σταθεροί και ανεπηρέαστοι από τα διάφορα εμπόδια που κάθε λίγο και λιγάκι σας αναστατώνουν. Ένα πρόσωπο που μπορεί να σας υποστηρίζει δεν θέλει να φαίνεται γιατί πιστεύει ότι έτσι είναι καλύτερα για σας.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η σταθερότητα σε κάποια θέματα θα σας δημιουργήσει μια μεγάλη ανακούφιση και μαζί με την οργάνωση θα κατορθώσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Θα αναζητήσετε κάποιες σοβαρές φιλίες για να σας στηρίξουν.
Έρωτας: Απομακρύνεστε κάπως από επιρροές που μπορεί να χαλάνε τη σχέση σας. Για αυτό είστε περισσότερο συνεργάσιμοι και πιο σταθεροί σε συναισθήματα αλλά και σε αποφάσεις. Σήμερα έχετε ανάγκη να γείρετε πάνω σε έναν ώμο υπεύθυνο που να είστε σίγουροι για τα αισθήματά που τρέφει για σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι καλό θα πετύχετε και κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Επειδή υπάρχουν κάποιες αντιπαραθέσεις με συνεργάτες, σήμερα ειδικά θα διαπιστώσετε ότι θα γίνουν κάποιες κινήσεις που θα σας προφυλάξουν από τυχόν λάθη.
Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 7/11! Reviewed by anna on 6.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.