Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Tρίτη 8/10!

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχετε μπει στα βαθιά και κολυμπάτε κι ίσως να μην ξέρετε που θα σας βγάλει. Για αυτό έχετε κάποιες εσωτερικές ανησυχίες που ίσως θα πρέπει να μην τις πάτε στην άκρη αλλά να τις δείτε κατάματα.
Ερωτικά: Η σχέση με ένα Σκορπιό σίγουρα σας δημιουργεί μια άλλη αίσθηση. Ακόμα και το προσωπικό σας κομμάτι είναι πολύ αισθησιακό και ιδιαίτερο. Πάντως θα καταλάβετε επακριβώς πως πρέπει να φερθείτε ή να τι να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά. Καλό είναι να μην είστε καθόλου καχύποπτοι και ζηλιάρηδες.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να διατηρήσετε κάποια πράγματα τα οποία θα χρειαστεί να βάλετε πολύ κόπο για να δώσετε τον εαυτό σας σε μια συνεργασία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφιερωθεί στους άλλους και αυτό σας δεσμεύει με πολλές υποχρεώσεις και ίσως και εξαρτήσεις. Αλλά το θετικό είναι ότι θα καταλάβετε τον στόχο που θα πρέπει να έχετε από κοινού με κάποια άτομα.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να έρθετε κοντά με το άλλο πρόσωπο χωρίς όμως να του ανοίγετε τα χαρτιά σας. Ίσως να νιώθετε ελαφρά εξαρτημένοι και θυμωμένοι από μια κατάσταση. Όσοι έχετε οικονομικά από κοινού θα έχετε κάποια επιτυχία.
Καριέρα & Οικονομικά: Η κατάσταση που θα σας δημιουργήσει ισορροπία είναι όταν θα μπορείτε να κάνετε κάτι που θα σας φέρει σταθερότητα και συγχρόνως να έχετε και κάποιο κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Προσπαθώντας να γεμίσετε κάποια κενά που σας δυσκολεύουν, με τον τρόπο σας θέλετε να αποποιηθείτε και τις ευθύνες μιας κατάστασης. Ίσως να υπεκφεύγετε κάπως κι αυτό θα είναι δύσκολο για σας.
Ερωτικά: Έχετε ανάγκη από συναισθηματική στήριξη και αισθαντική ικανότητα, μερικές φορές όταν έχετε προβλήματα και πονάτε. Τότε μπορεί να νιώσετε κάπως πιο έντονα την ανάγκη να γίνετε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Ίσως ο Σκορπιός να σας δημιουργεί αυτή την ένταση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ένα ταλέντο στα οικονομικά και τώρα που υπάρχει ανάγκη να βγει στην επιφάνεια αυτή η δύναμή σας, θα κάνετε στροφή 360 μοίρες από τις ιδέες σας και τις πεποιθήσεις σας αλλά τουλάχιστον κάτι θα βγάλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθετε συναισθηματικά γεμάτοι αλλά με κάποιες φοβίες στην άκρη του μυαλού σας. Ίσως να βλέπετε ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξετε για να έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε και αυτή η αλλαγή άπτεται στο παρελθόν και σε παλιές πεποιθήσεις που σας ταλαιπωρούν.
Ερωτικά: Έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες να αναζητήσετε μια καλή σχέση γιατί μπορεί βαθιά μέσα σας να έχετε βάλει νερό στο κρασί σας και έχετε αναβαθμίσει κάποιες εσωτερικές σας αρνήσεις για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το σεξαπίλ που διαθέτετε ίσως να σας φέρει πιο κοντά με ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Η ωριμότητα που αναζητάτε ίσως να είναι ένα μυστικό που θα σας λυτρώσει από διάφορα λάθη.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δύναμή σας είναι δεδομένη, αφού έχετε τη δυνατότητα ελέγχου ακόμα και κάποιων καταστάσεων οι οποίες θα σας δώσουν λύσεις και σε δύσκολες υποθέσεις. Αν πηγαίνετε με εσωτερική διαίσθηση θα οδηγηθείτε πιο εύκολα σε καλές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η τάση σας να αφοσιωθείτε σε κάποια πράγματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι σας θα σας δώσουν την δυνατότητα να ανακαλύψετε ίσως και κάποια κρυμμένα αντικείμενα που ψάχνατε εδώ και καιρό.
