Top Ad unit

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4/10!

Σήμερα Παρασκευή 4/10..


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε έτοιμοι να μοιραστείτε ακόμα και να συμβιβαστείτε με άτομα και καταστάσεις προκειμένου να δημιουργηθούν ισορροπίες και καλύτερες επαφές.
Ερωτικά: Η ζωή σας είναι αρκετά έντονη και δημιουργική γιατί μέσα σας υπάρχει μια τάση για επέκταση και για μεγαλύτερη κατανόηση στην προσωπική σας σχέση κυρίως με Ζυγό και Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε πολλές και φιλότιμες προσπάθειες να σταθείτε και κυρίως να ανασυνταχθείτε. Σίγουρα υπάρχουν αρκετές απρόβλεπτες αλλαγές αλλά αν δεν χάσετε την εμπιστοσύνη σας θα βγει κάτι ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να εδραιωθείτε και να ξεπεράσετε τις αντιστάσεις που έχετε απέναντι σε πολλά θέματα αλλά και σε πολλές αντιδράσεις οι οποίες δεν σας φαίνονται και με πολύ καλό μάτι. Η ισορροπία σώματος και ψυχής θα είναι κάτι πολύ καλό αν το επιτύχετε.
Ερωτικά: Είστε γενικά έτοιμοι να δεχτείτε κάποια πράγματα που παλιά δεν μπορούσατε να τα παραδεχτείτε. Η σχέση σας γενικά χρειάζεται εμπιστοσύνη και να υπάρχει ελευθερία. Η ξαφνική συνάντηση με ένα Κριό ή Ζυγό από το παρελθόν θα σας αναστατώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε προσαρμοσμένοι και έτοιμοι να δεχτείτε τις τρέχουσες αλλαγές. Η δική σας στάση θα είναι θετική και θα δείτε ότι η καλή σας διάθεση θα σας φέρει ξεχωριστές εμπειρίες αλλά και ρίσκα που είναι στα μέτρα σας.
Ερωτικά: Υπάρχει έντονη τύχη και θα έχετε κάποια πρόταση μη αναμενόμενη η οποία θα σας κάνει να πετάξετε στα σύννεφα. Η ιδιαιτερότητα πάντως ενός ατόμου θα σας δημιουργήσει ένα μαγικό συναίσθημα που θα κάνει να ξεφύγετε για λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε κάπως εκτεθειμένοι ή ακόμα και μπλοκαρισμένοι σε πράγματα που μερικές φορές σας βγάζουν εκτός ελέγχου. Σήμερα όμως με την καλή διάθεση θα είστε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί σε κάθε είδους ευκαιρία. Κάποια χρήματα που περιμένατε ίσως να τα πάρετε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Θα χρειαστεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα αλλιώς θα νιώσετε απομόνωση και ίσως να παρεξηγήσετε κάποιες συμπεριφορές. Το σπίτι σας ή ο χώρος σας σίγουρα θα χρειάζονται αρμονία και πιθανόν αισθητική διαμόρφωση.
Ερωτικά: Θα πρέπει να πάρετε πρωτοβουλία από μόνοι σας γιατί αν υπάρχει κάποια απόσταση θα ήταν καλό να γεφυρωθεί από εσάς. Μερικές φορές για το καλό της σχέσης θα πρέπει και εσείς να υποχωρείτε και κυρίως αν σχετίζεστε με Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε την δική σας τακτική για να κάνετε κάποιες κινήσεις και να πετύχετε. Λόγω του Δία που κυριαρχεί στην ζωή σας μπορεί να επιτύχετε περισσότερα πράγματα, αρκεί να έχετε την ανοικτή διάθεση της συνεργασίας. Μια ξαφνική αποχώρηση από ένα επαγγελματικό σχήμα ίσως να δημιουργήσει προσωρινές δυσκολίες.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Η διάθεση για να έρθετε κοντά με ένα πρόσωπο θα σας διαμορφώσει μια άποψη διαφορετική για φιλίες και επαφές που έτσι και αλλιώς την έχετε ανάγκη. Σήμερα θα μπορέσετε να πάρετε μια ανάσα ανακούφισης από τις διάφορες δουλειές που έχετε για ένα ακίνητο ή με διάφορα χαρτιά που τρέχετε.
