Top Ad unit

Ειρήνη Πιπιτσούλη: Η νικήτρια της πρώτης «Φάρμας» 11 χρόνια μετά!

Ο τελικός της πρώτης «Φάρμας» πριν από 11 χρόνια και μάλιστα την περίοδο των γιορτών , τότε, καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες χιλιάδες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Μεγάλη νικήτρια του εξαιρετικά πετυχημένου reality show η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κέρδισε τότε 150.000 Ευρώ. ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή.

Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και η Ειρήνη, κράτησε την ίδια στάση που είχε από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το reality του Mega που την έκανε διάσημη και πλούσια.

Αν και εκείνη την εποχή, ειδικά το θέμα του ειδυλλίου της με τον συμπαίκτη της Αλέξη Αρβανιτίδη "πουλούσε τρελά", η Ειρήνη Πιπιτσούλη προτίμησε να απέχει από την δημοσιότητα και να επιστρέψει στη ζωή που έκανε πριν την συμμετοχή της στο παιχνίδι.

Σαν να μην την έζησε ποτέ. Ναυαγοσώστρια τότε, δύτρια σήμερα ασχολείται ακόμα με πάθος με το αγαπημένο της υγρό στοιχείο. Λάτρης των extreme sports η Ειρήνη έχει "χτίσει" κορμί που εντυπωσιάζει και συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά. Δείτε πως είναι σήμερα






Πηγή: gossip-tv.gr
Ειρήνη Πιπιτσούλη: Η νικήτρια της πρώτης «Φάρμας» 11 χρόνια μετά! Reviewed by anna on 11.11.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.