Ερωτικά: Είστε αρκετά απαιτητικοί αλλά και κλειστοί ως προς τα θέλω σας. Ίσως να παραμένετε σιωπηλοί και απόμακροι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιες οικονομικές έννοιες μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σας αρνητικά, κυρίως με Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να πετύχετε δύσκολους στόχους. Αν καταφέρετε να διεκδικήσετε αυτά που πιστεύετε ότι πρέπει να πάρετε για να νιώσετε ότι τελικά δεν σας αδικούν, θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε δώσει μεγάλη βαρύτητα στα λόγια ενός ατόμου που μπορεί να σας αναστατώνουν ακόμη. Το να διεκδικείτε δεν είναι και τόσο κακό, αρκεί να έχετε κατά νου ακριβώς πως πρέπει να το κάνετε. Η επικοινωνία με ένα συγγενικό σας πρόσωπο σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά.
Ερωτικά: Η ζωή σας έχει αλλάξει. Ίσως να έχει μπει πλέον στην καθημερινότητά σας ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε πολύ. Μερικοί από εσάς κάνετε σχέδια για συμβίωση και για παιδί. Ο Ταύρος που ίσως να ζει στο εξωτερικό θα σας δώσει το στίγμα του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολύ καλές προϋποθέσεις να κάνετε κάτι που θα σας εξασφαλίσει λίγα και καλά. Όσοι δεν έχετε βρει ακόμα δουλειά καλό είναι τουλάχιστον σήμερα να κάνετε κάποιες επαφές και να μην αφήνετε τίποτε για αύριο.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η δυνατότητα να αναπτυχθείτε μέσω κάποιων εσωτερικών διαδικασιών ίσως να είναι καλή για λίγο γιατί μετά μπορεί να έχετε κάποιες εμμονές και φιλόδοξα σχέδια τα οποία να μην πηγαίνουν με το στυλ της ζωής σας.
Ερωτικά: Ο Ταύρος είναι ένα πρόσωπο που θα είναι πολύ κοντά σας. Μπορεί να μην τον καταλαβαίνετε απόλυτα αλλά τουλάχιστον θα σας δώσει τα εχέγγυα. Όσοι έχετε να πάρετε κάποιες μελλοντικές αποφάσεις για συμβίωση ή κάτι πιο σοβαρό θα πρέπει να ζυγίσετε πρώτα όλα τα δεδομένα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε προσπάθειες μέσω συνεργατών ή μέσω κάποιων άλλων ευκαιριών να εδραιωθείτε. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο νιώθετε πιο δυνατοί γιατί έχετε ακόμα αποθέματα ενέργειας να κάνετε κάτι καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε από μόνοι σας κινητή δύναμη. Αυτό που σας κάνει και χάνετε την ενέργεια σας είναι οι έντονες επιθυμίες και τα θέλω γενικά που έχετε για την ζωή. Όταν έχετε αποφασίσει ότι πρέπει να γίνει κάτι, το βομβαρδίζετε στην κυριολεξία και στο τέλος γίνετε το δικό σας.
Ερωτικά: Η επιμονή σας για ένα πρόσωπο θα είναι αυτή που θα σας δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να κάνετε κάτι που θα είναι ουσιαστικό. Αλλά καλό είναι οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο να μην είστε εγωιστές ή ακόμα και παράλογοι, κυρίως με Λιοντάρι ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακουφίζεστε εν μέρει από κάποιες υποθέσεις που δείχνουν τελικά ότι θα μπουν στην θέση τους. Ένας Κριός σας δημιουργεί κάποιες αρνητικές καταστάσεις. Αν του μιλήσετε ανοικτά και του αποκαλύψετε αυτά που έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας θα τα βρείτε πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Είστε κάπως κλειστοί και προσπαθείτε να γεμίσετε κάποια συναισθηματικά κενά με το να γλείψετε μόνοι σας τις πληγές σας. Αυτά δεν είναι εύκολο βέβαια να κλείσουν με την μια αλλά τουλάχιστον έχετε κάνει την αρχή.
Ερωτικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο συγκρατημένοι ή σκεπτόμενοι γιατί θα πρέπει να συμβιβάζεστε ή να κάνετε υποχωρήσεις, επειδή ίσως να έχετε τον λιγότερο εγωισμό. Μια μυστική επαφή μπορεί προς το παρόν να μην είναι ξεκάθαρη από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει ανταγωνισμός ο οποίος δεν σας αφήνει εύκολα να ανασάνετε. Να προσέξετε το παρασκήνιο που δημιουργείται μερικές φορές εις βάρος σας. Σίγουρα είναι άδικο για το πρόσωπο σας γιατί προσφέρετε πολλά αλλά μερικές φορές προκαλείτε άθελά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε κάπως γαντζωμένοι από απόψεις τις οποίες μερικές φορές βάζετε μπροστά αν θέλετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις και σας εμποδίζουν στην εξέλιξη. Ίσως να είστε κολλημένοι με κάτι παλιό και να φοβάστε την αλλαγή.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός είναι το πρόσωπο που θα σας βάλει σε προβληματισμό γιατί θα σας θυμίσει ίσως το πάθος και την αισθαντικότητα. Από την άλλη επειδή έχετε αρκετές ευκαιρίες οι ελεύθεροι να κάνετε γνωριμίες σας παρουσιάζονται άτομα που όμως τα περνάτε από κόσκινο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η δική σας άποψη για τα οικονομικά θέματα είναι σωστή για αυτό έχετε συντηρητική πολιτική. Αλλά όταν πάτε να μιλήσετε με ένα Λιοντάρι για αυτά τα θέματα, συγκρούεστε γιατί έχετε διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε έντονα προβληματισμένοι με κάποια θέματα που μπορεί να ανήκουν στο παρελθόν αλλά εσείς χωρίς καν να το δείχνετε σας απασχολούν τόσο πολύ που χάνετε το εδώ και τώρα. Η μυστικότητα που καλύπτεται ένα θέμα μπορεί και να σας βοηθήσει να το ολοκληρώσετε.
Ερωτικά: Η επικοινωνία με έναν Σκορπιό σας κάνει καλό αλλά από την άλλη μερικές φορές μπορεί να σας πονάει γιατί ίσως να σας θυμίζει κάτι που δεν έχετε εσείς ξεπεράσει. Να σκεφτείτε ότι όλα είναι ένα μεγάλο ρίσκο που εσείς θα πρέπει τελικά να πάρετε για να αποκτήσετε ό, τι θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε σταθεροί και έντονα υποκειμενικοί σε κάτι που θα πρέπει να το διαχειριστείτε με μεγάλη ευελιξία. Πάντως σήμερα ίσως καταλάβετε και τα δικά σας συμφέροντα με ένα πιο άτσαλο τρόπο.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η ειδικότητά σας στο να ξετρυπώνετε κάποιες υποθέσεις που είναι κρυμμένες σας δίνει την σιγουριά ότι τα πάτε καλά ως προς το ένστικτό σας. Σήμερα πάντως θα έχετε κάποιες έντονες εσωτερικές παρορμήσεις.
Ερωτικά: Είστε πολύ καλά και νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι για αυτό πάνω στο μεγάλο σας άνοιγμα μπορεί να κάνετε και κάποιες υπερβολές και ίσως να παραδοθείτε ακόμα και σε λάθος καταστάσεις κυρίως με Τοξότη ή ακόμα και Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μικρές ευκαιρίες και ίσως πρέπει να είστε σφικτά οργανωμένοι σε κάποια θέματα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο δεν θα ξεφύγετε από την χαλαρότητα. Χρήματα πάντως θα πάρετε από μια συνεργασία.

Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια για τη Tρίτη 8/10! Reviewed by kamikaze.gr on 7.10.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.