Ερωτικά: Είστε πολύ ανοικτοί και σίγουρα θα νιώθετε μέσα σας πιο εύκολα την διάθεση για επικοινωνία. Έχετε πάντως μια ιδιαίτερη ημέρα να περάσετε και για αυτό θα βελτιώσετε τον εσωτερικό σας κόσμο σε σχέση με το πρόσωπο που είστε μαζί. Γενικά οι απαλλαγμένες ιδέες σας από αρνητικές πεποιθήσεις θα βοηθήσουν περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε προετοιμασμένοι για κάτι το ιδιαίτερο και πιο προσωπικό. Αν δοκιμάσετε να ανοίξετε τις επαφές σας θα έχετε κάτι το πολύ καλό να περιμένετε. Το θετικό είναι ότι αν πάρετε πρωτοβουλίες θα γνωρίσετε άτομα που πιθανόν να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Θέλετε να δημιουργηθεί δικαιοσύνη στη ζωή σας και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους από άποψη επαφών. Η αρμονία και η φυσική σας κατάσταση θα είναι αυτό που θα επιδιώξετε και κυρίως με τη σωστή διατροφή.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό θα σας προβληματίσει και θα σας δώσει ένταση αλλά και ζωή. Χρειάζεται να διαλέξετε σχέση που θα σας παρέχει λογική ή κάτι που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε αλλά θα νιώθετε γεμάτοι. Το καλύτερο είναι να σας δίνει και τα δύο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν μικρά περιθώρια για βελτιώσεις αλλά και για αλλαγές, αρκεί να θέλετε να ειπωθούν αλήθειες και να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Αν δεν έχετε δουλειά κρατήστε το ηθικό σας ψηλά γιατί υπάρχουν κάποιες προτάσεις στον ορίζοντα που μπορεί να αξιοποιηθούν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας γιατί θα είναι η ημέρα των μεγάλων πρωτοβουλιών και σίγουρα θα υπάρχουν εντάσεις και δυσκολίες στο να περάσετε τα δικά σας θέλω και γραμμές. Το ότι βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά θα σας δώσει κάποιες νέες προϋποθέσεις αλλά και συγχρόνως θα πείτε «γεια» σε όλες τις παλιές καταστάσεις.
Ερωτικά: Έχετε την διάθεση να είστε πιο ειλικρινείς αλλά με κάποιο τρόπο θα αναλάβετε πρωτοβουλίες τις οποίες δεν συνηθίζετε. Η σχέση με Κριό μπορεί να γίνει ξαφνικά εκρηκτική και ίσως και περισσότερο συναρπαστική.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στη φάση που όλα αλλάζουν και κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε πολλές εμπειρίες και δράση. Σίγουρα κάτι σας αγχώνει και σας απασχολεί αλλά σε γενικές γραμμές τα καταφέρνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η νοοτροπία σας και οι απόψεις σας θα κρατηθούν δυνατές, αν για λίγο απομονωθείτε, γιατί εσείς με αυτόν τον τρόπο βρίσκετε και πάλι την δύναμή σας. Κάποιες ιδέες σας ίσως να θεωρηθούν οπισθοδρομικές κι ίσως εξαρτηθούν από την εμπειρία σας αλλά τουλάχιστον κάποιες θα τις υλοποιήσετε.
Ερωτικά: Η δυναμική σας έχει ακόμα μαγνητισμό και συνεχόμενο ενδιαφέρον είτε για την εμφάνισή σας είτε για τα συναισθήματα ενός προσώπου που μπορεί να μην είναι ακόμα εκδηλωμένα. Πάντως όσο πιο δύσκολο είναι να κατακτήσετε ένα πρόσωπο τόσο πιο πολύ επιμένετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί ο όγκος εργασίας είναι μεγάλος και πιθανόν οι υποχρεώσεις σας να έχουν γίνει διπλές αλλά τουλάχιστον στην άκρη του δρόμου κάτι θα έχετε να περιμένετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή έχετε άνεση στην επικοινωνία σήμερα θα μπορείτε να εκφραστείτε πιο άνετα και περισσότερο ανοικτά ακόμα και με κάποιους φίλους που πιστεύετε ότι σας έχουν αδικήσει. Καλύτερα να μιλάτε παρά να οπισθοχωρείτε.
