Top Ad unit

Δείτε τα 6 βασικά βήματα για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας πριν τον ύπνο!

Την νύχτα, καθώς κοιμόμαστε το δέρμα αναπλάθεται , ξεκουράζεται και αναπνέει από τους ρύπους της ημέρας. Εσείς, τι πρέπει να κάνετε πριν πέσετε για ύπνο για να το βοηθήσετε;;

Τα παρακάτω βήματα είναι απαραίτητα να γίνονται κάθε βράδυ αν θέλουμε να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας από τον χρόνο. Όσο κουρασμένη κι αν είστε , κάθε βράδυ λοιπόν καντε τα εξής:

1. Καθαρίστε το πρόσωπο  , όχι με μαντηλάκι καθαρισμού , αλλά κανονικά στον νιπτήρα, με προϊόν που αφρίζει και πλύσιμο με νερό. Σκουπίστε ταμποναριστά με την πετσέτα.

2. Αφαιρέστε με ένα βαμβάκι και γαλάκτωμα καθαρισμού κάθε υπόλλειμα από το μακιγιάζ της ημέρας που δεν έφυγε με τον πλύσιμο του προσώπου σας.

3. Ποτίστε ένα βαμβάκι καθαρισμού με την λοσιόν σας και περάστε το από το πρόσωπό σας. Θα εκπλαγείτε με την βρωμιά που θα δείτε στο βαμβάκι σας αν και μόλις έχετε πλύνει το πρόσωπό σας !! Σε αυτό το βήμα, μην παραμελήσετε και τον λαιμό σας, περάστε και από εκεί το βαμβάκι σας .

4. Ήρθε η ώρα για την κρέμα ματιών σας. Προτείνω την χρήση κρέμας με πιο συμπυκνωμένη φόρμουλα από την απλή ενυδατική για το βράδυ.. Ανεξαρτήτου ηλικίας, ίσως είναι καλύτερο να προμηθευτείτε μία αντιγηραντική κρέμα ματιών. Αυτά περί ¨θα συνηθίσει το δέρμα την φόρμουλα και δεν θα αντιδρά αργότερα όταν θα υπάρχει το πρόβλημα¨, δεν νομίζω να έχουν πραγματικό έρεισμα, αφού το δέρμα αντιδρά σε κάθε καινούργιο προϊόν , για να μην αναφέρω πως καινούριες , πολύ εξελιγμένες φόρμουλες από κρέμες εμφανίζονται από κάθε εταιρεία τουλάχιστον κάθε χρόνο... Το πρωί μπορείτε να βάλετε μία πιο ελαφριά γιατί θα βαφτείτε και θα βάλετε κονσίλερ. Οπότε το βράδυ αποζημιώστε τον εαυτό σας από την φθορά της ημέρας με μία πιο βαριά ενυδατική κρέμα ματιών. Μπορείτε να απλώστε με χαλαρές κινήσεις λίγη από την αντιρυτιδική κρέμα ματιών σας και γύρω από τα χείλη σας και στο μέτωπό σας ανάμεσα από τα φρύδια σας για έξτρα ενίσχυση αυτών των περιοχών.  Γρήγορη συμβουλη: Απλώστε την ενυδατική κρέμα στα μάτια ταμποναριστά με τον παράμεσο δάκτυλο , γιατί είναι το πιο αδύναμο δάκτυλο και δεν θα βλάψει μακροπρόθεσμα την σφριγηλότητα αυτής της ευαίσθητης περιοχής.

5. Έπειτα,  απλώστε με κυκλικές, χαλαρωτικές κινήσεις την κρέμα νυκτός σας. Καλύτερα να αγοράσετε μία ενυδατική κρέμα που είναι νυκτός παρά να φοράτε την κρέμα ημέρας σας, η  νυκτός δεν περιεχει αντηλιακά φίλτρα και είναι πιο εντατική σε θρεπτικά συστατικά. Προσοχή: Μην πάτε ποτέ για ύπνο χωρίς ενυδατική κρέμα στο πρόσωπό σας!! Ειδάλλως , σας απειλούν οι πρόωρες λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες...

 6. Περάστε στα χείλη σας ένα ενυδατικό προϊόν..
Και καλή σας ξεκούραση!!
Πηγή: bronzerblush.gr
Δείτε τα 6 βασικά βήματα για να καθαρίσετε το πρόσωπο σας πριν τον ύπνο! Reviewed by anna on 17.10.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.