Ερωτικά: Η φύση σας είναι κατακτητική. Παρόλο που σχεδόν ποτέ δεν μένετε μόνοι σας, εκτός αν το επιλέξετε), μερικές φορές προβληματίζεστε αν θα πρέπει να κάνετε υποχωρήσεις για να έχετε ένα άτομο δίπλα σας. Η επαφή με έναν Καρκίνο σας δημιουργεί δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Το έχετε μυριστεί ότι χωρίς σκληρή δουλειά δεν κάνετε τίποτε. Συνεργάτες που δεν τα βρίσκετε, καλύτερα να μην υπάρχουν δίπλα σας γιατί εσείς γενικά πάσχετε από αφέλεια η οποία δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα. Χρήματα που περιμένατε ίσως να σας έρθουν σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Είστε ανοικτοί σε κάθε είδους επικοινωνία και επαφή αλλά επειδή είστε στην κόψη του ξυραφιού θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας και γενικά την πολύ παρορμητική συμπεριφορά σας. Κυρίως με τους γύρω σας θα πρέπει να βάλετε νερό στο κρασί σας.
Ερωτικά: Έχετε τη δυνατότητα να σπάσετε την αλυσίδα της εξάρτησης και να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι και ανεξάρτητοι κυρίως αν είστε με Κριό ή Ζυγό. Από την άλλη ο Καρκίνος είναι πολύ κοντά σας αλλά χρειάζεται ειδική μεταχείριση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες γιατί βλέπετε ότι όλα τα δεδομένα αλλάζουν και δεν σας δίνονται οι παλιές ευκαιρίες να αναδείξετε την αξία σας. Χρειάζεται να γίνετε πιο συνεργάσιμοι και ανοικτοί στις προτάσεις και στα σχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Είστε ανοικτοί και αυτό βοηθάει στο να κάνετε νέες γνωριμίες αλλά και να εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας. Μια ανώτερη ιδέα θα σας ξεσηκώσει και θα μπορέσετε να την εφαρμόσετε πιο εύκολα. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ίσως να είναι για το καλό σας.
Ερωτικά: Είστε πολύ διαφορετικοί από άλλες φορές και ό λόγος είναι ότι διαθέτετε μεγάλη ελαστικότητα και δεν θα είστε τόσο αυστηροί στην κρίση σας. Ο Ζυγός και το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά στην νοοτροπία σας. Με τον Ταύρο έχετε δυσκολίες στην επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ υπάρχουν δυσκολίες είναι και ημέρες που δοκιμάζεστε πολύ. Τουλάχιστον σήμερα μπορείτε να χαλαρώσετε γιατί όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Πάντως αν κυνηγήσετε μια πρόταση που έχει σχέση και με το εξωτερικό ίσως να σας κάτσει πιο εύκολα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Χρειάζεται συμβιβασμό και οπισθοχώρηση για να τα έχετε με συγκεκριμένα άτομα αρμονικές σχέσεις. Ο λόγος είναι ότι κατά βάθος στεναχωριέστε αν δεν έχετε καλές επαφές. Η καλή κατάσταση του σώματός σας θα βοηθήσει στο να νιώσετε όμορφα.
Ερωτικά: Η συζήτηση είναι το πρώτο που θα πρέπει να επιδιώξετε για να είστε σε καλύτερη φάση με το πρόσωπο που αγαπάτε. Επειδή μερικοί κάνετε προσπάθεια για συμβίωση ή για γάμο χρειάζεστε να προετοιμάζεστε και στην συντροφικότητα.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάθε λίγο και λιγάκι σας παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα πρέπει να αξιοποιήσετε αλλά ίσως να μην μπορείτε ούτε και έχετε την δυνατότητα να τις αναγνωρίσετε. Για αυτό να μελετάτε μια και δυο φορές τις προτάσεις που μπορεί να προκύψουν.
Πηγή: astrology.gr
Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4/10! Reviewed by anna on 3.10.13 Rating: 5
All Rights Reserved by kamikazi.gr © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by kamikazi.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.